איזה פרוייקט של אלי יוחנן ?תמונות מאלי יוחנן שאיכלוסה בקרוב בעוד כשלושה חודשים
תתפלא, יש ימים שלמים שאני לא נותן לילדים אפילו לא עטיפה של טופי, ויש געשמעק בלימוד.
האם למישהוא יש מידע לגבי צפי כניסה לפרויקט אלי יוחנן 990
והאם יש תמונות מהשטח שנוכל קצת לראות את ההתקדמות
תודה רבה מראש
התמונות שהעלה @נחת און שמחה הן מפרוייקט 990איזה פרוייקט של אלי יוחנן ?
אני צריך תמונות של 991
אשתדל בקרוב בע"ה.היי @goaty
האם יש אפשרות שוב לתמונות של הבניינים ? [ואם אפשר גם תמונה יפה של בנין 5 -שמאלי קידמי]
תודה מראש
שים לב שמדובר על ידיעה חדשה.@נחת און שמחה מה התחדש שצריך להעלות שוב ושוב את אותו האייטם?
העניין הובן.
כל כך דחוף שהאשכול שוב ינעל?!
האם ידוע למישהו אודות הגרלה 989- הפרויקט האחרון מסדרת הפרויקטים של אלי יוחנן ברמה ה (נווה שמיר) שהוגרלו לפני מעל 3 וחצי שנים.
תודה רבה על הפעלתנות-בירורבתור תושב השכונה , ולבקשת כמה מידידי ת"ח אברכי כולל יקרים שגם זכו בהגרלה זו , הלכתי לברר זאת לעומק - ואני יברר זאת עוד יותר לעומק כפי יכולתי - עכ"פ מה שהבנתי שבחודש האחרון חלה התקדמות בנושא , ויכול מאוד להיות שעוד עד סוף חודש/שנה הלועזית יקראו כבר לכלל הזוכים לכנס זוכים.
ואנסה לברר עוד יותר עם יהיה לי יותר מידע בלי נדר אשתדל לכתוב כאן.
תודה תודה תודה@די וי די בבקשה: בניין חמש מהבוקר
חלפתי שם וצילמתי מחלון הרכב, אשתדל להגיע לשם ולנסות לראות מה קורה בבניין.תודה תודה תודה
אין מילים
יש לך הערכה איפה אוחזים בפנים ?
יש התקדמות בתוכו ? או שרק שלד ?
כנ"ל בל"נ.אלי יוחנן 992
איזה זה אוחז?
יש למישהו תמונות?
בהמשך להודעה הקודמת המייל הואb7188062 שטרודל גימייללקראת ה1\1 המועד האחרון לחלוקת הקצאות לבתי כנסת בבית שמש (ובכל הארץ) אנו אוספים כעת בדחיפות חתימות בהתארגנות בזק לבית הכנסת הליטאי אברכי ''דרך אמונה'' בית הכנסת מונה כיום גרעין של כ30 מתפללים ובעז''ה מתגבר והולך מידי שבת, אם רכשתם דירה ברמה ה ואתם משתייכים לציבור הליטאי תורני פנו אלי בהקדם למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ואקשר אתכם עם הגבאים לחתימה עבור הקצאה לבית הכנסת (גם מי שחושב שאולי בהמשך הוא ישתייך לבית הכנסת אחר ניתן לחתום עכשיו ובעוד שנה לחתום למקום אחר ובכל מצב בשנה וחצי הקרובות (בחירות,הקמת קואליציה עירונית,כינוס ועדת ההקצאות)לא יהיה ניתן לבקש הקצאות אחרות)
לא להתעכב אנחנו צריכים להגיש את החתימות עוד השבוע וחסר לנו חתימות!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: