חרדים לעפולה

מצב
הנושא נעול.

מליון!

משתמש פעיל
יש לך פרטים נוספים???
היה כתוב ביתד, לפני שבוע ולפני שבועיים.
התקשרתי ולקחו פרטים לחזרה כשיהיה להם פרטים מדויקים
רק ידעו לומר לי שמדובר בהקמת קהילה חדשה בבית שאן- אותה קהילה כמו בגבעת המורה- העתק הדבק.

• תודה
Reactions: HMB

הרב הגו-N

משתמש פעיל
דחוף !
יש מתווך מוכר מפסגת זאב שמשווק דירות בעפולה הצעירה ברחוב הרב דב קוק, דירות חדשות בנויות ע"י דונה, ב13 אלף למ"ר. מישהו יודע על זה משהו?
שווה?
מחירי שכירות שם?
אופציית מגורים לזוג ליטאי?
זה אותו עניין של הקיהן הזה?
ממש תודה מראש על כל מידע
אני לא מבין למה,
תכנס ליד 2 ותראה המחירים הם 11,000 +- למ"ר

szn

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
יש מתווך מוכר מפסגת זאב שמשווק דירות בעפולה הצעירה ברחוב הרב דב קוק, דירות חדשות בנויות ע"י דונה, ב13 אלף למ"ר. מישהו יודע על זה משהו?
כמה מטר הדירה?

הכלל הוא שככל שהדירה יותר קטנה המחיר למטר עולה
וכשהדירה גדולה המחיר למטר יורד

לכן צריך לבדוק ממוצע של דירת 3 חדרים בנפרד
וממוצע של דירת 4 חדרים בנפרד

כך גם שמאים עובדים

נערך לאחרונה ב:

א.פ.ב.

משתמש פעיל
עבר כבר חודשיים, ולפי מה שידוע לי צריך לדווח על עסקת נדל"ן תוך 30 יום.
ולבנתיים בעפולה מדווח ברשות המיסים רק עסקה אחת על הנייר מעל 14K וזה לא בפרוייקט זו עסקה ליד התחנה המרכזית.

יכול להיות אולי שהמשקיעי סיבוב מ

לא מצליחים למכור שם את ההשקעה שלהם, בחריש יש כבר ירידת מחירים ובחודש האחרון נמכרו שם רק 9 דירות שמתוכם 5 זה דירות על הנייר וככל הנראה ב20/80.

ותודה רבה לאמיר ירון ולועדה המוניטרית.
לא הבנתי, הוא רק זכה במכרז עדיין אין שיווק וסגירת עסקאות למטב ידיעתי...

א.פ.ב.

משתמש פעיל
אני לא מנוייה ולא יכולה לשלוח הודעות בפרטי אבל אני ממש אשמח לשמוע על דירה בעפולה במחירים האלו, איך אני יכולה לפנות אליכם?
אשמח לשמוע מה המצב כיום וכן להתעדכן במתווך אמין של דירות יד שניה בעפולה עילית
אשמח גם לשמוע מידע,
האם יש דירות יד 2 בעפולה עילית למכירה?
מה טווח מחירים??
יש למישהו מספר של מתווך אמין?
מתווך שאני ממליץ - נדל"ן בס"ד - 0548443510,
מתווכים נוספים אמינים -
תיווך ראם - 0527126224
תורג'מן - 0548458025

אגב, יש כרגע 2 חברות יזמיות צור ונחמיאס (כבר שפכו על קידום העניין מאות אלפי ש"ח) שמתחרות על קידום ויישום פינוי בינוי על כל הדירות הישנות בעפולה עילית....
מי שעוד חושב לקנות מהדירות הישנות, מוטב שיעשה זאת עכשיו רגע לפני עלית המחירים...

נערך לאחרונה ב:

א.פ.ב.

משתמש פעיל
דחוף !
שווה?
מחירי שכירות שם?
אופציית מגורים לזוג ליטאי?
זה אותו עניין של הקיהן הזה?
ממש תודה מראש על כל מידע
עפולה הצעירה זה איזור ליטאי...

szn

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
מתווך שאני ממליץ - נדל"ן בס"ד - 0548443510,
מתווכים נוספים אמינים -
תיווך ראם - 0527126224
תורג'מן - 0548458025

אגב, יש כרגע 2 חברות יזמיות צור ונחמיאס (כבר שפכו על קידום העניין מאות אלפי ש"ח) שמתחרות על קידום ויישום פינוי בינוי על כל הדירות הישנות בעפולה עילית....
מי שעוד חושב לקנות מהדירות הישנות, מוטב שיעשה זאת עכשיו רגע לפני עלית המחירים...

אם זה אזור חרדי הפינוי בינוי יבריח חרדים כי בונים מגדלים של 25 קומות, אחרת זה לא כלכלי

ייד

משתמש מקצוען
אופציות המגורים האחרונות שלנו הולכים ונעלמים...
עוד מתחרד יהפוך למגדלים.

ייד

משתמש מקצוען
זה תלוי בדיירים שם, הם לא חייבים לחתום.
תודה רבה,
לוקחים את כספי המיסים שלי,
ומציעים אותו לשכן שלי אם הוא יסכים להרוס את הבניין ולבנות אחר כדי שאני לא יוכל לגור שם,
ואם זה לא עוזר מחוקקים חוק שאף אחד לא יכול להרחיב או להשביח את הדירה שלו עד שהוא לא יחתום על פינוי,
ואם עדין הוא לא מסכים מנפיקים תקנה חדשה שלא צריך שכל הדיירים יסכימו ואפשר לקחת לאנשים את הבית שלהם אם יש רוב שחתמו,
ואח״כ אומרים בפרצוף מחויך הנה עשינו את רצון התושבים
תראו כמה כסף הם הרויחו...

כל השיטה של פינוי בינוי מבוססת על חלוקת הטבות מפליגות על חשבון הקופה המשותפת כדי לפתות את התושבים כשבעצם משתמשים בכספי הציבור שלנו ובחוקי הבניה שאמורים להיות אחידים כדי לפעול נגדינו!!!

הבעיה היא לא בתושבים שמציעים להם עיסקה חלומית (מן הראוי שהם יתנגדו, אבל אני מבין אותם),
אלא במי שהציע את העיסקה, שהגמיש את כללי החוק, שחילק הטבות מס לקבלן ועשה הכל בכח השילטון כדי להרוס את האופציה שלנו לגור כחרדים בארץ ישראל!

נערך לאחרונה ב:

szn

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
ואם זה לא עוזר מחוקקים חוק שאף אחד לא יכול להרחיב או להשביח את הדירה שלו עד שהוא לא יחתום על פינוי,
אין כזה חוק, מה שכן יש מדיניות של מנהל התכנון שברגע שיש מספיק חתימות והיזם מגיש תוכנית רצינית על מתחם
עוצרים את האפשרות להגיש בקשה להיתר כדי לא לתקוע את האופציה לפינוי בינוי
זה נקראה הכרזה לפי סעיף 77\78.

זה סעיף שקיים גם במקומות שמתכננים רכבת קלה אז עוצרים בתוואי הרכבת את כל התכנון של ההיתרים

אבל סתם מתחם שיש יזם שהחתים אף אחד לא עוצר את ההיתרי בניה
רק כשזה נהיה רציני מול הועדות יש סעיף כזה.

סתם לדוגמא יש מתחם בגילה שמקדמים פינוי בינוי כבר שנה - שנה וחצי
ורק לפני חודש הכריזו על סעיף 78\77
כדי להרוס את האופציה שלנו לגור כחרדים בארץ ישראל!

בי-ם וב"ב שהציבור חרדי יש תוכניות פינוי בינוי עם בניה ללא מגדלים
(באמת זה אפשרי רק במקומות שהמחיר למטר גבוה)

szn

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
לא נכון בכל ירושלים יש תוכניות של 12 קומות
לציבור החרדי בונים עד 12 קומות גם בשכונות שזה לא היה קיים כמו נוה יעקב
בציבור הכללי מאשרים בי-ם 30 קומות ויש גם 42 קומות בדרך חברון

תעשה בדיקה ותראה שזאת המציאות

נתן G

משתמש רשום
א. ממה ששמעתי מאחד שגר בעפולה עילית מישהו בדק את זה בעירייה והם אמרו שאין שום תכנון לעשות פינוי בינוי בעפולה עילית,
ב. אני נכוותי בכמה אלפי שקלים מאיזה מתווך חרדי מעפולה עילית, שניסה למכור לי דירה יותר יקרה מהמחיר של השוק בכמה עשרות אלפי שקלים , ואחרי בירור על המחיר הגבוה ירדתי מהעניין, והוא לקח דמי תיווך בלי שנחתם חוזה, והוא לא מוכן להחזיר את הכסף.
בקיצור אם אתם מגיעים לראות שם דירות מומלץ לבדוק אצל מי שגר שם מי מתווך אמין ומי לא.
אני אישית ממליץ על מרדכי כהן

szn

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
והוא לקח דמי תיווך בלי שנחתם חוזה, והוא לא מוכן להחזיר את הכסף.

תוכל להגיש תלונה במשרד המשפטים
זה הגוף שנותן את הרשיון למתווכים.

הוא עלול להסתכן בשלילת הרשיון.

א.פ.ב.

משתמש פעיל
א. ממה ששמעתי מאחד שגר בעפולה עילית מישהו בדק את זה בעירייה והם אמרו שאין שום תכנון לעשות פינוי בינוי בעפולה עילית,
ב. אני נכוותי בכמה אלפי שקלים מאיזה מתווך חרדי מעפולה עילית, שניסה למכור לי דירה יותר יקרה מהמחיר של השוק בכמה עשרות אלפי שקלים , ואחרי בירור על המחיר הגבוה ירדתי מהעניין, והוא לקח דמי תיווך בלי שנחתם חוזה, והוא לא מוכן להחזיר את הכסף.
בקיצור אם אתם מגיעים לראות שם דירות מומלץ לבדוק אצל מי שגר שם מי מתווך אמין ומי לא.
אני אישית ממליץ על מרדכי כהן
לא תמיד זה חייב להיות תכנון של העירייה, יש גם היתכנות לאלץ את ראש העיר אם הוא לא מסכים, ובטח כשמדובר בשנת בחירות...
כרגע יש 2 חברות יזמיות שעובדים על זה חזק....

szn

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
לא תמיד זה חייב להיות תכנון של העירייה, יש גם היתכנות לאלץ את ראש העיר אם הוא לא מסכים, ובטח כשמדובר בשנת בחירות...

זה נכון אבל יש לראש עיר הרבה כוח לעצור או לעכב פינוי בינוי.

עיין ערך הקריות שפחות מתקדם ודי תקוע שם לעומת זאת קרית ים ששם ראש העיר מקדם
והמתחם פינוי בינוי הראשון כבר בשיווק ובהיתרי בניה.

וכן לך תשווה בין קרית מלאכי לעומת קרית גת, שכבר הרסו בנינים וסיימו לבנות.... ויש עוד כמה בדרך.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה