מה באמת הבעיות הקיימות?מה יש לך להציע יותר מהקיים אולי זה יפתור חלק מהבעיות שציינת
מה באמת הבעיות הקיימות?מה יש לך להציע יותר מהקיים אולי זה יפתור חלק מהבעיות שציינת
השאלה אם זה רק חום או שגם מזיעים כמו בני ברק?חסרון נוסף:
נראה לי שחם שם מאוד (יותר מטבריה עילית למשל...)
עובדתית לא נכון, יש ערבים
תבדוק לבד בתוצאות הבחירות לכנסת ותגלה שאין שם אפילו אחוז ערבים
כתבתי בהודעות מאוחרות יותר, שבעלי אמר לי שלא חם שם כמו בטבריההשאלה אם זה רק חום או שגם מזיעים כמו בני ברק?
אין דירות במחירים נורמליים בקרית מלאכי ואם כבר אפשרי ללכת לאזורים הישנים בקרית גתאם אתם בענין של להקים קבוצה
מה עם קרית מלאכי?
היא קרובה למרכז מאוד (40 דקות בתחבורה ציבורית)
עיר עם הרבה מסורתיים
יש שם חב"ד
והתחלה של ישוב חרדי ליטאי
למה לא מתקדם שם??
עפולה רחוקה בהרבה מהים מאשר בני ברק ליםכתבתי בהודעות מאוחרות יותר, שבעלי אמר לי שלא חם שם כמו בטבריה
לחות יש במקומות שקרובים לים נראה לי עפולה קרובה לכינרת כמו בני ברק לים, לא?
אפשרי גם להגיע לעיר בעצמההוא נלהב כל עוד אנחנו נשארים עפולה עילית וגבעת המורה.
הסתובבתי וגיליתי שיש שם מלאי דירות יד שניה + יזמים שתקועים שם עם הרבה דירות ולכן אני חושב שזה יותר טוב מאשר חרישרק שאלה כמה אתה מכיר את המקום?
כי מהיכרות קרובה עם העיר כן יש ערבים, לא הבעתי דעה האם זה מפריע או לא, אלא רק מצד העובדות.הסתובבתי וגיליתי שיש שם מלאי דירות יד שניה + יזמים שתקועים שם עם הרבה דירות ולכן אני חושב שזה יותר טוב מאשר חריש
מה ההבדלים?כי מהיכרות קרובה עם העיר כן יש ערבים, לא הבעתי דעה האם זה מפריע או לא, אלא רק מצד העובדות.
כמו"כ כדאי שתעשה שיעורי בית מעמיקים כי יש הבדלים עצומים בין העיר והשכונות החדשות לבין גבעת המורה עפולה עילית.
מה ההבדלים?
ראש העיר הקודם בנוף הגליל (גפסו) תכנן והקים שכונה חרדית ענקית ואלמלי כמה עסקנים חרדים היה לנו היום עיר חרדית ענקית ואיזון מחירים בכל הארץ,בנוף הגליל הערבים לא עשו כלום כי הם ברובם נוצרים שחיים בוילה עם 2 ילדים וכלב.
אף ראש עיר לא יכול למנוע מתושב ישראל לעבור לעיר שלו. לפני רונן פלוט היה ראש עיר שמעון גפסו והוא יצא נגד הזליגה של הערבים לעירו .כל מה שעשה זה רק לצעוק ולצעוק ועל דרך להבריח יהודים מהעיר. היום בנוף הגליל יש ראש העיר מאוד אקטיבי ופועל בדרכים המקובלות כגון הבאת גרעינים תורנים . עולים. חרדים . תקציבים יעודים למוסדות דת וכו.
במדינה דמוקרטית אי אפשר למנוע מאף אזרח לגור היכן שחפצה נפשו.
בעתיד כל הארץ תראה כמו עכו כרמיאל לוד נהריה נוף הגליל . הכל יהיה יותר מעורב.
במדינה קטנה כמו ישראל אין הרבה לאן ללכת וזה תקף לכל המגזרים.
עפולה היא לא טבריה ולא בני ברק,כתבתי בהודעות מאוחרות יותר, שבעלי אמר לי שלא חם שם כמו בטבריה
לחות יש במקומות שקרובים לים נראה לי עפולה קרובה לכינרת כמו בני ברק לים, לא?
מאידך מי שמחפש דווקא להיות הכי קרוב לבני ברק ולמרכז [בגלל עבודה במרכז או משפחה וכדומה]עפולה היא לא טבריה ולא בני ברק,
היא לא קרובה לים בכלל, ולא נמוכה טופוגרפית כמו טבריה,
היא לא לחה וגם לא חמה באופן חריג,
היא ודאי יותר ידידותית לחרדים הן מצד מחיר והן מצד שכנים,
אבל היא עדין לא חרדית אמיתית כמו הר יונה (היא גם זולה יותר),
לכאו׳ מי שמחפש מתחרד עדיף לו עפולה עשרת מונים על פני חריש וגם על פני נוף הגליל הישנה.
רק הבעיה שכרגע אין הצע גדול של דירות לפחות בגבעת המורה יש תור של עשרות שמחכים לדירהלכאו׳ מי שמחפש מתחרד עדיף לו עפולה עשרת מונים על פני חריש וגם על פני נוף הגליל הישנה.
בדקתי דווקא מענייןלמישהו יש פרטים על מה שפורסם היום ביתד עמוד 2 על פרויקט דיור חדש בעפולה?
@הנדלניסט אולי זה פתרון למה שאתה מחפש
חריש יקרה וזה הסיבה שלא הולכים לחרישמאידך מי שמחפש דווקא להיות הכי קרוב לבני ברק ולמרכז [בגלל עבודה במרכז או משפחה וכדומה]
או מי שמחפש גם כן מקום שנבנה ברמה מאד יפה ויוקרתית,
אז יש לו את האופציה של חריש,
בחריש יש אזורים של חרדים בלבד,
1.בפרוייקטים של ליאון נחמיאס, דמרי, וגי הנדסה בשכונת הפרחים,
2.במתחמים של לעבדך באמת בשכונת אבני חן
3.באזור של קבוצות הרכישה ומתחם חפץ חיים בשכונת החורש.
חוץ מזה כמעט בכל רחבי העיר גרים במפוזר משפחות חרדיות.
מי שמחפש שכונה עם כמות גדולה של משפחות חרדיות בלבד,
יש לו את האופציה של הר יונה .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: