ב"האנחנו מדברים המון על רגשות ומאוד פתוחים
הפחד שלי היה, אולי זה ילחיץ אותם כשאבכה ולא אהיה חזקה כדי שיוכלו לבכות ולהישען עלי
שלא תדעו מצערמנסיוני גם מהבן שלי שנפטר וגם מחמותי שהיתה אצלנו בבית בתקופה האחרונה לחייה
ובכן כמו שכתבו למעלה הרב אקער הוא והצוות שלו שטיפלו וליוו אותם גם בלויה
והגישה שלו הוא מאוד פשוט - כולם (אפי' ילדים קטנים) יודעים שבן אדם נפטר ועולה לשמים ואז הוא מספר ש..... נפטר ועלה לשמים ליד הקב"ה ויהיה לו מאוד טוב ומהיום כבר לא יתענה וכך מרחיב את הענין והאם אתם רוצים לבכות קצת גם אפשר ואפי' כדאי (אני יודע שלפעמים הוא עצמו מתחיל לבכות כדי להביא לילדים לבכות וכך לפרק קצת את הרגשות הטעונים)
ובדרך אגב הילדים שלי הגיעו ללויה (אצל הבן) והם ביקשו כמו מבוגרים שהם לא רוצים לראות את הנפטר וכולם קרעו קריעה עם ברכה והקטנים יותר לא נכנסו לבית הלויות ונשארו בחוץ עם אחד מהצוות של הרב אקער והגדולים (9- 15) נכנסו ולא יכלו להסתכל על הנפטר, אבל בכו הרבה והשתחררו דרך זה,
בלויה של חמותי הם כבר היו הרבה יותר חזקים ולקחתי אותם ללויה ונכנסו לבית הלויות ובכו וב"ה זה עבר בשלום ללא טראמות
שנשמע ונתבשר בשורות טובות ונזכה לגאולה השלימה במהרה, אמן
אישה צעירה מאוד
הילדים היו קשורים אליה מאוד
התקשרתי למוסדות הם עדכנו דרך יועצים וכו'
תכף חוזרים הביתה,
האם כדאי שאתאפק מלבכות?
לבכות איתם?
לקחת ללוויה? בני 11, 10 ו-9?
להביא לשבעה?
אשמח לכל מידע פסיכולוגי
ממש לא נכון!עם כל הרגישות הכתובת לשאלה מעין זו אינה אצל הרבנית רוטנברג או ר' מאיר אקער.
הם מיועדים למקרים שהם מיועדים...
(כמו שלא תטרידו את פירר על גבס לילד)...
לשים לב שזה היה ביום חמישי...לגבי הלוויה- תראי את התגובות שלהם אחרי שידעו על הפטירה, אם תראי שהם כשירים לזה תקחי אולי לכמה דקות.
ולנחם גם תביאי קצת.
אבל זה לא יתומים ולא אלמנות. האשכול נפתח על נכדים. לצערנו יש להם די והותר עבודה ביתומים והאלמנות....ממש לא נכון!
הרבנית רוטנברג עונה ליתומות ואלמנות בכל זמן ומצב!
גם על "שטויות" ממש.
אישה מיוחדת ואצילית, מאד ממליצה לפנות אליה.
אני מניחה שלפותחת האשכול זה כבר לא רלוונטי אבל באופן כללי, נראה לי שאם היא תוכל לעזור היא תעשה את זה, ואם היא לא תוכל היא תגיד שהיא לא יכולה.לא?אבל זה לא יתומים ולא אלמנות. האשכול נפתח על נכדים. לצערנו יש להם די והותר עבודה ביתומים והאלמנות....
אמא מסורה! היא בודאי גאה בך מאד...ותודה ששיתפתתודה על המענה
אומנם זה ישן, מיום חמישי
חמותי נפטרה צעירה מאוד, בגיל 66, השאירה דור ענק, כמעט 100 נכדים כ"י, היא היתה סבתא מיוחדת במינה,
הילדים נקשרו אליה מאוד
בכל לידה או צער היא היתה איתנו ובעלי הבן ה--- שלה ויש אחריו עוד שיירה ענקית
כל נכד הרגיש כאילו הוא הנכד היחיד שלה (היא היתה אומרת כל יום פרק תהילים לכל נכד\בן\בת שלה כלות וחתנים!!!) היא היתה אישה מיוחדת במינה, באמת!!!
הילדים, מגיל 9 ומעלה הלכו
התייעצנו איתם, הם רצו כולם להגיע,
הגדול בכה מאוד, השני והשלישית לא
הבת שלי רק רצתה כל הלוויה לראות את המיטה של חמותי, היא לא נרגעה עד שראתה אותה...
עכשיו, הם משחקים בפליימוביל לוויה
הם פורקים את הרגשות שלהם
ובעז"ה אקח אותם לאבא שלהם, בינתיים האבלים רגועים שם וכבר לא בוכים, ב"ה
לא נכון.אבל זה לא יתומים ולא אלמנות. האשכול נפתח על נכדים. לצערנו יש להם די והותר עבודה ביתומים והאלמנות....
ממש לא.לא נכון.
היא דיברה על גיסיה- ילדיה של המנוחה.
ואני חושבת שהיא פעלה באופן מצוין.
בסדר, יכול להיות שטעיתי.ממש לא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: