המצפה לישועה
משתמש צעיר
מישהו יודע איפה אוחזים באלי יוחנן הגרלה 994 בבניה
נשמח שיעלו תמונות
נשמח שיעלו תמונות
כי העירייה לא יודעת מה זה רמה ה׳. השם הוא נווה שמיר.
כל בניין ודירה עם הקצב שלה, יש דירות שכבר אוחזים בריצוף, חלק עם טיח על הקירות.מי יודע מה קורה בפרוייקט של אלי יוחנן הגרלה 991 ? אולי תמונות ? ומי יכול להוסיף פרטים על הפרוייקט כגון רחוב וכדו' ?
@goaty תודה מראש
איזו צפיפות מטורפת בין הבנינים!!כל בניין ודירה עם הקצב שלה, יש דירות שכבר אוחזים בריצוף, חלק עם טיח על הקירות.
הפרוייקט עצמו נמצא בין הרחובות חביבה רייך ליונתן נתניהו.
תמונות משבוע שעבר:
צפה בקובץ המצורף 1370273צפה בקובץ המצורף 1370266צפה בקובץ המצורף 1370267צפה בקובץ המצורף 1370269
במציאות זה אפילו יותר צפוף. פשוט גוש בטון ענק ומכוער. גם המפרט הפנימי שלו לא משהו בכלל, והמחירים שלו בשמיים. לא ברור מי הפרארייים שקנו שם בשוק החופשי.איזו צפיפות מטורפת בין הבנינים!!
גם במציאות זה צפוף?
חלק מהקבלנים תקועים עם חלק מהדירות - מידיעה.במציאות זה אפילו יותר צפוף. פשוט גוש בטון ענק ומכוער. גם המפרט הפנימי שלו לא משהו בכלל, והמחירים שלו בשמיים. לא ברור מי הפרארייים שקנו שם בשוק החופשי.
אתה מדבר על אלי יוחנן?! או באופן כללי.חלק מהקבלנים תקועים עם חלק מהדירות - מידיעה.
דיברתי על אלי יוחנן ספציפית.אתה מדבר על אלי יוחנן?! או באופן כללי.
כי אופק שלי לדוגמא בכלל לא נראה גוש בטון מכוער ובכלל לא צפוף
משרד השיכון לא נתן בזה כללים? ואם כל אחד יכל לעשות מה שהוא רצה אז למה אופק שלי לא צופף יותר כדי להרוויח יותר?דיברתי על אלי יוחנן ספציפית.
אופק שלי זה פרוייקט מהמם וממש לא צפוף
בתב"ע מופיעים מגרשים ובכל מגרש אפשר לבנות בניין.משרד השיכון לא נתן בזה כללים? ואם כל אחד יכל לעשות מה שהוא רצה אז למה אופק שלי לא צופף יותר כדי להרוויח יותר?
אז משום מה המגרשים אצל אלי יוחנן יותר צפופים?בתב"ע מופיעים מגרשים ובכל מגרש אפשר לבנות בניין.
יש הרבה קבלנים שזה צפוף (עדיף לא לפרט-לך ותראה).אז משום מה המגרשים אצל אלי יוחנן יותר צפופים?
השבוע התחילו לעבוד שם בשטח להכנת תשתית לבניית מנוף - וזה נראה שהענינים מתחילים שם להתקדם.יש חדש עם הגרלת 989 של אלי יוחנן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: