היה כתוב ביתד, לפני שבוע ולפני שבועיים.יש לך פרטים נוספים???
התקשרתי ולקחו פרטים לחזרה כשיהיה להם פרטים מדויקים
רק ידעו לומר לי שמדובר בהקמת קהילה חדשה בבית שאן- אותה קהילה כמו בגבעת המורה- העתק הדבק.
היה כתוב ביתד, לפני שבוע ולפני שבועיים.יש לך פרטים נוספים???
איש עסקים שחושב על עצמווהוא סתם מושחת כמו שזה נראה פה או שהוא מנסה לעזור ויש לו פשלות?
אני לא מבין למה,דחוף !
יש מתווך מוכר מפסגת זאב שמשווק דירות בעפולה הצעירה ברחוב הרב דב קוק, דירות חדשות בנויות ע"י דונה, ב13 אלף למ"ר. מישהו יודע על זה משהו?
שווה?
מחירי שכירות שם?
אופציית מגורים לזוג ליטאי?
זה אותו עניין של הקיהן הזה?
ממש תודה מראש על כל מידע
כמה מטר הדירה?יש מתווך מוכר מפסגת זאב שמשווק דירות בעפולה הצעירה ברחוב הרב דב קוק, דירות חדשות בנויות ע"י דונה, ב13 אלף למ"ר. מישהו יודע על זה משהו?
לא הבנתי, הוא רק זכה במכרז עדיין אין שיווק וסגירת עסקאות למטב ידיעתי...עבר כבר חודשיים, ולפי מה שידוע לי צריך לדווח על עסקת נדל"ן תוך 30 יום.
ולבנתיים בעפולה מדווח ברשות המיסים רק עסקה אחת על הנייר מעל 14K וזה לא בפרוייקט זו עסקה ליד התחנה המרכזית.
יכול להיות אולי שהמשקיעי סיבוב מ
לא מצליחים למכור שם את ההשקעה שלהם, בחריש יש כבר ירידת מחירים ובחודש האחרון נמכרו שם רק 9 דירות שמתוכם 5 זה דירות על הנייר וככל הנראה ב20/80.
ותודה רבה לאמיר ירון ולועדה המוניטרית.
אני לא מנוייה ולא יכולה לשלוח הודעות בפרטי אבל אני ממש אשמח לשמוע על דירה בעפולה במחירים האלו, איך אני יכולה לפנות אליכם?
אשמח לשמוע מה המצב כיום וכן להתעדכן במתווך אמין של דירות יד שניה בעפולה עילית
מתווך שאני ממליץ - נדל"ן בס"ד - 0548443510,אשמח גם לשמוע מידע,
האם יש דירות יד 2 בעפולה עילית למכירה?
מה טווח מחירים??
יש למישהו מספר של מתווך אמין?
עפולה הצעירה זה איזור ליטאי...דחוף !
יש מתווך מוכר מפסגת זאב שמשווק דירות בעפולה הצעירה ברחוב הרב דב קוק, דירות חדשות בנויות ע"י דונה, ב13 אלף למ"ר. מישהו יודע על זה משהו?
שווה?
מחירי שכירות שם?
אופציית מגורים לזוג ליטאי?
זה אותו עניין של הקיהן הזה?
ממש תודה מראש על כל מידע
מתווך שאני ממליץ - נדל"ן בס"ד - 0548443510,
מתווכים נוספים אמינים -
תיווך ראם - 0527126224
תורג'מן - 0548458025
אגב, יש כרגע 2 חברות יזמיות צור ונחמיאס (כבר שפכו על קידום העניין מאות אלפי ש"ח) שמתחרות על קידום ויישום פינוי בינוי על כל הדירות הישנות בעפולה עילית....
מי שעוד חושב לקנות מהדירות הישנות, מוטב שיעשה זאת עכשיו רגע לפני עלית המחירים...
אופציות המגורים האחרונות שלנו הולכים ונעלמים...אגב, יש כרגע 2 חברות יזמיות צור ונחמיאס (כבר שפכו על קידום העניין מאות אלפי ש"ח) שמתחרות על קידום ויישום פינוי בינוי על כל הדירות הישנות בעפולה עילית....
מי שעוד חושב לקנות מהדירות הישנות, מוטב שיעשה זאת עכשיו רגע לפני עלית המחירים...
זה תלוי בדיירים שם, הם לא חייבים לחתום.אופציות המגורים האחרונות שלנו הולכים ונעלמים...
עוד מתחרד יהפוך למגדלים.
יש מו"מ עם הדייריםזה תלוי בדיירים שם, הם לא חייבים לחתום.
תודה רבה,זה תלוי בדיירים שם, הם לא חייבים לחתום.
אין כזה חוק, מה שכן יש מדיניות של מנהל התכנון שברגע שיש מספיק חתימות והיזם מגיש תוכנית רצינית על מתחםואם זה לא עוזר מחוקקים חוק שאף אחד לא יכול להרחיב או להשביח את הדירה שלו עד שהוא לא יחתום על פינוי,
כדי להרוס את האופציה שלנו לגור כחרדים בארץ ישראל!
או איפה שיש מענקים ...בי-ם וב"ב שהציבור חרדי יש תוכניות פינוי בינוי עם בניה ללא מגדלים
(באמת זה אפשרי רק במקומות שהמחיר למטר גבוה)
לא נכון בכל ירושלים יש תוכניות של 12 קומותבי-ם וב"ב שהציבור חרדי יש תוכניות פינוי בינוי עם בניה ללא מגדלים
(באמת זה אפשרי רק במקומות שהמחיר למטר גבוה)
לציבור החרדי בונים עד 12 קומות גם בשכונות שזה לא היה קיים כמו נוה יעקבלא נכון בכל ירושלים יש תוכניות של 12 קומות
והוא לקח דמי תיווך בלי שנחתם חוזה, והוא לא מוכן להחזיר את הכסף.
לא תמיד זה חייב להיות תכנון של העירייה, יש גם היתכנות לאלץ את ראש העיר אם הוא לא מסכים, ובטח כשמדובר בשנת בחירות...א. ממה ששמעתי מאחד שגר בעפולה עילית מישהו בדק את זה בעירייה והם אמרו שאין שום תכנון לעשות פינוי בינוי בעפולה עילית,
ב. אני נכוותי בכמה אלפי שקלים מאיזה מתווך חרדי מעפולה עילית, שניסה למכור לי דירה יותר יקרה מהמחיר של השוק בכמה עשרות אלפי שקלים , ואחרי בירור על המחיר הגבוה ירדתי מהעניין, והוא לקח דמי תיווך בלי שנחתם חוזה, והוא לא מוכן להחזיר את הכסף.
בקיצור אם אתם מגיעים לראות שם דירות מומלץ לבדוק אצל מי שגר שם מי מתווך אמין ומי לא.
אני אישית ממליץ על מרדכי כהן
לא תמיד זה חייב להיות תכנון של העירייה, יש גם היתכנות לאלץ את ראש העיר אם הוא לא מסכים, ובטח כשמדובר בשנת בחירות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: