השבוע חברת חשמל עובדת על בנינים 1-2 שבוע הבא את בנינים 3-4עץ השקד - מישהו קבל עדכון?
השבוע חברת חשמל עובדת על בנינים 1-2 שבוע הבא את בנינים 3-4עץ השקד - מישהו קבל עדכון?
מאיפה העדכון?השבוע חברת חשמל עובדת על בנינים 1-2 שבוע הבא את בנינים 3-4
מהקבלןמאיפה העדכון?
ומה זה אומר לגבי אכלוס?
ומה עם בנינים 4-8?
מכאן ראיה הכי גדולה - שרוב שמנה וסלתה מטובי תושבי שכונת רמה ה' בעתיד ובהווה אפילו לא מחוברים למחשבים וכלים טכנולגים ב"ה - אשרינו שזכינו.סתם למען הידע בתור אחד שהתחבר לאחרונה לפרום זה נראה כאילו שמנהלים מכאן את כל השכונה וכאן קובעים את האופי
רציתי להעיר שבתמונות של החנוכת הבית היו בקושי 50 צפיות
ובשכונה יש לפי הדיווח של האיגוד לפחות 750 זוכים זה אומר שהרוב המוחלט אפילו לא יודע משמדברים כאן
כל המתעניינים על מזגנים יכולים לפנות לקבוצת רכישה " מקום - תורה" ולקבל פרטים במחירים ממש טובים.לשכנינו מפרויקט עץ השקד שבעזרת השם יתאכלסו ממש בקרוב, בעלי דירות 4 חדרים ומעלה, עצה אליכם, כיון שבתקופה של ערב פסח עוברים הרבה משפחות דירה זה זמן טוב להשכיר דירות גדולות שמיועדות עבור משפחות עם הרבה ילדים שמטבע הדברים עוברות רק לפני פסח או לפני אלול, שימו לב כדי לא להפסיד זמן תתארגנו על עניין המזגן קבלו הצעות מחיר וכדומה, כדי שביום קבלת המפתח תוכלו להכניס פועלים ולא רק אז להתחיל לברר , כנ"ל לגבי מטבח למעוניינים וכדומה, בהצלחה.
אני כמובן מתנגד להטרדה בטלפון, אבל זה מאוד לא מכבד לכתוב ככה על ציבור, יש הרבה דתיים לאומיים יותר יראי שמיים מהרבה חרדים, לסנן מישהו רק בגלל שהוא דתי לאומי, בלי להכיר אפילו את האדם עצמו נראה לי ממש לא בסדר.סליחה!!
זה לא מקובל להתקשר לבן אדם ולהתקיף אותו על בחירותיו האישיות.
מעוניינת להישאר ברמה העניינית בפורום זה.
לקבל/לתת מידע בתחומים שונים
ואם יש אנשים שלא מסוגלים להכיל את זה- חפשו לכם פורומים חברתיים שמיועדים לדיונים בלבד.
בטח ובטח אל תטרידו אנשים טלפונית בחפירה על המניעים לכתיבת ההודעה שלהם.
הגזמתם!!!!!!!
ושוב אני פונה אל מי שיודע על חרדים המעוניינים לשכור דירה בנווה שמיר.
שיצור איתנו קשר.
אני עוד לא גר כרגע בשכונה - אבל אי"ה אני מתכנן לבוא לגור שם ב"נ מיד כשנמד"ר יפתח את שעריו - האם כדאי שאני גם יבוא ?חברי הפורום היקרים שלום רב
ביום רביעי הקרוב מתעתד מכובדינו ידיד המערכת סגרה"ע מר משה שטרית לבקר ברמה ה ולשמוע את התושבים
לענ"ד כדאי שאברכים מאנ"ש המתגוררים בשכונה יגיעו למקום ויחוו דעה הרי בסוף יש רוב והרוב יש לו צרכים גם אם אין דעת הנ"ל נוחה מאיתנו.
הביקור מתוכנן לרביעי הקרוב בשעה 18 מול בניין השלושה 6
הצלחה רבה
ומי שיגיע שישלח תמונות, אחרי הכל חודש אדר וצריך לשמוח
כולם אהובים כולם ברורים כולם צדיקים.לסנן מישהו רק בגלל שהוא דתי לאומי, בלי להכיר אפילו את האדם עצמו נראה לי ממש לא בסדר
כדאי לכם לבדוק עם כאלו שהשכירו בשכונהסליחה!!
זה לא מקובל להתקשר לבן אדם ולהתקיף אותו על בחירותיו האישיות.
מעוניינת להישאר ברמה העניינית בפורום זה.
לקבל/לתת מידע בתחומים שונים
ואם יש אנשים שלא מסוגלים להכיל את זה- חפשו לכם פורומים חברתיים שמיועדים לדיונים בלבד.
בטח ובטח אל תטרידו אנשים טלפונית בחפירה על המניעים לכתיבת ההודעה שלהם.
הגזמתם!!!!!!!
ושוב אני פונה אל מי שיודע על חרדים המעוניינים לשכור דירה בנווה שמיר.
שיצור איתנו קשר.
ודאי!! שאו שערים ראשיכם!!!אני עוד לא גר כרגע בשכונה - אבל אי"ה אני מתכנן לבוא לגור שם ב"נ מיד כשנמד"ר יפתח את שעריו - האם כדאי שאני גם יבוא ?
מועד ביקור נדחה כבר כמה פעמים... ובדרך אגב, מי שהזמין את שטרית זה אחד החרדים בשכונה שנמצא בקשר טוב איתוביום רביעי הקרוב מתעתד מכובדינו ידיד המערכת סגרה"ע מר משה שטרית לבקר ברמה ה ולשמוע את התושבים
בלי נדר אי"ה אשתדל לבוא - ואגב אתה צודק 100% אני בקשר עם חב' נמדר והם רמזו לי , ואני בעצמי יודע על עשרות משפחות חרדיות אכותיות ובגדול שמתכננות אי"ה לבוא לגור עד סוף שנה הזה בפרויקט של נמדר 490.דאי!! שאו שערים ראשיכם!!!
ונקודה נוספת, בפרויקט נמדר אחוזי החרדים שרכשו גבוה באופן משמעותי מבפרויקט עיר דוד
פשיטא שככל שהדירה גדולה יותררצינו לדעת את חוות דעתכם המומחים, מה עדיף לקנות במחיר למשתכן, כאשר מדובר על דירה להשקעה, מה יותר רווחי, דירת שלושה חדרים זולה? או דירת ארבעה חדרים?
באיזה דירה הרווח יהיה גדול יותר?
זה לא נכוןפשיטא שככל שהדירה גדולה יותר
ניקח לדוגמא שעל כל מטר במחיר למשתכן אתה משלם שקל בעוד שבשוק הפרטי זה 2 שקל אז אם יש לך דירה של 10 מטר ומכרת אותה לאחר 7 שנים הרווחת 10 שקל כיון שבשוק הפרטי שילמו עליה 20 ואתה שילמת 10, אבל אם קנית דירה של 5 מטר הרווחת רק 5 שקל (כל זה מבלי לחשב את הרווח של דירה על הנייר מול דירה בפועל ואת עליית ערך הדירות בכל שנה)
הכותב אינו מומחה
זה נכון לגבי עיסקה רגילה כשאתה בונה על עליית ערך אתה צריך לקחת בחשבון סחירות,זה לא נכון
יש מוצרים סחירים יותר וסחירים פחות ומחיר שוק שלא תמיד משקף את אותו המחיר למ"ר
לענייננו
למיטב ידיעתי דירת 3 חדרים (אם יש אופציה אז על אחת כמה וכמה) נחשבת יותר סחירה ויותר מבוקשת גם בשוק השכירות וגם בשוק הקנייה.
מומחים יענו על השאלה רק בתשלום... אז תאלצו לשמוע רק דעה של הדיוטות
נ.ב. הנושא אינו קשור לאשכול
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: