אני עשיתי אצל מישהו בג' 2, בשם יחיאל וייס 0527183599.המלצות למתקין מזגנים יש ?
משהו יודע אם שנה הבאה הולכים להפתח גני בית יעקב בשכונה עצמה ? ומה עם מעונות/משפחתונים/מטפלות יש ?
מה מופיע בשרטוט של הדירה? אם מופיע שהמזגן בחצר (וכך זה בהרבה דירות גן שרשמית זה המקום המיועד למזגן!) אז ברור שאפשר. אם לא-לא יודע.משהו יודע אם בדירת גן אפשר להתקין בתוך החצר שלי את המנועים ? מבחינה חוקית אפשר לכפות עלי מה לעשות בשטח של החצר שלי ? ואם אני אתקין אותם נמוך על רצפת החצר ממש ?
לא מופיע בשרטוט שום התיחסות למזגןמה מופיע בשרטוט של הדירה? אם מופיע שהמזגן בחצר (וכך זה בהרבה דירות גן שרשמית זה המקום המיועד למזגן!) אז ברור שאפשר. אם לא-לא יודע.
אולי תבדקו שוב כי למיטב ידעתי חובה על הקבלן לציין מיקום למזגן. אם לא מופיע-נשמע מניסיון מבעלי דירות גן.לא מופיע בשרטוט שום התיחסות למזגן
איך שזה נראה אפשר בחצר יש כאן כמה כאלה בשכונה תעשו סיבוב ותראומשהו יודע אם בדירת גן אפשר להתקין בתוך החצר שלי את המנועים ? מבחינה חוקית אפשר לכפות עלי מה לעשות בשטח של החצר שלי ? ואם אני אתקין אותם נמוך ע
בפועל יש כמה וכמה דירות גן שהמנועים בחצר.משהו יודע אם בדירת גן אפשר להתקין בתוך החצר שלי את המנועים ? מבחינה חוקית אפשר לכפות עלי מה לעשות בשטח של החצר שלי ? ואם אני אתקין אותם נמוך על רצפת החצר ממש ?
איזה הקצאותמישהו יודע מה יצא בסוף עם ההקצאות לשטחי ציבור? הייתי בוועדה בעירייה לפני כשבועיים והבעתי התנגדות להקצאה לפני הבחירות, השאלה מה יצא בסוף ? איש לא עדכן אותי...
בס"ד מצאתי שמדובר באלון שבות - המגדל מים ולפניו בניין בית הספר ראשית, תראה בקישור בתמונה 1 את מגדל המים והבניין בצורת זיגזג וזה בדיוק אותו דבר כמו בתמונה שהבאת.שלום וברכה תמונה זו צולמה מרמה ה' ~ לכיון הרי יהודה לכיון הרי ביתר כפר ראש צורים / גבעות / כפר ג'בעה / כיון מצפה הל"ה אשמח מאוד מי שיכול לזהות היכן בדיוק נמצא המקום הזה הנראה בתמונה על המפה.
תודה רבה.
מישהו מכיר ויש לו המלצות?מחפש בעל מקצוע להזזת נקודות מים וביוב למטבח וכן נקודות חשמל. למישהו יש המלצות?
אכן זה זה , בדקתי את זה בעוד כל מיני אופנים , ואכן זה זה~ ולראות ולא להאמין שרואים כזה מרחק מרמה ה' ועד לישוב "אלון שבות" הנמצא מעבר לקו הירוק בגוש עציון והמרחק הינו מעל 11 ק"מ אווירי !בס"ד מצאתי שמדובר באלון שבות - המגדל מים ולפניו בניין בית הספר ראשית, תראה בקישור בתמונה 1 את מגדל המים והבניין בצורת זיגזג וזה בדיוק אותו דבר כמו בתמונה שהבאת.
מדובר במקום הכי גבוה באזור, גובה 965 מטר.
בנייה בגבעה הצהובה - ארכיון אלון שבות
www.alonshvut-archive.org.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: