לא, רק לקבוצת צ'אט במיילאתה מחובר לקבוצה בווצאפ?
לא, רק לקבוצת צ'אט במיילאתה מחובר לקבוצה בווצאפ?
נשארו בהחלט.מה קרה בסוף? האוהלים נשארו בשבת?
אתה מחובר לקובצת צ'אט במייל?בקבוצה של הווצאפ מעלים גם התקנת מזגנים ורשתות לחלונות ועוד דברים עם מחירים מצוינים לקבוצה מי שמעונין יכול לפנות אלי ואני יגיד לו מה הייתה ההצעה
0548466434
אתה מחובר לקבוצה בווצאפ?
אתה מחובר לקובצת צ'אט במייל?
אולי תצטרף?
רק אופק שליהקבוצה במייל / ווטצאפ
הם של אופק שלי
או של כלל רמה ה' ?
חבל, הוא היה האתר הכי מגמתי נגדה, עכשיו מתברר שזה רק היה דרך לקבל נתח מתקציב הפרסום... אבל סופסוף אפשר לומר שעליזה בלוך קיבלה שכל לשמן את העיתונאים החרדיים כפי שמשה ליאון עושה...לפי פרסומים בבית שמש
אתר JDN החל לשתף פעולה עם ראש העיר עליזה בלוך ומחק את הכתבה על הריסת בתי הכנסת.
הכתבה אכן ירדה מהאתר
משה ליאון לא פעל נגד חרדים בגלל שהם חרדים אף פעםחבל, הוא היה האתר הכי מגמתי נגדה, עכשיו מתברר שזה רק היה דרך לקבל נתח מתקציב הפרסום... אבל סופסוף אפשר לומר שעליזה בלוך קיבלה שכל לשמן את העיתונאים החרדיים כפי שמשה ליאון עושה...
חלילה, לא זה מה שאמרתי, מה שאמרתי שראש עירייה מספיק חכם משמן את העיתונאים החרדים ואז גם אם יש מה לטעון נגדו אין מי שיעשה את זה....משה ליאון לא פעל נגד חרדים בגלל שהם חרדים אף פעם
איזה מגמתי? תיכנס ותראה כמה כתבות מלטפות לע בלוך ... בכמות פסיכית... ללא השוואה בכלל לערים אחרות.חבל, הוא היה האתר הכי מגמתי נגדה, עכשיו מתברר שזה רק היה דרך לקבל נתח מתקציב הפרסום... אבל סופסוף אפשר לומר שעליזה בלוך קיבלה שכל לשמן את העיתונאים החרדיים כפי שמשה ליאון עושה...
גם אני חושבת שצריך להגיש תביעה נגדםממתי?!
ולחלק אין עדיין?!
הבנתי שמתארגנת תביעה נגד אופק שלי, יודע מי מארגן אותה?
יש בקבות הווצאפ מידעגם אני חושבת שצריך להגיש תביעה נגדם
יש למישהו מידע בעניין למי צריך לפנות?
ייתכן, אבל במקביל הם לא נמנעו מלכתוב ביקורת. עכשיו נשמע שגם זה משתנהאיזה מגמתי? תיכנס ותראה כמה כתבות מלטפות לע בלוך ... בכמות פסיכית... ללא השוואה בכלל לערים אחרות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: