בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
מ. אביב
תמונות מהיום של הפרוייקטים בבניה ברמה ה'.
אלי יוחנן 380-385
צפה בקובץ המצורף 1459202צפה בקובץ המצורף 1459203צפה בקובץ המצורף 1459204
מתנ"סמה זה הבניין הזה מול 384, הכתום והאפור?
חוגים/פעילויות/ספריה וכו'מה זה אומר, מה קורה שם?
לעת עתה עדיין לא קורה שם כלום.מה זה אומר, מה קורה שם?
יש מזהו לעשות בנידון?התפרסם היום
בשביל זה יש בחירות.יש מזהו לעשות בנידון?
בשביל זה יש בחירות.
השמועה אומרת שראשת העיר המכהנת מתנכלת מאד ובדווקא לקבוצות היותר שמרניות/קיצוניות בציבור החרדי, ופחות לשאר הציבור, ראש עיר חרדי לא אמור להתנכל לאף ציבור שומרי תומ"צ.
איך מעדכנים???אפשר לעדכן עד יום חמישי כ"ח אלול
ראש העיר ציינה בפניכם המון פעמים שנווה שמיר מיועדת לציבור לא חרדי ורמה ד מיועדת לציבור חרדי. אתם ניסיתם בכח (גם על ידי גוזמאות) לטשטש את העובדות ולהכריז על השכונה כשכונה חרדית - מה שלא נכון. אני גם ציינתי כך הפוסטים קודמים. ראו את כל הדיירים החדשים בשכונה. אז למרות שראש העיר אמרה לכם את האמת, עכשיו אתם מתלוננים. מגיע לה בקשת סליחה.התפרסם היום
אם זה שכונה לא חרדית (לשיטתך כמובן...)ראש העיר ציינה בפניכם המון פעמים שנווה שמיר מיועדת לציבור לא חרדי ורמה ד מיועדת לציבור חרדי. אתם ניסיתם בכח (גם על ידי גוזמאות) לטשטש את העובדות ולהכריז על השכונה כשכונה חרדית - מה שלא נכון. אני גם ציינתי כך הפוסטים קודמים. ראו את כל הדיירים החדשים בשכונה. אז למרות שראש העיר אמרה לכם את האמת, עכשיו אתם מתלוננים. מגיע לה בקשת סליחה.
אכן, בזמן הבחירות היה רוב חרדי. אבל, עם איכלוס המהיר עכשיו, זה משתנה. ובכל מקרה, מה שלא הוגן הוא, שאתם תוקפים את ראש העיר למרות שהיא אמרה את האמת כבר מהתחלה. ובכל מקרה, ״ראש עיר שבראש שלו חרדים לפני הכול״, מועל בתפקידו.אם זה שכונה לא חרדית (לשיטתך כמובן...)
אך איך יש לפי סך ההצבעה הנ"ל לציבור החרדי ( בלי הקנאים - ואלו שעדין לא הספיקו להעביר את כתובתם ) 60 % שזה הרוב בשכונה - וזה לא גוזמא וזה לא שקר - זה הורדה מהאתר הרשמי של ערוץ הכנסת.
בעז"ה ניפגש בבחירות הבאות מאוד מקווה בס"ד עם ראש עיר חרדי "תרתי משמע" שבראש שלו יהיה החרדים בעיר לפני הכול
כאזרחית ישראל החיה בדמוקרטיה יש לי את הזכות להתגורר איפה שאני בוחרת ורואה לנכוןראש העיר ציינה בפניכם המון פעמים שנווה שמיר מיועדת לציבור לא חרדי ורמה ד מיועדת לציבור חרדי. אתם ניסיתם בכח (גם על ידי גוזמאות) לטשטש את העובדות ולהכריז על השכונה כשכונה חרדית - מה שלא נכון. אני גם ציינתי כך הפוסטים קודמים. ראו את כל הדיירים החדשים בשכונה. אז למרות שראש העיר אמרה לכם את האמת, עכשיו אתם מתלוננים. מגיע לה בקשת סליחה.
ראש עיר אמור לדאוג לכלל התושבים במידה שווהאכן, בזמן הבחירות היה רוב חרדי. אבל, עם איכלוס המהיר עכשיו, זה משתנה. ובכל מקרה, מה שלא הוגן הוא, שאתם תוקפים את ראש העיר למרות שהיא אמרה את האמת כבר מהתחלה. ובכל מקרה, ״ראש עיר שבראש שלו חרדים לפני הכול״, מועל בתפקידו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: