האברך ממיר
משתמש מקצוען
גם אני קבלתי.קבלתי היום מהקבלן
האם חייבים לחתום
שימו לב. השולחת לא שלחה בעותק מוסתר, ולכן ניתן לראות מי עוד קיבל את המייל.
ניתן לראות בבירור שרבים מהכתובות הם בעלי מאפיינים חרדיים מובהקים.
גם אני קבלתי.קבלתי היום מהקבלן
האם חייבים לחתום
השאלה היא מה הם יכולים לעשות לך אם אתה לא רוצה לחתום על זהקבלתי היום מהקבלן
האם חייבים לחתום
לדעתי זה דווקא דבר טוב, ככה הבניינים ייראו טוב ולא יהיו מלאים בצינורות ומדחסים בכל מקום.קבלתי היום מהקבלן
האם חייבים לחתום
לדעתי יש אינטרס לקבלן שהבניין ייראה טוב, עוזר לו בשיווק ובמכירותהכל נכון. גם העירייה ככל הנראה תאכוף. אבל למה אני צריכה לחתום על זה מראש??
אפשר להזמין דרך חרש החברה ממנה הוזמנו האריחים. חשוב מאוד כי אם נשברת מרצפת אח"כ יכולים להתקל בבעיה.אם זה מחיר למשתכן איך אפשר להזמין?
לדעתי זה דווקא דבר טוב, ככה הבניינים ייראו טוב ולא יהיו מלאים בצינורות ומדחסים בכל מקום.
בטווח הארוך זה מעלה את ערך הדירה, מי שרוצה לחסוך כמה שקלים בטווח הקצר ועל הדרך לפגוע בשאר הדיירים - לא חסרות שכונות אחרות שנראות כמו מעברה.
נווה שמיר הוקמה כשכונה יותר יפה והמחירים בהתאם, לא צריך להרוס כל דבר טוב.
אני חושב שגם בלי המסמך הזה, תהיה אכיפה של העירייה בנושא.
והשווי של הדירות יירד בעשרות אלפים, כי השכונה נראית הרבה יותר מוזנחת עכשיו.עיין ערך רמה ד' בבניינים הראשונים של רמה ד' הם באו לאכוף (כנראה תלונה של שכן לעירייה)
והיום המזגנים מקשטים את הבניינים בגדול
מי שרוצה לחסוך כמה שקלים בטווח הקצר
זה יכול להגיע בקלות מעל אלף ש"ח לכל מזגן רק הארכה של הצנרת
בינתיים השווי של רמה ד׳ רק עולה כל הזמן ככל שמגיעים יותר תושבים שמוציאים מזגנים...והשווי של הדירות יירד בעשרות אלפים, כי השכונה נראית הרבה יותר מוזנחת עכשיו.
מילא אם כל אחד היה פוגע רק בעצמו, אבל כל אחד שתולה מזגן על קיר הבניין מזיק גם לאחרים.
קנס מהעירייהאז אם שמים מזגנים מחוץ לבנינים מקבלים קנס מעריית בית שמש וגם מהפריוקט ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: