מידע שימושי חיסול חתולים!!!

איכפתי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
התחלת יפה סיימת הרבה פחות...
הפיתרונות מסוג לשפוך מים או פלפל שחור או זכוכיות וכו' אינם צער בע''ח בשום אופן!!!!
חד משמעי לאאאא!!!
זה נטו לגרום לחתולה לא לרצות לנסות להיכנס לחצר עוד פעם
ממש לא הכוונה לשפוך עליה מים או פלפל שחור
אלא על הריצפה
יש קצת הבדל לא???
נו באמת. זו היתממות. מה הכוונה? לעשות לומדעס'??... צער נוראי בגרמא ולא בגרמי?

אני מזכיר לכם זה סיכון שלא שווה.

למען ילדיכם אנא אל תבצעו את הרעיונות הזוועתיים הללו.

נערך לאחרונה ב:

איכפתי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
תאמיני לי שעברנו בלאגן איתם לא פחות ממך. פעם אחת אשתי הוציאה מגש שלם של דגים מההקפאה מוכנים לבישול לכבוד שבת. כשחזרנו גילינו שהיא חדרה דרך החלון ורוקנה את כל הצלחת ולקינוח עשתה גם ביס במגש עופות..
היינו מתוסכלים ואשתי שהיא בטראומה כמוך מהם ולא כל כך סבלה אותם הייתה הסטרית אבל לרגע לא חשבה לעשות משהו בסגנון הרעיונות הזועעתיים שעלו כאן

תפוז סיני

משתמש פעיל
אני יודע שממה שאכתוב כעת תשתכנעו שאני חס ושלום אוהד מפלגת מרצ אבל בשביל להציל אתכם אני מוכן לספוג את זה...

"איכפתי", אתה אולי לא ממרצ, אבל בהחלט, נשמע, כצ'עלמר המאמין באמונות טפילות!
חתולים לא ממלמלים !
אנשים הגונים לא מקבלים מכות משוטרים !
ואדם סטנדרטי, לא יושב בכלא, בחינם !
אולי הוא סבך היה "למד-ווניק" שמשמים מדקדקים עמם כחוט השערה.
בכל אופן, אדם מן היישוב, צריך לדאוג, לבריאות ילדיו ולשלמות נכסיו,
נכון לא צריך להתפרע, אבל להרתיע אותם ברמה סבירה מותר.
ומה עם להרוג עכבישים, אז אתה גם רואה את עיניהם מביטות בכך.

אסתי !!

מנהלת קהילת מוזיקה וסאונד והפקות אולפן
מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה

קוי דמיון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מים רותחים -הבנתי שזה התעללות
אבל מה הבעיה בפלפל שחור? ודרך אגב-למציעי הרעיון -איך מיישמים ? מה מבריח אותם הריח או הטעם?
ולבעלת המכשיר המהפכני - כמה שאלות:
איך הוא?
האם אופן השימוש הוא רק ע"י תקיעתו באדמה? כי אצלנו החצר מרוצפת
מהי עלותו? והיכן משיגים? הקישור לא ניפתח.

Pencil

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אשכול מגעיל!
איך בני אנוש יכולים להעלות רעיונות כאלו??? ועוד בני אנוש שומרי מצוות???

לכל אלו בעלי הרעיונות המזוויעים שמתעללים אפילו ב'מזיקים'

כמו כן כתב רבנו בספר המידות (רחמנות ח"ב אות ב) "כאב השיניים בא על-ידי אכזריות על בעלי חיים" ולפי הסיפור על רבי יהודה הנשיא בגמרא הדבר מובן שגם התיקון תלוי בזה (שפעם אחת בא אליו גדי שברח מהשוחט והתחבא תחת בגדו ואמר לו רבי: "לך, כי לכך נוצרת" ומאז כאבו שיניו שנים רבות עד שפעם אחת ראה את המשרתת מגרשת חולדה מהבית והוא אמר לה להניח לה, כמו שכתוב "ורחמיו על כל מעשיו" וצריך ללכת בדרכי ה' שמרחם על כל הבריות, ומאז פסקו הכאבים.

זו דוגמא קטנה, ומכאן תשובתי לאותה אחת שניסתה להגן על צ'אלמרים בכך שתלתה אמונות תפלות בבוכרים/כורדים או מה שלא כתבה שם...

ויש עוד הרבה מקורות בעניין העוון בגרימת צער לבעלי חיים וכמו כן הלכות על מתן אוכל לבעלי חיים לפני שהאדם אוכל בעצמו וכו וכו...
כנ"ל, סיפורים על התנהגותם האצילית של גדולי ישראל ב'מזיקים' (הגראי"ל, הרב דב יפה וכו)

אגב,
גם אנחנו סובלים מאוד מאותה בעיה-בית פרטי/ חתולים וכו...לפעמים ממש צריך לצאת במהירות כי הם מנסים להכנס...חשבתי אולי מכאן תבוא הישועה

אבל עד רעיונות כאלו הזויים?! נעשה לי רע!

נערך לאחרונה ב:

נחמי נחמי

משתמש צעיר
ממ
כנראה מעולם לא קרה לך ששכחת את הדלחת בקומת קרקע דלת של החצר בעצם ופתאום גילת חתולה בחדר שינה
כנראה שאף פעם לא חזרת מאוחר הביתה וזינקה עליך חתולה מהחצר החשוכה שלך והבהילה אותך עד מוות
כנראה שאף פעם לא ניסית לנקות צואת חתולים מדשא סינטטי
כנראה שאף פעם לא טרפה לך החתולה את התוכים והאפרוחים שלך
ועוד אלפי תקריות מטרידות ומרגיזות
שגרמו לך לצאת משלוות החיים שלך
אשרייך!!!!!!!

ממש ככה, אצלינו הם אכלו 3 תרנגולות, הקטע שהם אפילו לא נהנו מזה הם חתכו אותם והשאירו את הפגרים,
פעם נוספת הם אכלו יונת בית חמודה, בכל מקרה כזה הם שברו את הלב לילד התורן שהחיות היו שלו...

יצחק ק

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
מצאנו פיתרון!!!!!!!!!!!!!!!!!............ יעל חבל על הזמן.....

מכשיר אולטראסוני חזק המשדר גלים על-קוליים שמבריחים ומרחיקים חתולים בשיטה ההומאנית והירוקה ביותר, ללא חומרי הדברה וללא כימיקלים.

כאשר מרחיק החתולים מזהה תזוזה בגלאי הנפח שלו, הוא מפיק צלילים אולטרסוניים חזקים במיוחד המבריחים את החתולים הנמצאים באיזור. בנוסף לרעש האולטראסוני, המכשיר מצוייד בנורות לד חזקות במיוחד בחזית המכשיר המשמשים כאלמנט הפחדה נוסף. מרחיק חתולים זה בעל יכולות זיהוי של עד 8 מטרים בזווית רחבה מאוד של 110 מעלות. המכשיר בעל רמקול חזק במיוחד ומתאים גם לאיזורים בהם בעיית החתולים קשה במיוחד - ע"י בורר תדרים ניתן לשינוי - להשמעת רוב התדרים בספקטרום השמיעה של החתולים.

המכשיר כולל סוללות נטענות ויתד לתקיעת המכשיר באדמה, יש למקם את המכשיר בהתאם ליתד המצורפת. המכשיר מותאם לתנאי חוץ ומתאים לעוד סוגי בעל חיים - כלבים, שועלים וכו'.

יש לאפשר למכשיר להטען כ-2-3 דקות לפני הפעלתו. על המכשיר להיות דלוק יום-יום במשך כל היום.

@אסתי !!
אנחנו סובלים ג"כ מהבעיה של החתולים בחצר

אתם עדיין ממליצים על המכשיר הזה?
וא"כ איפה קונים א"ז?

תודה רבה

חן לב

משתמש רשום
דחוף!!!
עוד פיתרונות יעילים וזמינים להרחקת חתולים מהסוכה.

אילה ג

משתמש פעיל
מצאנו פיתרון!!!!!!!!!!!!!!!!!............ יעל חבל על הזמן.....

מכשיר אולטראסוני חזק המשדר גלים על-קוליים שמבריחים ומרחיקים חתולים בשיטה ההומאנית והירוקה ביותר, ללא חומרי הדברה וללא כימיקלים.

כאשר מרחיק החתולים מזהה תזוזה בגלאי הנפח שלו, הוא מפיק צלילים אולטרסוניים חזקים במיוחד המבריחים את החתולים הנמצאים באיזור. בנוסף לרעש האולטראסוני, המכשיר מצוייד בנורות לד חזקות במיוחד בחזית המכשיר המשמשים כאלמנט הפחדה נוסף. מרחיק חתולים זה בעל יכולות זיהוי של עד 8 מטרים בזווית רחבה מאוד של 110 מעלות. המכשיר בעל רמקול חזק במיוחד ומתאים גם לאיזורים בהם בעיית החתולים קשה במיוחד - ע"י בורר תדרים ניתן לשינוי - להשמעת רוב התדרים בספקטרום השמיעה של החתולים.

המכשיר כולל סוללות נטענות ויתד לתקיעת המכשיר באדמה, יש למקם את המכשיר בהתאם ליתד המצורפת. המכשיר מותאם לתנאי חוץ ומתאים לעוד סוגי בעל חיים - כלבים, שועלים וכו'.

יש לאפשר למכשיר להטען כ-2-3 דקות לפני הפעלתו. על המכשיר להיות דלוק יום-יום במשך כל היום.
אפשר לשאול מה עם זה?
הבנתי מאיזה לוכד נחשים שזה יעיל רק בתקופה הראשונה,
כי אח"כ החתולים מסתגלים לתדרים.
האם זה יעיל עדיין?
צריכה בדחיפות דרך להרחקת החתולים לצמיתות,
הילדים שלי בטראומה מהם.

בעל ניסיון

משתמש פעיל
כל השרשור הזה מזכיר את הסיפור שלאיכר אחד היה פעם לול שלם של תרנגולים, יום אחד קם האיכר בבוקר ורואה להפתעתו 5 תרנגולים מתות, בצר לו הלך הוא אל כומר העיירה ושטח בפניו את צרתו על מות התרנגולים, ענה לו הכומר 'תצבע את גג הלול בצבע ירוק!' אץ רץ האיכר חזרה אל הלול וצבע את גג הלול בצבע ירוק ובטוח היה שבזאת תבוא הבעיה על פתרונה. למחרת קם האיכר שמח וטוב לב באמרו שבטח היום הצרה כבר לא תחזור, פותח האיכר את דלת הלול ולהפתעתו הוא רואה עוד 11 תרנגולות שהפסיקו לקרקר - כלומר - מתות! אץ רץ האדם אל הכומר ושטח בפניו 'צבעתי את כל הגג בצבע ירוק כמו שהכומר הורה לי אתמול, והיום אני רואה לתדהמתי עוד 11 תרנגולים מתות!' אמר הכומר לאיכר 'רוץ מהר ללול וצבע את הדופן הימנית של הלול בצבע אפור!' אץ רץ האיכר אל הלול ובלי להמתין ולו לרגע החל במלאכת צביעת דופן הימנית של הלול בצבע אפור. למחרת קם האיכר שמח וטוב לב באמרו 'זהו, צבעתי את הגג בצבע אדום ואת הדופן הימנית בצבע בצבע אפור - אין יותר תרנגולים מתות!' כך הלך האיכר אל הלול, והנה, הוא מגיע אל הלול ולהפתעתו הוא רואה עוד 15 תרנגולים מתות! בצר לו אץ רץ האדם אל הכומר ושטח בפניו את צרתו 'הכומר!' אמר אותו איכר 'כבר צבעתי את גג הלול בצבע ירוק ואת הדופן הימנית של הלול בצבע אפור כמו שאמרת, ועדיין מידי בוקר התרנגולות מתות לי כזבובים!' חשב הכומר והרהר מס' דקות עד שאמר לו 'תראה, אני חושב שתצבע את כ-ל דפנות הלול בצבע סגול!' אץ רץ האיכר אל הלול וצבע את כ-ל דפנות הלול בצבע סגול, למחרת קם האדם השכם בבוקר באמרו שבטוח שמהיום אין יותר תרנגולות מתות - ולתדהימתו - או יותר נכון - להרגילו - הוא רואה את כל שאר התרנגולים שנשארו לו - גם הן מתות, אץ רץ האיכר אך הכומר ואמר לו 'כבוד הכומר! צבעתי כבר את הגג בצבע ירוק, את הדופן הימנית בצבע אפור ואת שאר הדפנות בצבע סגול - והנה אני קם היום בבוקר ואני רואה שכל התרנגולות שנשארו עד היום בחיים - גם הן מתות! לא נשארה אף תרנגולת אחת לרפואה!!!'
'חבל' אמר הכומר 'היו לי עוד כמה רעיונות טובים...'.​

חמסה

משתמש צעיר
כשגרתי בשכונה מתחרדת
היתה לי שכנה שהחתולים התגוררו אצלה בבית
והיא גם האכילה את כל החבר'ה למטה......
לפני סוכות חילקה לכל השכנים שבנו סוכות סירופ הדרים
מגיע בבקבוק, אפשר לקנות זאת בחנויות לממכר אוכל לחיות (...)
ואמרה שחתולים שונאים ריח של פירות הדר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה