גמאני לא רואה טעם להתווכח. מותר לחשוב לפני שמגיבים "לא נכון" ויש גם דרך להתנצל כשסותרים מישהו ומתברר שטעו.בסדר, יכול להיות שטעיתי.
לא רואה טעם להתווכח על זה.
גמאני לא רואה טעם להתווכח. מותר לחשוב לפני שמגיבים "לא נכון" ויש גם דרך להתנצל כשסותרים מישהו ומתברר שטעו.בסדר, יכול להיות שטעיתי.
לא רואה טעם להתווכח על זה.
אני טעיתי?גמאני לא רואה טעם להתווכח. מותר לחשוב לפני שמגיבים "לא נכון" ויש גם דרך להתנצל כשסותרים מישהו ומתברר שטעו.
דווקא לא.אני טעיתי?
מחילה.
אז פשוט תקראו את מי ציטטתי כשכתבתי שמותר להתנצל כשטועים. זה יפתור את כל השאלות.אז?
חשבתי...
לטענתך לא טעיתי.
לא נכון.
היא דיברה על גיסיה- ילדיה של המנוחה.
ואני חושבת שהיא פעלה באופן מצוין.
דיברתי על ילדיי, נכדיה,לא נכון.
היא דיברה על גיסיה- ילדיה של המנוחה.
ואני חושבת שהיא פעלה באופן מצוין.
מדהים!תודה על המענה
אומנם זה ישן, מיום חמישי
חמותי נפטרה צעירה מאוד, בגיל 66, השאירה דור ענק, כמעט 100 נכדים כ"י, היא היתה סבתא מיוחדת במינה,
הילדים נקשרו אליה מאוד
בכל לידה או צער היא היתה איתנו ובעלי הבן ה--- שלה ויש אחריו עוד שיירה ענקית
כל נכד הרגיש כאילו הוא הנכד היחיד שלה (היא היתה אומרת כל יום פרק תהילים לכל נכד\בן\בת שלה כלות וחתנים!!!) היא היתה אישה מיוחדת במינה, באמת!!!
הילדים, מגיל 9 ומעלה הלכו
התייעצנו איתם, הם רצו כולם להגיע,
הגדול בכה מאוד, השני והשלישית לא
הבת שלי רק רצתה כל הלוויה לראות את המיטה של חמותי, היא לא נרגעה עד שראתה אותה...
עכשיו, הם משחקים בפליימוביל לוויה
הם פורקים את הרגשות שלהם
ובעז"ה אקח אותם לאבא שלהם, בינתיים האבלים רגועים שם וכבר לא בוכים, ב"ה
היתה אישה מדהימה ומיוחדתמדהים!
אמא יהודית עם לב פועם וחי כמו פעם!!!
היום הטרדות, עומס, הריצות בחיים עצמם כמעט ולא מאפשרות לפניות שכזו ודאי לא במשפחה מורחבת שכזו (בהתחשב בגילה הצעיר)
שלא תדעו צער!!
ואו!!היתה אישה מדהימה ומיוחדת
אבדה לכולנו
אציין שאמא שלה חולת האלצהיימר חיה בביתה 9 שנים!!! גם ב-4 השנים האחרונות כשחמותי חלתה במחלה בכל הגוף, היתה אצלה
אמה נפטרה לפני חודש וחצי ועכשיו היא
אמרו כל הזמן, שזכות כיבוד ההורים שלה מחזיק אותה בחיים
אכן, כמה ימים לפני שאמה נפטרה, החל מצבה להתדרדר
עד שנפטרה ביום חמישי האחרון בבוקר
אחד הדברים שאמרו בהספדיםמתפלל לשלום בעמ"י ,אין ספק בעולם שהאש הבוערת..... מביאה עלינו טרגדיות גדולות..!
הסיפור הזה@photos by h -
נתקלתי עכשיו בזה:
ממש מצמרר! 'כבד את אביך ואת אמך למען יאריכון ימיך' - כפשוטו..."נגמר הביטוח": הסיפור המצמרר על האישה שחיה בניגוד לתחזיות - חדשות JDN
גילוי מצמרר בימי השבעה על מרת פנינה מושקוביץ ע"ה: בעלה סיפר על מצווה שהחליטה להקפיד עליה אחרי שגילתה את מחלתה • חודש וחצי אחרי שהפסיקה - פרק הזמן שקצבו הרופאים בעת שאבחנו את מחלתה כי זה הזמן שתחיה - נפטרהwww.jdn.co.il
בשורות טובות, ישועות ונחמות.
אם יורשה לי,
הזכיר לי ממש סיפור דומה מהמשפחה:
סבא של בעלי, חסיד ויזניץ, עבר התקף לב בגיל צעיר ובניו נכנסו אל הרבי ה'ישועות משה' לקבל עבורו ברכה.
הרבי אמר להם: 'בעז"ה הוא יהיה בסדר, הקב"ה יודע שאין לי כח לשמוע בשורות לא טובות'.
ב"ה הוא אכן יצא מכלל סכנת חיים, אמנם נשאר מעט חולני אך חזר להיות פעיל ומתפקד.
ב-כ' באדר תשע"ב נפטר הרבי, וסבא של בעלי הרגיש ש'נגמר לו הביטוח'.
הוא תכנן להיכנס לרבי החדש לקוויטל אך לא הספיק -
במוצאי שביעי של פסח הוא נפטר באופן פתאומי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: