עזרה טבריה - זעקת השבת!!!!

מצב
הנושא נעול.

album

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
השילוט וההצעה לתלות בחנות צריכה לבא עם הסברה אולי
להתייעץ עם משהו שמבין בנושא (של שיחה עם חילונים) על החשיבות של השבת
סתם כך להדגיש שחוץ מכבוד השבת - הבסיס במסורת שלנו
יש גם את המנוחה השבועית שמאד חיונית לעובדים בעבודות מסוג זה במשך כל השבוע.
ושאסור לאפשר את הפתח הזה של ביטול היום החשוב הזה

חזק וברוך!

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הנה השלט שמחלקים לעסקים שומרי שבת
20190207_134648.jpg

חזק וברוך!

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מאות תושבי טבריה השתתפו היום (ראשון) בעצרת תפילה וזעקה בבית העלמין העתיק בטבריה, בהשתתפות רבני העיר, זאת בעקבות חילולי השבת ההמוניים אותם יוזם ראש העיר רון קובי.
תמונות מאתר JDN, וידיאו מאתר 'קול חי'.
F190217DCFF03-750x500.jpg
F190217DCFF03-750x500.jpg
F190217DCFF05-750x506.jpg
F190217DCFF26-750x500.jpg

קבצים מצורפים

• הרב קוק.mp4
    6.9 MB · צפיות: 96

שרה100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
חייבים להשתמש ביין של פסח...

רְפָאֵל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
האתר "כל רגע" מדווח:

17.2.2019 10:37
׳גל״צ׳ בתחקיר: כך השתלט ר״ע טבריה רון קובי על שטח בצפון ת״א ששייך לשכנים והפך מחסן לבית פרטי מפואר בשווי מיליוני שקלים בניגוד לחוק. גם צו הריסה של העירייה לא עצר אותו.

נראה שהדברים שר' חיים ברך מתחילים להתגלגל...

.

נערך לאחרונה ב:

משב

מהמשתמשים המובילים!
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
רק אם אפשר להסביר לי איך הוא נבחר?
גזירת שמים!
נבחר ע"י 45%

הזוי.
שכנים שלי מסורתיים! בחרו בו, ועכשיו הם אוכלים את הלב!

השטן פשוט בחש כאן בקדירה:(

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
דוקא הייתי בשבוע שעבר בטבריה
וכל העסקים ממש מכריזים בגאווה- אנחנו שומרים שבת וכו'.

דג הכסף

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני לא תושבת טבריה, אבל ברצוני לנפוש בטבריה בקרוב, ובתוכניתי גם שהכל מוכן לשבת לגשת לחנויות ששומרות שבת, ולשאול האם החנות סגורה בשבת ???אם התשובה כן ,לאמר להם יש לנו הכל,אבל כדי לכבד את השבת אנו קונים אצלכם עוד משהו לכבוד שבת ולכבד אותכם,
אני חושבת שכדאי שתושבי טבריה החרדים יתחילו לאסוף ברכביהם כמה ידידים ושכנים ,ויסעו לכמה חנויות וכנ"ל לשאול אם החנות סגורה - ולקנות, תעשו את זה בקבוצות מאורגנות של רכבים מלאים נוסעים שקונים משהו לשבת אפילו בקבוק אחד עוגה אחת עוד מעט פיצוחים, אפילו חבילת מפיונים או מפות שמינייה או נייר טואלט חתוך העיקר לקנות ולכבד את שומרי השבת והשבת
כדי להעצים את המעשה שכולם יצאו מהרכב ,ואחד(אם קול חזק ובטוח) נכנס ושואל אם החנות סגורה בשבת וכשהתשובה חיובית שיכריז בקול תכנסו לקנות הוא סגור בשבת
וחנות שעונים שפתוח בשבת שוב להכריז בקול להכנס לרכבים לא לקנות הוא פתוח בשבת, שירגישו בעלי החנויות מה משתלם, ולהמשיך במשך השבוע לתת להרוויח או להפסיד לפי זה,

תפיצו את הרעיון לחרדים לקדושת השבת בטבריה, כדאי לארגן אפילו רכבים גדולים,טנדרים או מיניבוסים,כדי שירגישו שהרווח או ההפסד יהיו גדולים, (יכול להיות שיהיו כאלו שיסכימו לממן את הנסיעות האלו), וכדאי שזה יהיה בכל קצוות טבריה, ולא בשעה מאוחרת מידי ,כדי שגם אנו נכבד את השבת ונקבל שבת ברוגע ושלווה ומוקדם ב-10 דקות מהזמן הרגיל "כי שבת היא מקור הברכה"

דג הכסף

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אנו בתחילת השבוע והרעיון הנ"ל ,אפשר לארגן כבר מהיום, גם אם כל אחד(לביישנים לארגן) יעשה את זה לבד זה חזק, בתנאי שאומר בקנייה למוכר שזה לכבוד שבת קודש

חזק וברוך!

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
וחנות שעונים שפתוח בשבת שוב להכריז בקול להכנס לרכבים לא לקנות הוא פתוח בשבת, שירגישו בעלי החנויות מה משתלם, ולהמשיך במשך השבוע לתת להרוויח או להפסיד לפי זה,
לא נראה לי שכדאי לעשות את זה בצורה הפגנתית, זה יכול רק לעבוד הפוך, אלא שבעל החנות יבין שאנחנו לא יכולים לקנות אצלו כיוון שהוא מזלזל בדבר יקר כמו השבת - שזה בנפשנו!

בינה יתרה

משתמש פעיל
לא נראה לי שכדאי לעשות את זה בצורה הפגנתית, זה יכול רק לעבוד הפוך, אלא שבעל החנות יבין שאנחנו לא יכולים לקנות אצלו כיוון שהוא מזלזל בדבר יקר כמו השבת - שזה בנפשנו!

ההפגנתיות היא לא האפקט, כמו העובדה שבתכלס, לשמע תשובתו השלילית של המוכר הסתובבת ויצאת בלי לקנות.

חזק וברוך!

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
יש עדכונים כלשהם...
אני לא כ"כ מבינה בזה אבל - אם ימשיכו להתנגד לו בעיריה להקים קואליציה יתכן והוא יודח? איך הדברים עובדים?
מחכים, אולי בע''ה יהיה לנו 'נס פורים'

א12345

משתמש פעיל
זה לא כ"כ משנה אם יודח או לא
את הפירוד והשנאה של אחינו שעדיין אינם חרדים כלפינו הוא כבר עשה...
וזה הכאב הגדול
גם אם יודח הוא ימשיך להסית כנגד החרדים

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה