אם הבנתי נכון
אחרי התחנה קליין השלושה ,יש תחנה בעליה הארוכה (סתם תחנה בלי עצירה) שהנהגים לא עוצרים
ליד אופק שלי
שם התחנה עתידה לפעול?
קו 21 (מרמה ה' לרמה ד):
קו 23 מרמה ה':
אם הבנתי נכון
אחרי התחנה קליין השלושה ,יש תחנה בעליה הארוכה (סתם תחנה בלי עצירה) שהנהגים לא עוצרים
ליד אופק שלי
שם התחנה עתידה לפעול?
הוא בכלל לא עובר בקליין השלושה. הוא יגיע מכיוון פארק ירמות, ממשיך בקליין, שם יש לו תחנה מיד אחרי הפניה מכיוון ירמות, ע"י החנות ג'קסהום, ממשיך עד יונתן ופונה שמאלה, ביונתן/קליין יש תחנה לא פעילה, התחנה הראשונה אחרי ג'קסהום היא למעלה, ביונתן/חגואל.אם הבנתי נכון
ליד אופק שלי
שם התחנה עתידה לפעול?
לא הבנתי מהתמונה
בינתיים לא מדובר על כך, לשום קו.לא הבנתי מהתמונה
מהקו שמגיעים לשכונה, בעליה הארוכה ליונתן , העמוד של התחנה יופעל??
תודה
סליחה. קו 3 מרמה א' מממשיך כרגיל.קו 3 מרמה א
לקו 3 אין שינוי מסלול בכללקו 3 מרמה א
סליחה. קו 3 מרמה א' מממשיך כרגיל.
יגיע מכיוון הכניסה לשכונה ופונה ימינה ליונתן אבל לא יעצור בתחנה מיד אחרי הפניה ליונתן.
אוקי תודה רבה על מידעלקו 3 אין שינוי מסלול בכלל
השינויים רק בקווים 21/23
בכל מקרה התחנה שאת מדברת עליה לא פעילה עדיין כמו שכתב האברך ממיר
???(בצמוד 'לקבר')
פנוי להובלה... תקים ציון תפתח מוסדות ותעשה כסף...איזה קבר זה?
היום כבר לא עבדו שם...בשורה משמחת לזוכים באלי יוחנן הגרלה 996 - מגרשים 305-306 - הממתינים למעלה מ5.5 שנים מההגרלה.
עברתי שם הבוקר וראיתי שהתחילו סוף סוף עבודות חפירה!
שם התחילו כבר לעבוד לפני כמה חודשים, לפי מפתח של יום כן, ועוד תקופה ארוכה לא.אבל כן עבדו במגרש 326-327, שזהו גם כן מגרש שעדיין לא התחיל בו כלום.
טרקטור נצפה כעת מבצע עבודות עפר במתחם של הגרלה 989.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: