@shzofa אני מקווה שאת כל הדרישות שכתבו כאן את מבקשת אחרי שכבר התקבלת וכבר רוצים אותך,
כי אם אני הייתי מעסיק חילוני והיתה מגיעה אלי בחורה עם כ"כ הרבה דרישות הייתי מעדיפה לחפש מישהי אחרת.
לדעתי בהתחלה 2 הדרישות הראשונות שאמורות להיות בייס זה אינטרנט מסונן ומקום ישיבה (שגם, תתיעצי עם הרב שלך קודם לגבי זה, לא בטוח שהוא יפסול לך מקום עבודה אם אין ישיבה נפרדת)
לגבי שאר התנאים של חופשים בחגים וערבי חגים וכו, אם זה עבודה בשרות לקוחות של חברות ביטוח וכאלה אז בד"כ הם יותר קשוחים בעבודה בחוה"מ, שאר המקומות יש להם מדיניות קבועה לגבי חופשים ובד"כ הם נותנים לקחת חופש על חשבונך. בגדול בימי חופש זה ככל שאת יותר מוכיחה את עצמך שאת מסורה לעבודה הם יהיו יותר גמישים איתך בימי חופש, אבל אם תבואי רק בדרישות כל הזמן הם פחות יאשרו.
בכ"א כל שאר התנאים שכתבו כאן זה בד"כ תנאים שאת קובעת לעצמך, לא החברה, ימי גיבוש/ אוכל וכל זה, זה איך שאת מתייחסת לארוע, את צריכה לעשות את הגבולות, לא החברה,
כשאני התחלתי את העבודה שלי, שבוע אחרי תחילת העבודה עשו אצלינו ישיבת צוות מקצועית במסעדה, ושאלתי את הרב שלי מה לעשות והוא אמר שבגלל שזה מקצועי אני צריכה להגיע, אבל מצד שני אני צריכה לשבת שם ולדבר על עניני עבודה נטו ולא להזמין בשבילי כלום, אפילו לא בקבוק מים. זה מה שעשיתי, ולישיבה הבאה הם כבר לא הזמינו אותי,
לגבי שם פרטי, את צריכה להבין שרק אצל החרדים יש מושג של שמות חיבה, מבחינתם מירי זה לא שם חיבה של מרים אלא 2 שמות שונים, אם תציגי את עצמך מרים ואחרי חודש הם ישמעו חברה שקוראת לך מירי זה הרבה יותר יבלבל אותם, הרבה יותר פשוט זה להציג את עצמך בשם חיבה שלך אבל אפשר להשאר ענינים, אני לא ראיתי הבדל בהתיחסות לבחורה שהציגה את עצמה בהתחלה בשם חני ונשארה עם זה רשמי אבל כן ראיתי הבדל לבחורה שהתעקשה שיקראו לה רבקה ולא רבקי
יצא לי קצת ארוך
ושיהיה הרבה הצלחות