אצלי בבניין סוף סוף הגיעו לגור משפחה חרדית, יש עוד תקווה פשוט צריכים את האמיצים, אני לצערי לא יכול לגור בדירה, כשפירסמתי את הדירה בדירומט לא היה אפילו שיחת טלפון אחת במשך שבוע שלם, כשנתתי לחבר שיפרסם בקבוצות ווצאפ, תוך שעה 4 שיחות שרוצים לבוא לראות ושאלות, החלום שלי להשכיר לחרדי, אבל הדיבור הפטרוני של חלק גדול מפה, אנשים שלא באמת מבינים את הקושי של להיות ראשונים בתוך שכונה שהיא בעצם כרגע אתר בנייה וככה תהיה גם בשנתיים הקרובות, אנשים שיקבלו את הדירה בעוד כשנה כשכבר יהיו מבני ציבור ותשתית ראויה למגורים הדיבור הגבוה הזה לא מוסיף שום רצון של חרדים להתעקש לגור או להשכיר לחרדים, הפיתיון הכלכלי להשכיר לכל המרבה במחיר קורץ מאד, המשלמים כידוע לא באים מהצמבור שלנו, לפחות לא כרגע, רוב רובם של החרדים פה בפרויקט זה מחיר למשתכן, לא מדובר בעשירים, המשכנתא חונקת ורובנו משלמים כבר כמה וכמה חודשים שכירות ומשכנתא במקביל עקב עליות מדדים מטורפות ועקב רצון לקבל את הדירה מוקדם מהתאריך, כל מה שרוצים זה בסך הכל הבנה ולמי שיש רעיון או יוזמה מוזמן להציע, אני כותב פה גם בשם עוד שכנים שלי בבניין שבאמת מחפשים פתרון, ולא דברי תוכחה.