בכמה דיירים מדובר?ביום שלישי הקרוב בעזרת ה' ימסרו מפתחות לדיירים הראשונים ברמה ה', בפרויקט עיר דוד
בכמה דיירים מדובר?ביום שלישי הקרוב בעזרת ה' ימסרו מפתחות לדיירים הראשונים ברמה ה', בפרויקט עיר דוד
כמה עשרות בשלב הראשוני, יהיו כמה גלים, אף פעם לא מאכלסים 5 בניינים בבת אחתבכמה דיירים מדובר?
מדוע אף אחד מרוכשי הפרויקטים של עיר דוד , ונמדר( תחתון ועליון ), עץ השקד , שכבר כעת בזמן הקרוב מתאכלסים לא קבלו כזה הודעה רשמית ?קיבלתי את זה מהקבוצה של אלי יוחנן. מישהו שם קיבל מהעירייה והפיץ הלאה.
אני לא מהעירייה!! יש לי כחרדי אינטרס שהעירייה תראה שחרדים מגיעים לשכונה.
הועלה כבר מזמן, לא צריך להיות דרמטי!!!!.....עיריית בית שמש פירסמה, אולי זה יועיל....
אולי לא....
לשיקולכם.....
שלום לכולם
עם קבלת טופס 4 ראשון לשכונה, מצורף שאלון לתושבי נווה שמיר במטרה להכיר אתכם, התושבים ולהתאים את המענים בשכונה עבורכם.
בברכת ישוב טוב בבוא העת,Microsoft Forms
forms.office.com
עיריית בית שמש
כן גם אני קיבלתיקבלנו היום מהקבלן-יש עוד משהו שקיבל? (עיר דוד)
שאלת השאלותיאללה מתי כבר מתאכלסים??
אני במתח!!!!
נראה שהוא דורש סכום גבוה מידי, על פי הכתוב כאן:קבלנו היום מהקבלן-יש עוד משהו שקיבל? (עיר דוד)
צפה בקובץ המצורף 1014415
מה מדובר על עידכון המדד וזיכוי? זה תקף לכלל החוזים?קבלנו היום מהקבלן-יש עוד משהו שקיבל? (עיר דוד)
צפה בקובץ המצורף 1014415
נשמע שרק למשתכןמה מדובר על עידכון המדד וזיכוי? זה תקף לכלל החוזים?
נראה לי שזה רק לזוכים בשלב השנימה מדובר על עידכון המדד וזיכוי? זה תקף לכלל החוזים?
האם למישהו היה גם כן את ההודעה הזאת והוא זכה בהגרלה הראשונה ולא בהגרלת המשך?מה זה זוכים בשלב השני? למה הכוונה?
אתה מתכון שמישהו ביטל ואז זכה?האם למישהו היה גם כן את ההודעה הזאת והוא זכה בהגרלה הראשונה ולא בהגרלת המשך?
נו אז מה זה הזיכוי הזה?יש לכם מושג?אתה מתכון שמישהו ביטל ואז זכה?
אנחנו זכינו במקומות הראשונים יחסית (סוג 30)
ברור שלמשתכן. רק להם יש חברת בקרה של משרד השיכון. אבל השאלה אם זה לכלל הזוכים?נשמע שרק למשתכן
לדעתי הם התחילו להצמיד מדד לפני מה שהיה מותר להם כלומר לפני תחילת בנייה ועכשיו הם עדכנו את זהנו אז מה זה הזיכוי הזה?יש לכם מושג?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: