גם ככה אני לא מתכננת להיות שם הרבה זמןנראה אותך עומדת בזה
זה לא חתונה של מישהו קרוב
נראה לי אני אהיה שם שעה
ואם כך זה לא יהי כזה מסובך
מה גם שאני מתכננת להיות עם מסכה כל הזמן
אז היציאה החוצה תהיה חיונית
גם ככה אני לא מתכננת להיות שם הרבה זמןנראה אותך עומדת בזה
עד כמה שידוע לי הכוונה לרבע שעה במצטברחובת בידוד היא על שהיה של רבע שעה ביחד עם החולה.
השאלה אם יוצאים לרבע שעה החוצה אחרי כל עשר דקות בפנים, האם זה עוזר לפטור מחובת בידוד?
ליתר דיוק אפשר על כל 12 דק' בפנים 3 דק' בחוץ...חובת בידוד היא על שהיה של רבע שעה ביחד עם החולה.
השאלה אם יוצאים לרבע שעה החוצה אחרי כל עשר דקות בפנים, האם זה עוזר לפטור מחובת בידוד?
קדימה...תודה על העידוד
אי צריכה לשהשתף
בחתונה כזו מחר
וגם ככה אני מפחדת כבר מעכשיו...
לא הבנתי
הרי פורסם שהאולמות נפתחים אז מה קורה כאן?
איזה כייףףףףףהבנתי שבנתיים פותחים לשבוע
ואז יעשו הערכת מצב מחדש
ויש איה פתי שמאמין שבאמת ישמרו 2 מטר?מדובר על 2 מר לאדם ועד 250 איש
כך שתלוי ם גודל האולם
לא שתי מטר בין אנשים אלה אפשר להכניס לאולם עד 250 איש בחישוב של 2 מ"ר לאדםויש איה פתי שמאמין שבאמת ישמרו 2 מטר?
אין סיכוי בעולם.
בסדר. ויש הוראה גם לשמור על מרחק באולם עצמו. ואין סיכוי שזה יקרה. הבת שלי היתה שבוע שעבר בחתונה. הלכה לחופה עם מסיכה, אמרה מזל"ט ועמדה בצד רחוק. היא מתארת נשיקות וחיבוקים ומזלטובים לבביים כאילו אין קורונה. כמובן בלי מסיכות.לא שתי מטר בין אנשים אלה אפשר להכניס לאולם עד 250 איש בחישוב של 2 מ"ר לאדם
ברור שאין באמת דרך לשמור על מרחק 2 מטר מאדם לאדם. נאיבי מי שחושב כך.בסדר. ויש הוראה גם לשמור על מרחק באולם עצמו. ואין סיכוי שזה יקרה. הבת שלי היתה שבוע שעבר בחתונה. הלכה לחופה עם מסיכה, אמרה מזל"ט ועמדה בצד רחוק. היא מתארת נשיקות וחיבוקים ומזלטובים לבביים כאילו אין קורונה. כמובן בלי מסיכות.
מקווה שלא נצטער עוד שבועיים שלושה על האולמות שנפתחו. עם כל הכאב ובצער וההזדהות והבנת הקושי של הנישאים. לא הייתי רוצה להיות כלה שמהחתונה שלה יצאו בסוף חולי קורונה.
ובכלל מה זה בחישוב של 2 מטר לאדם. סתם שיהיה את השטח הזה מבלי שיצטרכו לממש את ה-2 מטר מרחק? ודאי שלא.
אני מבינה את הלחץ של בעכלי האולמות.ברור שאין באמת דרך לשמור על מרחק 2 מטר מאדם לאדם. נאיבי מי שחושב כך.
הסיבה לחישוב הוא שבאולם של 200מר לא יכניסו יותר מ100 איש וכך לא יהיה צפוף מידי באולם.
והסיבה שפותחים אולמות זה נטו לחץ של בעלי האולמות בעיקר החרדיים. שאין להם גן ארועים והגיעו למצב של כמעט פשיטות רגל.
דיי תקשיבו אני ממש בלחץ
כי עכשיו הבנתי שמהעיר של החתן
וגם מהעיר של הכלה יש חולי קורונה
מה ההיתם עושים במקומי נוסעים?
מצד אחד אין לי לב לאכזב מדובר בחברה שאני די חייבת לה
מצד שני הבריאות מעל הכל...
זה מה שחשבתי לעשותחושבת שהייתי מראה נוכחות אבל מאוד נזהרת
נכנסת ויוצאת מיד ורק עם מסכה ורחוקה מכולם וכו'
יש סתירה בדברים אלובסדר. ויש הוראה גם לשמור על מרחק באולם עצמו. ואין סיכוי שזה יקרה. הבת שלי היתה שבוע שעבר בחתונה. הלכה לחופה עם מסיכה, אמרה מזל"ט ועמדה בצד רחוק. היא מתארת נשיקות וחיבוקים ומזלטובים לבביים כאילו אין קורונה. כמובן בלי מסיכות.
מקווה שלא נצטער עוד שבועיים שלושה על האולמות שנפתחו. עם כל הכאב ובצער וההזדהות והבנת הקושי של הנישאים. לא הייתי רוצה להיות כלה שמהחתונה שלה יצאו בסוף חולי קורונה.
ובכלל מה זה בחישוב של 2 מטר לאדם. סתם שיהיה את השטח הזה מבלי שיצטרכו לממש את ה-2 מטר מרחק? ודאי שלא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: