@קבוצת זוכים רמה ה' מה קורה ?היכן 'קבוצת הזוכים'?
הוא עשה עבודת קודש בשלבי הזכייה ובחירת הדירות.
אולי גם כעת, כשמתקרבים בע"ה לאיכלוס, ינצל את המאגר של מאות תושבים שתחת ידיו, לצורך התאגדות מול העיריה להקצאת בתי כנסת ומקוואות?
אפשר לחתום לפני המעבר בפועל?מי שרוצה לחתום בשביל הקצאה לביה"כ ספרדי נא ליצור קשר עם פל 0556796520
מצטרפת לשאלה!מישהו יודע מה קורה בעיר דוד למה אין שום ידיעה ?
יש איזשהוא התקדמות עם הערייה?
תודה
אפשר קצת יותר פרטים על הידיעה?בימים הקרובים יחתם טופס 4 מידיעה
כל הזמן אמרו את זה יש איזשהוא מקור לזהבימים הקרובים יחתם טופס 4 מידיעה
אנחנו כבר שומעים את המשפט הזה קרוב ל3 חודשים-כל הזמן אמרו את זה יש איזשהוא מקור לזה
כי בעיר דוד לא אומרים כלום
ואני לא קיבלתי אפילו הודעה על מסירה ראשונית
ידוע לכם לפי החוזה מתי תאריך המסירה שלכם כי הבנתי שיש כמה חוזים עם תאריך מסירה שונים והזמינו רק מי שהתאריך שלו מוקדםאנחנו כבר שומעים את המשפט הזה קרוב ל3 חודשים-
לגבי מסירה אני מאמינה שתקבלו בימים הקרובים - אנחנו נקראנו לפני יום כיפור כזה(אני יכולה להביא לכם מספר על מי שאחראי לזה כדי שתבדקו מה קורה איתכם)
מה זה אומר?שלא קשור לטפסים של משרדים חיצוניים
מה כתוב בחוזה שלחם מתי האיכלוס?אבל זה מה שהקבלן אומר הרבה זמן. ובכל אופן זה מתעכב
השאלה אם לעייריה יש אינטרס לעכב או לקדם..
אני חושבת שב 28/02/2022מה כתוב בחוזה שלחם מתי האיכלוס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: