הפארק מתחת לגשר?מישהו היה לאחרונה בפארק ראול ולנברג
האם הסתיים שם השיפוצים?
אפשר לבוא עם ילדים?
אני עוברת שם יום יום לא יודעת מה קורה עם הפארק עצמומישהו היה לאחרונה בפארק ראול ולנברג
האם הסתיים שם השיפוצים?
אפשר לבוא עם ילדים?
ברגע שבונים שם את הגשר לא בטוח שיחזירו את הפארקאני עוברת שם יום יום לא יודעת מה קורה עם הפארק עצמו
אבל הבניה עדיין ממש בעיצומה
את יודעת איך מגיעים למקורות הירקון-תחב"צ?בריכות הנופרים לילדים ולכל המשפחה
מקום רגוע וחינמי, בין תל אפק למקורות הירקון.
פלא שעוד לא גילו אותו!
כל אוטובוס מבני ברק שעוצר בצומת ירקונים, ומשם - 10 דקות מזרחה מזרחה לכיוון כפר הבפטיסטים, שם אפשר לפנות ימינה בשביל ישראל כדי להגיע לבריכות הנופרים (רק שימו לב להיכנס מהכניסה המערבית והמרכזית שהיא היא המוצלחת ביותר); או לפנות בכפר הבפטיסטים שמאלה לכיוון כביש 5 כדי לשכשך את הרגליים בפינה חמודה של הירקון מתחת לכביש (אנחנו השטנו שם סירה מתנפחת לקול צהלות הילדודס...)
לבריכות הנופרים כדי לבוא מצוידים בכמה שיותר לחם ישן, בשביל להאכיל בהם את השפמנונים שממש יוצאים מהמים.
שימו לב: בריכות הנופרים נסגרת בשעה 4:00 אחה"צ בדיוק.
מקפיץ את השאלה הזאת שו''פמישהו יוכל לעלות כאן בבקשה את החוברת שעיריית בני ברק חילקה בתקופת חג הפסח
על כל הפארקים והגינות החדשות שחידשה והולכת לחדש?
הבנתי שיש שם פירוט מאד מעניין וחידושים מרתקים בתחום
הגעתם לשם בתח"צ או רכב? ניסיתי לבדוק דרך קצרה והגיונית מבני ברק בתח"צ ולא מצאתיבלת"ק
פארק רעננה כחצי שעה נסיעה מבני ברק
היתי בחמישי האחרון ולא היה שם כמעט נפש חיה!
עשינו גם שייט באנייה רק אנחנו הינו שם, אולי בגלל החום, 'קברניט' הספינה אמר לי שמאוד חלש החופש הזה
היה מאוד מהנה לילדים
הייתי שם עם הילדיםבבני ברק גינת פרדו מקום שאפשר לבלות שם הרבה, גינה על רחוב שלם משופצת עם המון מתקנים,
מקומות הליכה.
יש גם במחלף בר אילן ממש בגשר מקום ממש נחמד ויפה עם מרחבי דשא מקומות ישיבה וגם קצת מתקנים.
הייתי שם לפני כמה חודשיםפארק הרצליה, יצא למישהו להיום שם לאחרונה ?
חברה שלי הייתה שם שבוע שעבר.שמעתי שפארק בילינסון סגור.
נכון?
לא סגור!שמעתי שפארק בילינסון סגור.
נכון?
האם יש סיכוי למצוא שם חניה?ממש לא!!
שביל יונתן מתחיל מצומת בן גוריון-אבא הלל היכן ליד מגדל בסר 2, איפה שיש כזה מפל עם מים כחולים.
מצרף מפה (1. צומת בן גוריון-אבא הלל. 2. מרכז צפרות ראש ציפור עם האגם הענק. 3. מתקני עץ ואומגות. 4. גינה גדולה ויפה. ממש שווה). תחילת המסלול סימנתי באדום.
עכשיו אחותי מעדכנת אותי שזה נכוןשמעתי שפארק בילינסון סגור.
נכון?
הבנתי שהשבוע סגור עד יום שישי בגלל איזה אירועלא סגור!
מהמם שם!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: