שבוע טוב
אני אופה חלות ע"פ מרשם מצוין שלאמא שלי יוצא מוצלח מאד.
אצלי החלות יוצאות טובות , טעימות, (הבצק עצמו יוצא מצוין) אבל מאד מתפוררות, מה שאצלה לא.
ההבדל היחיד בינתיים ששמתי לב ביננו זה שהיא עושה עם מיקסר ואני לשה ביד. (הרבה זמן....)
מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לזה להתפורר?
(המתכון הוא: כף מלח, מעל זה קילו קמח, 2 כפות שמרים, כמעט חצי כוס שמן, 3 כוסות מים פושרים בהדרגה, בין 1/2 ל- 3/4 כוס סוכר)
אני גם אופה, ויוצא לי מתפורר.
הבצק יוצא מעולה, תופח יפה , אבל מתפוררות, במיוחד למחרת(אם לא הקפאתי).
מאוד רוצה לדעת למה.
האם משפר אפיה עוזר לכך?
חלות ביתיות לא אמורות להישאר טריות ללא הקפאה, (גם חלות קנויות). - תקפיאי והכל יהיה בסדר.
ומנסיון רב עם חלות ביתיות. את יכולה להוסיף עוד 1/2 כוס מים וכ1/4 כוס שמן תוצאה משובחת פי מליון....