אני אוהבת להמיר בעוגות בחושות שיש בהן מים - בחלב סויה.
יש גם עוגות שבמתכון המקורי יש ריצ'קפה ובמקומו אני משתמשת בחלב סויה.
הבעיה שתאריך התפוגה של החלב די קצר, ובדר"כ גם לאחר 2-3 שימושים אני נשארת עם כמחצית הבקבוק שנזרקת.
אשמח לרעיונות לשימושים נוספים, למנות אחרונות לדוג'.
יש גם עוגות שבמתכון המקורי יש ריצ'קפה ובמקומו אני משתמשת בחלב סויה.
הבעיה שתאריך התפוגה של החלב די קצר, ובדר"כ גם לאחר 2-3 שימושים אני נשארת עם כמחצית הבקבוק שנזרקת.
אשמח לרעיונות לשימושים נוספים, למנות אחרונות לדוג'.