סיפר לי מישהו היום שיש בטיילת חנות עם שלט 'סגור בשבת', בא לשם ראש העיר ואיים עליו שיסבך אותו אם הוא לא יוריד את השלט.כבר שנים שאני מדמיינת לעצמי איך ליד כל חנות שסגורה בשבת יש שלט קטן "גם אני גאה לסגור בשבת".
סיפר לי מישהו היום שיש בטיילת חנות עם שלט 'סגור בשבת', בא לשם ראש העיר ואיים עליו שיסבך אותו אם הוא לא יוריד את השלט.כבר שנים שאני מדמיינת לעצמי איך ליד כל חנות שסגורה בשבת יש שלט קטן "גם אני גאה לסגור בשבת".
זה דורש הקלטה ואיום בתביעה! ואולי זה מה שישלח אותו לכלא באמת...סיפר לי מישהו היום שיש בטיילת חנות עם שלט 'סגור בשבת', בא לשם ראש העיר ואיים עליו שיסבך אותו אם הוא לא יוריד את השלט.
ושיש הסרטה שהוא נכנס לבי"כ של הרב אוירבאך ומוריד את השלט כמדומני של לא להכנס איתו לקואליציה זה חוקי ?זה דורש הקלטה ואיום בתביעה! ואולי זה מה שישלח אותו לכלא באמת...
ווא אני בהלם.ושיש הסרטה שהוא נכנס לבי"כ של הרב אוירבאך ומוריד את השלט כמדומני של לא להכנס איתו לקואליציה זה חוקי ?
ולחתוך גדרות שהוקמו רק לאחרונה ברחוב הראשי זה חוקי ?
ולשבור עם פטיש דלתות של לשכת ראש העיר זה חוקי ?
והכל מול המצלמות שלו.
זה לא רחוק מהמציאות..אני מחכה ליום אחד שמישהו יכעיס אותו
והוא ירים אליו את ידו
או אז יפתחו לו תיק במשטרה ויעיפו אותו מכס ראש העיר
נא לכלול ברשימה רק אתרים שסגורים בשבת, לא כדאי לתת לאחרים פרסומת.אני חושב על רעיון למפות את אזור מרכז העיר והטיילת ולפרט מה סגור ומה פתוח
אם יש מישהו שרוצה להתנדב ולעזור לי לערוך את המפה זה יהיה לתועלת כולם.אני חושב על רעיון למפות את אזור מרכז העיר והטיילת ולפרט מה סגור ומה פתוח, זה קצת מורכב, אבל נראה אולי נשב על זה, בל''נ.
אהבתי...שברכת שרת התורה
אורן חזן כבר בחוץ.הכיוון של מנהיגי העולם הולך לקראת טראמפ, ר. קובי ואורן חזן
לא אני השויתי.אתה עושה כבוד לקובי שאתה משווה אותו לטראמפ , מקסימום אורן חזן, ונראה לי שגם זה כבוד בשבילו. הוא תת רמה אורגינל!
צודקת בהחלטדווקא אני חושבת על סמל מוסכם ללא מילים.
כדי לא להכניס את המוכר ללחץ חברתי.
יש הרבה חילונים שעושים הכל בשבת אך לא עובדים. למרות שזה בקושי אך כל הכבוד על הדבר שהם שומרים עליו.
רוב רובו של המשק הישראלי אינו עובד בשבת,יש הרבה חילונים שעושים הכל בשבת אך לא עובדים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: