קורונה *חתונות בצל הקורונה* אשכול מתעדכן

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
לא מתחיל להבין את כל הדיבורים כאן, הייתי שבת שעברה בירושלים, והשבת בעיר אחרת - בכמה בתי כנסיות - הכל מפוצץ ללא שום שמירת מרחק, ממש בודדים עם מסכות, קידושים שלום זכר'ס וכו' כרגיל

ביום חמישי אחרי צהרים הייתי בירושלים בבר אילן - כל האוטובוסים העירוניים והבין עירוניים מלאים בעמידה כמו לפני הוקורונה ממש

ובדיוק את החתונות צריך לעשות בשטחים פתוחים [שגם שם רובם ממש לא שומרים שום דבר]

אני חי במדינה אחרת ממכם? אתם רואים משהו אחר?
הפוך, את בתי הכנסת שלא שומרים צריך לסגור עם קנסות גבוהים.
לתחבורה הציבורית צריך לתת פתרון של תגבור, ברוב האוטובוסים שנסעתי בשבוע האחרון לא היה עומס חריג. קשה להשוות עם לפני הקורונה.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
יש סתירה בדברים אלו
נכתב שבחתונות הקיימות כעת בשטח הפתוח אין שמירת הנחיות, אז מה זה משנה המיקום
אף אחד לא אמר שבחתונות בשטח פתוח שומרים על ההנחיות טוב יותר. אני לא כתבתי את זה ולכן אין שום סתירה בדברים שלי.
מה שבטוח זה שבמקום סגור סיכויי ההדבקה גבוהים פי כמה וכמה מבשטח פתוח ולכן זה יותר מדאיג.
אה, וגם לא סותר.

הבעיה היא בכל דבר שהוא בשטח סגור. גם בתפילה.

קצרה

משתמש מקצוען
בסדר. ויש הוראה גם לשמור על מרחק באולם עצמו. ואין סיכוי שזה יקרה. הבת שלי היתה שבוע שעבר בחתונה. הלכה לחופה עם מסיכה, אמרה מזל"ט ועמדה בצד רחוק. היא מתארת נשיקות וחיבוקים ומזלטובים לבביים כאילו אין קורונה. כמובן בלי מסיכות.
מקווה שלא נצטער עוד שבועיים שלושה על האולמות שנפתחו. עם כל הכאב ובצער וההזדהות והבנת הקושי של הנישאים. לא הייתי רוצה להיות כלה שמהחתונה שלה יצאו בסוף חולי קורונה.

ובכלל מה זה בחישוב של 2 מטר לאדם. סתם שיהיה את השטח הזה מבלי שיצטרכו לממש את ה-2 מטר מרחק? ודאי שלא.

לצערינו אין אכן שמירה על שום כלל בחתונות.
כל מחותן מתחתן שומר על הכללים רק עד האירוע "שלו".
ברגע שמגיע האירוע שלו הסתיים כל העולם והסתיימה הקורונה.
והכי חשוב לכל מחתן/מתחתן שהחתונה שלו תהיה "רגילה".

מתחבקים.מתנשקים. הכל ללא מסכה.
רוקדים יד ביד. שום דבר לא מענין כבר.
ממש תחושה של "נודניקית לא לענין" - לבוא לחתונה ולהגיד מזל טוב ממרחק עם סירוב ליד המושטת בלבביות.
ו- כן אותם מחתנים היו עד החתונה שלהם בלחץ מזה שאחרים לא שומרים אז אולי יהיה עוד איזה הגבלה על החתונה "שלהם".

בראשית-2

משתמש מקצוען
תקשיבו זה לא מצחיק
אני מכירה כמה אנשים שהיו בחתונות בשבוע האחרון ונכנסו לבידוד
בינהם אבא של הכלה!
הוא אומנם לא נדבק ממישהו שנכח בחתונה אבל תחשבו על זה
כמה סיכון יש בחתונות כאלה!

נערך לאחרונה ב:

B HAPPY

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
הקפצה - מישהו ערך חתונה דרך "טנא הפקות" בירושלים?
נשמח לשמוע!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה