מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

האברך ממיר

משתמש מקצוען
המלצות למתקין מזגנים יש ?
אני עשיתי אצל מישהו בג' 2, בשם יחיאל וייס 0527183599.
אמין מאוד, עם עבודה יפה מאוד, כולל גבס וספוטים, משהו שנצרך מאוד ברמה ה' שאי אפשר לתלות מנועים בחוץ, וצריך למשוך צנרת מהמסתור לכל הדירה.
יתכן שאפשר למצוא בשוק מתקינים זולים יותר, אבל הוא בן אדם עם וותק בתחום, וכאמור עושה עבודה יפה.

אא-אסתר

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
D I G I T A L
משהו יודע אם שנה הבאה הולכים להפתח גני בית יעקב בשכונה עצמה ? ומה עם מעונות/משפחתונים/מטפלות יש ?

אא-אסתר

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
D I G I T A L
משהו יודע אם בדירת גן אפשר להתקין בתוך החצר שלי את המנועים ? מבחינה חוקית אפשר לכפות עלי מה לעשות בשטח של החצר שלי ? ואם אני אתקין אותם נמוך על רצפת החצר ממש ?

די

משתמש סופר מקצוען
משהו יודע אם בדירת גן אפשר להתקין בתוך החצר שלי את המנועים ? מבחינה חוקית אפשר לכפות עלי מה לעשות בשטח של החצר שלי ? ואם אני אתקין אותם נמוך על רצפת החצר ממש ?
מה מופיע בשרטוט של הדירה? אם מופיע שהמזגן בחצר (וכך זה בהרבה דירות גן שרשמית זה המקום המיועד למזגן!) אז ברור שאפשר. אם לא-לא יודע.

אא-אסתר

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
D I G I T A L
מה מופיע בשרטוט של הדירה? אם מופיע שהמזגן בחצר (וכך זה בהרבה דירות גן שרשמית זה המקום המיועד למזגן!) אז ברור שאפשר. אם לא-לא יודע.
לא מופיע בשרטוט שום התיחסות למזגן

Bin26

משתמש פעיל
משהו יודע אם בדירת גן אפשר להתקין בתוך החצר שלי את המנועים ? מבחינה חוקית אפשר לכפות עלי מה לעשות בשטח של החצר שלי ? ואם אני אתקין אותם נמוך ע
איך שזה נראה אפשר בחצר יש כאן כמה כאלה בשכונה תעשו סיבוב ותראו

האברך ממיר

משתמש מקצוען
בפועל יש כמה וכמה דירות גן שהמנועים בחצר.
ניתן לראות ברחוב קליין מהרחוב בדירות של נמדר במינוס 1.

מיריומה

משתמש מקצוען
גם ברחוב חגואל יש בהרבה חצרות מזגנים, וגם בשאר הקומות בתוך המרפסות הרבה שמו מזגנים ולאו דווקא על הריצפה,

ברוס

משתמש פעיל
שלום וברכה תמונה זו צולמה מרמה ה' ~ לכיון הרי יהודה לכיון הרי ביתר כפר ראש צורים / גבעות / כפר ג'בעה / כיון מצפה הל"ה אשמח מאוד מי שיכול לזהות היכן בדיוק נמצא המקום הזה הנראה בתמונה על המפה.
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• IMG_8496.JPG
    IMG_8496.JPG
    2.5 MB · צפיות: 70

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
מישהו יודע מה יצא בסוף עם ההקצאות לשטחי ציבור? הייתי בוועדה בעירייה לפני כשבועיים והבעתי התנגדות להקצאה לפני הבחירות, השאלה מה יצא בסוף ? איש לא עדכן אותי...

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מישהו יודע מה יצא בסוף עם ההקצאות לשטחי ציבור? הייתי בוועדה בעירייה לפני כשבועיים והבעתי התנגדות להקצאה לפני הבחירות, השאלה מה יצא בסוף ? איש לא עדכן אותי...
איזה הקצאות

די

משתמש סופר מקצוען
שלום וברכה תמונה זו צולמה מרמה ה' ~ לכיון הרי יהודה לכיון הרי ביתר כפר ראש צורים / גבעות / כפר ג'בעה / כיון מצפה הל"ה אשמח מאוד מי שיכול לזהות היכן בדיוק נמצא המקום הזה הנראה בתמונה על המפה.
תודה רבה.
בס"ד מצאתי שמדובר באלון שבות - המגדל מים ולפניו בניין בית הספר ראשית, תראה בקישור בתמונה 1 את מגדל המים והבניין בצורת זיגזג וזה בדיוק אותו דבר כמו בתמונה שהבאת.
מדובר במקום הכי גבוה באזור, גובה 965 מטר.

ברוס

משתמש פעיל
בס"ד מצאתי שמדובר באלון שבות - המגדל מים ולפניו בניין בית הספר ראשית, תראה בקישור בתמונה 1 את מגדל המים והבניין בצורת זיגזג וזה בדיוק אותו דבר כמו בתמונה שהבאת.
מדובר במקום הכי גבוה באזור, גובה 965 מטר.
אכן זה זה , בדקתי את זה בעוד כל מיני אופנים , ואכן זה זה~ ולראות ולא להאמין שרואים כזה מרחק מרמה ה' ועד לישוב "אלון שבות" הנמצא מעבר לקו הירוק בגוש עציון והמרחק הינו מעל 11 ק"מ אווירי !
תודה רבה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה