fh m
כי צפת רחוקאגב,
איך צפת לאחרונה?
ירדו מההתלהבות עליה?
כי צפת רחוקאגב,
איך צפת לאחרונה?
ירדו מההתלהבות עליה?
בית שמש וביתר יותר יקרים.....חריש יקרה וזה הסיבה שלא הולכים לחריש
fh m
כי צפת רחוק
איפה זה? בעיר דירות של קבלן שלא הצליח למכורבדקתי דווקא מעניין
מוכרים דירות 4 חדרים חדשות שם במחיר של 900,000 ש"ח שזה כולל מחסן וחניה
מעניין המקום
מחיר מעולה. צאו מהמחסנים בבני ברק וירושליםבדקתי דווקא מעניין
מוכרים דירות 4 חדרים חדשות שם במחיר של 900,000 ש"ח שזה כולל מחסן וחניה
מעניין המקום
אני לא מבין איך עיר כמו צפת לא מקדמת בנייה רחבה לחרדים?אגב,
איך צפת לאחרונה?
ירדו מההתלהבות עליה?
נראה ליחריש יקרה וזה הסיבה שלא הולכים לחריש
במחילה,אתה לא מעודכן אבל למרות עליית המחירים יש נהירה עצומה של חרדים לעיר בקצב שעולה בפי כמה על כל הפריפריות האחרות, כי לא יעזור כלום המיקום הגיאוגראפי של חריש יחד עם היותה עיר חדשה ויפה שמתאימה לציבור החרדי מביא את כל מי שאין לו כסף מספיק בשביל לרכוש בערים החרדיות לאופציה הבאה שזולה בכחצי מליון ש"ח ועדיין קרובה למרכז.חריש יקרה וזה הסיבה שלא הולכים לחריש
יש יותר פרטים איזה קבלן , כמה דירות ?איפה זה? בעיר דירות של קבלן שלא הצליח למכור
אני בדקתי וגיליתי שזה דירות מחברה שהחזיקה בדירות במסגרת תכנית "דירה להשכיר" ומוכרת אותם כרגע לקבוצהאיפה זה? בעיר דירות של קבלן שלא הצליח למכור
איפה זה בעפולה? בעצם זה דירות סוג של יד שניה? מה המחירים?אני בדקתי וגיליתי שזה דירות מחברה שהחזיקה בדירות במסגרת תכנית "דירה להשכיר" ומוכרת אותם כרגע לקבוצה
הם מדברים על 108 דירות חדשות + 60 דירות יד שניה- את כל זה הראו לי.
איפה זה?יש שמועה גם על רכישה של קרקעות בעפולה לבניה של כמה אלפי יחי"ד למגזר רק שלא עושים מזה פרסום כי לא רוצים שראש העיר יתקע להם את הפרויקטים.
מוזמן לעימות עם @אדיר נוף הגליל ושאר חכמי חרישלמעשה המסקנה שלי שעפולה היא המקום עם הבסיס החרדי הגדול ביותר ומספר הדירות הזמינות לבניה למגזר החרדי הגדול ביותר בארץ.
1. 108 דירות הם חדשות ועוד דירות יד שניה באיזה פינה בעפולהאיפה זה בעפולה? בעצם זה דירות סוג של יד שניה? מה המחירים?
איפה זה?
ומי עומד מאחורי המיזמים הללו זה בתאום עם הקהילה
מוזמן לעימות עם @אדיר נוף הגליל ושאר חכמי חריש
מה שם הקבלן ? ומה המחירים ?108 דירות הם חדשות ועוד דירות יד שניה באיזה פינה בעפולה
לפי מה שזה כרגע ישנו בבניה עוד כ500 יחי"ד לליטאים ועוד כ350 לחסידים3. עפולה היא עם קהילה ליטאית גדולה בגבעת המורה של כ500 משפחות + קהילה חסידית בשכונת עפולה עילית של כ350 משפחות - מה שאומר שכל משפחה שמגיע לגור גם בעיר יש לו את המוסדות לילדים.
מבורך שיבנו בכל מקום ובעפולה בפרט עיר שאני מאוד אוהב וחשוב להתישב שם אם לא אנחנו אז הדודים יתפסו. .אני בדקתי וגיליתי שזה דירות מחברה שהחזיקה בדירות במסגרת תכנית "דירה להשכיר" ומוכרת אותם כרגע לקבוצה
הם מדברים על 108 דירות חדשות + 60 דירות יד שניה- את כל זה הראו לי.
יש שמועה גם על רכישה של קרקעות בעפולה לבניה של כמה אלפי יחי"ד למגזר רק שלא עושים מזה פרסום כי לא רוצים שראש העיר יתקע להם את הפרויקטים.
למעשה המסקנה שלי שעפולה היא המקום עם הבסיס החרדי הגדול ביותר ומספר הדירות הזמינות לבניה למגזר החרדי הגדול ביותר בארץ.
השתכנעתי
מעניין . למי שיש תמונות מהבנייה החדשה בעפולה אשמח שיעלה פה.לפי מה שזה כרגע ישנו בבניה עוד כ500 יחי"ד לליטאים ועוד כ350 לחסידים
זה בדיוק הנקודהמבורך שיבנו בכל מקום ובעפולה בפרט עיר שאני מאוד אוהב וחשוב להתחשב שם אם לא אנחנו אז הדודים יתפסו. .
כרגע יש לנוף הגליל בכי הרבה עתודות קרקע לחרדים
3500 מאושרות מתוך 18 אלף יחידות שזה מודיעין וביתר יחד.
צפה בקובץ המצורף 1057945
צפה בקובץ המצורף 1057946
אתה רציני?זה בדיוק הנקודה
בעוד שבנוף הגליל יש קרקעות מדינה שצריך בשבילם מכרזים בעפולה יש קרקעות עם תבעו"ת לבניית למעלה מ30000 יחי"ד שרובם בבעלות פרטית
אפרט את הקרקעות שנמצאים בידיים פרטיות ותחפש אותם אחר כךאתה רציני?
אם כל הכבוד אני דמוגרף במקצועי. אין כמות קרקעות כאלה בגליל
אולי לערבים או לקקל . ערבים חיים מהקרקע הם לא ימכרו לעולם גם לא לערבים בטח לא ליהודים. קק"ל זה סיפור הפשרה שיכול לקחת עשור ויותר.
ומי בדיוק ייתן לחרדים לבנות כמות כזו . זה מדינת חוק ולא סתם מדינה. המדינה עם הכי ביורוקרטיה בעולם. אולי יש קרקע אבל בטח לא לכמות כזו של יחידות. אתה בונה פרגולה בעיר באים אליך מהעירייה אז לבנות 30 אלף יחידות ? שזה בית שמש כפול 4. אני בעד שחרדים יקנו בשכונת נוף יזראל מלא יחידות ריקות . גם להשכרה מעולה.
פרטי זה לא .אפרט את הקרקעות שנמצאים בידיים פרטיות ותחפש אותם אחר כך
שכונת הפעמון מתוכנן ל6000 יחי"ד
שכונת גלבוע ל7200 יחי"ד
שכונת בולפריה ל6000 יחי"ד
שכונת יזראל 3000 יחי"ד
הגענו ל22000 יחי"ד בבעלות פרטית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: