תסלחו לי אבל על מה נסוב כאן הויכוח?
תברר טוב ותגלה שהצדק עמי ועפולה היא כיום המקום עם הכי הרבה קרקעות פרטיות לבניהפרטי זה לא .
דירות הם חדשות
זה לא אומר שעד עכשיו זה היה בשכירותאני בדקתי וגיליתי שזה דירות מחברה שהחזיקה בדירות במסגרת תכנית "דירה להשכיר" ומוכרת אותם כרגע לקבוצה
קרובה לאזור הגבעה ועיליתאיזה פינה בעפולה
איפהשנו בבניה עוד כ500 יחי"ד לליטאים
בבית שמש יש היום כ 30,000 יח"ד (חוץ מתוכניות עתידיות).לבנות 30 אלף יחידות ? שזה בית שמש כפול 4.
מי יתן לבנות בעפולה 30 אלף יחידות לחרדים?בבית שמש יש היום כ 30,000 יח"ד (חוץ מתוכניות עתידיות).
אבל גם אם יבנו 18,000 בנוף הגליל+30,000 בעפולה לחרדים לא יישארו דירות ריקות...
לבנות 30 אלף יחידות ? שזה בית שמש כפול 4.
מה הכוונה בית שמש?בבית שמש יש היום כ 30,000 יח"ד (חוץ מתוכניות עתידיות).
אבל גם אם יבנו 18,000 בנוף הגליל+30,000 בעפולה לחרדים לא יישארו דירות ריקות...
מדובר בדרום עפולהזה לא אומר שעד עכשיו זה היה בשכירות
קרובה לאזור הגבעה ועילית
ושוב זה בתאום עם הקהילה לענין לקבל למוסדות וכדו'
הלהיט של החסידים זה הר יונה.בהחלט פרויקט מעניין
השאלה האם יש מקום לחסידים שם?
אני חשוב שבמידה ובעפולה יהיה מענה לחסידים מעבר לויזניץ יש לו סיכויי הצלחה גדולים מהר יונההלהיט של החסידים זה הר יונה.
לא נראה לי,אני חשוב שבמידה ובעפולה יהיה מענה לחסידים מעבר לויזניץ יש לו סיכויי הצלחה גדולים מהר יונה
חוץ מויזניץ אין עוד חסידיות בעפולה?אני חשוב שבמידה ובעפולה יהיה מענה לחסידים מעבר לויזניץ יש לו סיכויי הצלחה גדולים מהר יונה
תמיד היה פריפריה חרדית,חוץ מויזניץ אין עוד חסידיות בעפולה?
הר יונה מסוגרת ומנותקת משאר נוף הגליל ואין חילונים שגרים או עוברים שם. אולי זאת הסיבה שמגיעות הרבה חסידיות להר. אולי עוד 20 שנה שכבר לא יהיו חילונים שגרים שעפולה עילית וגבעת המורה .
מה שבטוח הפרוור של החרדים יתעצם עם השנים לנגב והגליל.
למגורים או להשקעה? וסתם למה לא לקנות דרך הקהילהאני מתעניין בדירה גדולה (דירה עם חצר במגרש לבד או דו) האם יש ללא מחסום "הקהילה"
?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: