למען ה' שמישהו יסביר לי איך אשה שנראית כבחורה מושכת גברים יותר מבחורה????????מה המטרה בפאות האלה?
האם מותר לאישה ללכת ברחוב ולהראות כבחורה ולמשוך גברים?
למען ה' שמישהו יסביר לי איך אשה שנראית כבחורה מושכת גברים יותר מבחורה????????מה המטרה בפאות האלה?
סורי אבל זה אוהו חברתי.וגם אם משווים פאה למכשיר חכם כמו בשורה הראשונה זה עדיין לא אותו דבר
כי סמרטפון (בלי אינטרנט פרוץ) הוא עניין חברתי
ופאות - לא רק
עורבבו כאן כמה נקודות לגמריי לא קשורותמה המטרה בפאות האלה?
כמובן שהיא יכולה להגיד שישמרו על העיניים שלהם אבל עדיין הפאות האלה לא צנועות וגם לא ראיתי עדיין פאות קצרות עם טופ לייס בד"כ זה בפאות ארוכות ואם את לא מבינה מה הבעיה אז כנראה שאת בעצמך חובשת פאה כזו ואין לי איך להסביר לך שזה פשוט לא צנוע ושזה מהווה מכשול
את רצינית?למען ה' שמישהו יסביר לי איך אשה שנראית כבחורה מושכת גברים יותר מבחורה????????
אני גם רוצה להאמין, מאד!מה לעשות שהמציאות מראה אחרת?לא דיברתי רק על כאן. נשמע לי הזוי שאפילו בשיחה בין שתי נשים אי אפשר לומר מי מתיר את הפיאות הנ''ל.
תהיי בטוחה שהן לא חושבות שאני אתלה פשקווילים מתחת לביתו של הרב.
ובבקשה בבקשה- אני רוצה להאמין שרב בישראל אומר את ההלכה ללא חשש הפגנה/כרוז.
דעותינו שונות, ומכיון שאין לי כח לדון בכך, נסיים את הויכוח לפני שהוא מתחילסורי אבל זה אוהו חברתי.
כך לדעתי.
אבל זה לא הנושא כאן, גם הפאות הרגילות בלי לייס כי גם יותר יפות משער של בחורה!!את רצינית?
רוב הפאות האלה יפות הרבה יותר משיער של בחורה, יהיה מטופח ככל שיהיה
לא באה להתווכח אבל נראה אותך נשארת עם פאה רגילה כשכל החברות שלך תעבורנה לטופ.דעותינו שונות, ומכיון שאין לי כח לדון בכך, נסיים את הויכוח לפני שהוא מתחיל
עורבבו כאן כמה נקודות לגמריי לא קשורות
פאת לייס=פאה לא צנועה?
לא חושבת כך
אבל די, עייפתי מוויכוחי סרק בנושא הזה
את צודקת כתשובה לשאלה שנשאלת.את רצינית?
רוב הפאות האלה יפות הרבה יותר משיער של בחורה, יהיה מטופח ככל שיהיה
את יכולה להמשיך להישאר בנושא הזה יש כאלו שמדברות כאן על עוד נושאאבל זה לא הנושא כאן, גם הפאות הרגילות בלי לייס כי גם יותר יפות משער של בחורה!!
הדיון כאן על הטבעיות שנראית כפנויה ולא על יופי זה נושא נפרד
הרב משה פיינשטין אומר שמספיק שהחברה תדע לזהות שזאת פאהאז מתוך כך נובע הצורך להגדיר מיהו ה"מומחה" לקביעת שיער\פאה לפיה אם כשרה או לא
אין שום בעיה, פשוט הגבת לי אז עניתיאת יכולה להמשיך להישאר בנושא הזה יש כאלו שמדברות כאן על עוד נושא
מישהי אצלי בעבודה שעלתה מאוקראינה סיפרה לי שבשנים הראשונות שלה בארץ היא סיפרה לכל החברות שלה שלנשים הישראליות בירושלים יש שיער איכותי ויפה בצורה לא רגילה...ברור שלא כמו שביל לבן
אני מנסה להסביר שמה שנראה לך היום ט ב ע י
היה נראה בעבר למי שפגשה לראשונה פאה עם שביל לבן
העין מתרגלת
וכבר אמרתי, שאחרי שקלטתי איך מזהים - אני לא טועה
פשוט צריך לקלוט את הניואנסים
ויותר מכך, הפירצה לגבי אורך השיער לרווקות קרתה כתגובה לאורך הפאותהבחורות של היום יעופו מכל מדרגות הסמינר אם הם יבואו אליו עם שיער טבעי גזרת הפיאות של היום.
(או שמקובל אצלכן שבחורות עם שיער שחור עושות גוונים בהירים, כפי שניתן לראות ולא רק בפיאה אחת)
נכון מאודהבחורות של היום יעופו מכל מדרגות הסמינר אם הם יבואו אליו עם שיער טבעי גזרת הפיאות של היום.
(או שמקובל אצלכן שבחורות עם שיער שחור עושות גוונים בהירים, כפי שניתן לראות ולא רק בפיאה אחת)
נכון מאוד
רק שהאשכול מתחיל לסטות מהנושא, חבל
טבעיות אין הכוונה שיער קש של בחורה מוזנחת...אבל זה לא הנושא כאן, גם הפאות הרגילות בלי לייס כי גם יותר יפות משער של בחורה!!
הדיון כאן על הטבעיות שנראית כפנויה ולא על יופי זה נושא נפרד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: