תודה רבה!
מתכון די סטנדרטי האמת, לא?
מתכון די סטנדרטי האמת, לא?
קפה נמס?על החלות אני מורחת חלמון של ביצה עם קצת קפה.
קפה נמס?על החלות אני מורחת חלמון של ביצה עם קצת קפה.
הכי סטנדרטי שיש,מתכון די סטנדרטי האמת, לא?
תודה!צפה בקובץ המצורף 1463808
צפה בקובץ המצורף 1463809
הבצק הוא הבצק הרגיל,
אם תרצו אותו בכייף.
הטיפ שלי הוא יותר לאופן והמהלך -
אחרי הלישה של כעשר דקות במקסר,
מכסה בניילון נצמד ומגבת לחצי שעה בערך,
בנתיים נותנת לתנור להתחמם על טורבו 50 מעלות.
מורידה את הניילון לשה עם היד ונותנת עוד עשר דקות מנוחה.
ועכשיו שלב הקליעה, מחלקים את הבצק לחלקים , אני שוקלת, כאן בתמונה עשיתי קליעה של שש, אבל כל קליעה תתקבל בברכה.
לאחר הקליעה מכניסים את התבנית לתנור שמחומם על 50 מעלות בערך לעשרים דקות חצי שעה, כשאת בודקת שהחלות עולות ותופחות עד לגובה הרצוי והמקסימלי.
אחרי שהחלות קיבלו תפיחה יפה בתנור, מעלים את המעלות ל 230 , ותותנים לחלות אפייה של כ 10 דקות רבע שעה, כמובן עם השגחה שהן משחימות יפה ולא נשרפות.
הקטע הזה של ההתפחה בתנור נותנת לחלות רכות מטריפה וחלות שלא מתפוררות.
טעם משגע!! ממליצה מאד.
הצלחות רבות,
ושכל הברכות יהיו חלות על ראש כולנו!!
צפה בקובץ המצורף 1463815
אפשר גם סילאן למי שחוששת....הכי סטנדרטי שיש,
הקפה נמס זה בשביל הצבע, לא מורגש טעם בכלל.
לא.אין ביצים במתכון?
לפני ההכנסה לתנור את מצפה בביצה.תודה!
מצפה בביצה והכל לפני ההטפחה?
נכון, אפשר גם תה, אבל כלום לא נותנים טעם ואין מה לחשוש.אפשר גם סילאן למי שחוששת....
ו-אאא-ו
מגרה ממש
תודה רבה על הטיפים!!
גם ה- 230 מעלות זה בטורבו, וזה בסדר עם טורבו חזק, גם לי יש תנור חזק .@רוחי בלבוחי ניראה מעולה!
230 מעלות זה גם בטורבו או לשנות לאפיה רגילה?
כי הטורבו אצלי חזק מאוד
ואגב ניסת פעם להכין עם קמח כוסמין? יעבוד גם? או שזמן האפיה שונה
אם הן תפחו יפה בחוץ הם לא התפוצצו,@רוחי בלבוחי מה עם הנגלות השניה והשלישית ?
הן לא יתפוצצו מהחום, כי הם נכנסות ישר לחום הגבוה.
את עושה עם קמח מלא או רגיל?כוס ח''פ לשתיה קרה.
בקערה
2 כפות גדושות שמרים יבשים
שלושת רבעי כוס סוכר
כוס מים פושרים
נותנת לזה רבע שעה בערך לתסוס ולהעלות בועות.
ואז שמה במיקסר ומפעילה
ותוך כדי מוסיפה -
קילו קמח
2 כוסות מים פושרים (סה''כ 3)
וכוס שמן
ומלח בערך כפית וחצי.
לישה של בערך 10 דקות
מתקבל בצק נעים מאד, קל לעבודה וקערה נקייה .
על החלות אני מורחת חלמון של ביצה עם קצת קפה.
אני עושה בהמלצת אמשלי:אם כאן התקבצו לכאן אלופות החלות, אפשר שאלה נוספת?
את הביצה מושחים לפני ההתפחה, או אחרי?
אם אני מושחת לפני ההתפחה, יש לי תחושה שבהתפחה חלק מהמקומות מפספסים את הביצה, וזה גם גורם לחלות להיקרע קצת באפיה. מצד שני, קשה למשוח אחרי ההתפחה בלי להוריד את הגובה של הבצק תוך כדי...
ועוד משהו, איזה מברשת עובדת טוב? הסיליקון לא באמת עושה אצלי עבודה. יש משהו אחר, מומלץ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: