@פרוגמטי הבטחתי לך
מנת חלבון שאפשר להכין גם בעבודה
לחילופין אפשר להכין בבית כמות גדולה בתבנית בתנור,
לחתוך לריבועים ולהכניס למקרר או למקפיא
כשרוצים מחממים בטוסטר בעבודה או אפילו בדרך בטמפרטורת החדר.
זה יכול להיות תחליף לפרוסת לחם בארוחת בוקר או במקום ממרח בתוך הסנדוויץ'.
בעבודה:
נייר פרגמנט
2 ביצים
אבקת אפייה
קופסה טונה בשמן/במים לשפוך את השמן/המים
פלפל שחור
מלח - בשום פנים ואופן לא!! (למה? כי באבקת אפיה יש מלח, מוסיפים מלח וזה לא אכיל)
מסננים את הטונה ומכניסים לקערה/צלחת עמוקה
מוסיפים את הביצים
וכחצי כפית א. אפייה (לא יותר)
מערבבים טוב במזלג עד שהכל מתאחד ללא גושים
מחממים טוסטר לחצה
מרפדים בנייר אפיה
שופכים בזהירות את התערובת
סוגרים את הטוסטר ו..סבלנות
פותחים מפעם לפעם ומציצים
יש שאוהבים את זה אפוי טוב ויש שאוהבים קצת פחות, תחליטו לבד
אוכלים לצד סלט וגבינה ללא לחם.
מנת חלבון שאפשר להכין גם בעבודה
לחילופין אפשר להכין בבית כמות גדולה בתבנית בתנור,
לחתוך לריבועים ולהכניס למקרר או למקפיא
כשרוצים מחממים בטוסטר בעבודה או אפילו בדרך בטמפרטורת החדר.
זה יכול להיות תחליף לפרוסת לחם בארוחת בוקר או במקום ממרח בתוך הסנדוויץ'.
בעבודה:
נייר פרגמנט
2 ביצים
אבקת אפייה
קופסה טונה בשמן/במים לשפוך את השמן/המים
פלפל שחור
מלח - בשום פנים ואופן לא!! (למה? כי באבקת אפיה יש מלח, מוסיפים מלח וזה לא אכיל)
מסננים את הטונה ומכניסים לקערה/צלחת עמוקה
מוסיפים את הביצים
וכחצי כפית א. אפייה (לא יותר)
מערבבים טוב במזלג עד שהכל מתאחד ללא גושים
מחממים טוסטר לחצה
מרפדים בנייר אפיה
שופכים בזהירות את התערובת
סוגרים את הטוסטר ו..סבלנות
פותחים מפעם לפעם ומציצים
יש שאוהבים את זה אפוי טוב ויש שאוהבים קצת פחות, תחליטו לבד
אוכלים לצד סלט וגבינה ללא לחם.