מידע שימושי חיסול חתולים!!!

אסתי !!

מנהלת קהילת מוזיקה וסאונד והפקות אולפן
מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
מצאנו פיתרון!!!!!!!!!!!!!!!!!............ יעל חבל על הזמן.....

מכשיר אולטראסוני חזק המשדר גלים על-קוליים שמבריחים ומרחיקים חתולים בשיטה ההומאנית והירוקה ביותר, ללא חומרי הדברה וללא כימיקלים.

כאשר מרחיק החתולים מזהה תזוזה בגלאי הנפח שלו, הוא מפיק צלילים אולטרסוניים חזקים במיוחד המבריחים את החתולים הנמצאים באיזור. בנוסף לרעש האולטראסוני, המכשיר מצוייד בנורות לד חזקות במיוחד בחזית המכשיר המשמשים כאלמנט הפחדה נוסף. מרחיק חתולים זה בעל יכולות זיהוי של עד 8 מטרים בזווית רחבה מאוד של 110 מעלות. המכשיר בעל רמקול חזק במיוחד ומתאים גם לאיזורים בהם בעיית החתולים קשה במיוחד - ע"י בורר תדרים ניתן לשינוי - להשמעת רוב התדרים בספקטרום השמיעה של החתולים.

המכשיר כולל סוללות נטענות ויתד לתקיעת המכשיר באדמה, יש למקם את המכשיר בהתאם ליתד המצורפת. המכשיר מותאם לתנאי חוץ ומתאים לעוד סוגי בעל חיים - כלבים, שועלים וכו'.

יש לאפשר למכשיר להטען כ-2-3 דקות לפני הפעלתו. על המכשיר להיות דלוק יום-יום במשך כל היום.

אמא מותק

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לא מומלץ חתול זה סה"כ טוב מבריח נחשים חרקים לי יש לא מעט חתולים ברחוב נכון זה מעצבן לא רק זה יש לי כל בוקר אורח בחצר
אני מחזיקה בקבוק מים אני שופכת/משפריצה עליהים והם בורחים
אבל סה"כ זה טוב
תחשבי עוד מעט קייץ הרבה בעלי חיים הם פשוט מחסלים אותם

הייטקיסטית

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
זאת אומרת לחתול יש זיכרון ואם יהיו לה זכרונות רעים מהחצר היא פשוט תעוף משם??? זה מאוד מענין כי תמיד ידעתי על מושג של ''זכרון של חתול'' והוא שלחתול יש זיכרון צר מאוד הלוואי שזה יעבוד זה נשמע הכי פשוט...
קיים מושג "זכרון של דג"
אבל יש ביניהם דמיון:)

לפי מה שמצאתי - לחתול יש זכרון מעולה.

אמא מותק

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכון אבל אם מברחים אותם עם מיים הם די פוחדים לחזור שוב נכון יש חתולות ממש נכסיות

דניאל.

משתמש פעיל
צילום מקצועי
מצאנו פיתרון!!!!!!!!!!!!!!!!!............ יעל חבל על הזמן.....

מכשיר אולטראסוני חזק המשדר גלים על-קוליים שמבריחים ומרחיקים חתולים בשיטה ההומאנית והירוקה ביותר, ללא חומרי הדברה וללא כימיקלים.

כאשר מרחיק החתולים מזהה תזוזה בגלאי הנפח שלו, הוא מפיק צלילים אולטרסוניים חזקים במיוחד המבריחים את החתולים הנמצאים באיזור. בנוסף לרעש האולטראסוני, המכשיר מצוייד בנורות לד חזקות במיוחד בחזית המכשיר המשמשים כאלמנט הפחדה נוסף. מרחיק חתולים זה בעל יכולות זיהוי של עד 8 מטרים בזווית רחבה מאוד של 110 מעלות. המכשיר בעל רמקול חזק במיוחד ומתאים גם לאיזורים בהם בעיית החתולים קשה במיוחד - ע"י בורר תדרים ניתן לשינוי - להשמעת רוב התדרים בספקטרום השמיעה של החתולים.

המכשיר כולל סוללות נטענות ויתד לתקיעת המכשיר באדמה, יש למקם את המכשיר בהתאם ליתד המצורפת. המכשיר מותאם לתנאי חוץ ומתאים לעוד סוגי בעל חיים - כלבים, שועלים וכו'.

יש לאפשר למכשיר להטען כ-2-3 דקות לפני הפעלתו. על המכשיר להיות דלוק יום-יום במשך כל היום.
אמיתי ? מאין לכם מכשיר כזה ? גם אנחנו רוצים !

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
לא מומלץ חתול זה סה"כ טוב מבריח נחשים חרקים לי יש לא מעט חתולים ברחוב נכון זה מעצבן לא רק זה יש לי כל בוקר אורח בחצר
אני מחזיקה בקבוק מים אני שופכת/משפריצה עליהים והם בורחים
אבל סה"כ זה טוב
תחשבי עוד מעט קייץ הרבה בעלי חיים הם פשוט מחסלים אותם
כנראה מעולם לא קרה לך ששכחת את הדלחת בקומת קרקע דלת של החצר בעצם ופתאום גילת חתולה בחדר שינה
כנראה שאף פעם לא חזרת מאוחר הביתה וזינקה עליך חתולה מהחצר החשוכה שלך והבהילה אותך עד מוות
כנראה שאף פעם לא ניסית לנקות צואת חתולים מדשא סינטטי
כנראה שאף פעם לא טרפה לך החתולה את התוכים והאפרוחים שלך
ועוד אלפי תקריות מטרידות ומרגיזות
שגרמו לך לצאת משלוות החיים שלך
אשרייך!!!!!!!

אמא מותק

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
גם אני גרה בקומת כניסה ליד שכנה שמאכילה חתולים באוכל משובח טונה ועוד סובל מאד יש לי רשת בדלת של החצר כל בוקר אני קמה עם כמה חתולים בחצר אני באמת מבינה אותך זה באמת קשה רק פשוט כבר התיאשתי והפסקתי לחשוב על פתרונות אלו הפתרונות הפשוטים שיש
שיהיה לך בהצלחה ורק טוב

פיטפוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אם אתם מצליחים להרביץ לה או להעיף עליה אבן הכי טוב, היא מבינה שהיא לא רצויה והיא לא תחזור, אפילו רק לרדוף אחריה ולגרש אותה בצעקות כל פעם, היא תפסיק לבוא, מניסיון!!!

אתם רצינים בכזאת פשטות להעיף אבן על החתול?
ביחד עם החתולים ילכו גם המידות שלכם.

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה

היסמין יר

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אצלינו היה חתול מעצבן בבנין ,מישהו לקח אותו מרחק רבע שעה נסיעה באוטו והוריד את החתולה באיזה חור
לאחר יומיים החתולה הופיעה שם ,חידה ותעלומה כיצד ידעה לשוב???

איכפתי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אני יודע שממה שאכתוב כעת תשתכנעו שאני חס ושלום אוהד מפלגת מרצ אבל בשביל להציל אתכם אני מוכן לספוג את זה..

כתבו כאן כמה מהמשתתפים הצעות זוועתיות והזויות איך לנטרל כניסת חתולים לחצר הפרטית והגדיל לעשות מישהו שכתב באישי לפותחת האשכול הצעה לשפוך עליהן מים רותחים.

ובכן. אני מתחייב באלף אלפים של אחוזי סיכוי להתגשמות דבריי: לא תינקה אף יד אכזרית שהתעללה כך בבעל חי ולא משנה התירוץ. אני מבטיח לכם. אני מכיר הרבה מקרים מקרוב. מקרה אחר מקרה.

אני ממש לא בן אדם הזוי ומי שרוצה יאמין ומי שלא בעיה שלו.

אצלנו במשפחה סבי הצדיק נכשל כששפך מים חמים על חתולה שהציקה לו שוב ושוב בחדירה לביתו וכשזה פגע בה היא פתאום נעמדה וכביכול מלמלה בפיה ולא עברו ימים והוא לפתע נהפך לאלם עד פטירתו בפתאומיות.

הכרתי מקרוב תלמיד חכם צדיק אמיתי שיישם פתרון להשתקת תרנגולותיו שהיו צווחים מידי בוקר ומפריעים לשכניו, באמצעות הזרקת שמן רותח לגרונם. ככל הנראה אשתו ידעה מכך לא מנעה ממנו ליישם את הפתרון הנורא הזה.
לא עברו ימים והוא ואשתו וילדיו חטפו מכות רצח משוטרים ברמות הזויות על סיפור מטומטם שהסתבך ואף הושלכו למעצר ושם במרתף הוא צרח מכאבים ואף אחד לא שמע את קולו והם הוסיפו להכות אותו בטירוף לא נתפס.

ותאמינו לי אני מכיר עוד הרבה מקרים ולכולם יש טענות משכנעות אך כנראה שאת בורא עולם זה לא בדיוק שכנע וכשהם היו צריכים רחמים הם נבלמו מידה כנגד מידה.

כל פתרון אכזרי בבעלי חיים יגרור מידה כנגד מידה. מים חמים. אקונומיקה. פלפל שחור. הטבעה במים.. זוועה!!!!

אני לא אומר להמשיך לסבול. ובעיקר כשהמדובר על ילדים שמפחדים אבל עשו פתרונות אחרים כשהמקסימום בצער זה יהיה שתגרשו אותם בפה. רק לא לגרום צער פיזי ובמיוחד מתמשך..

ויש לי עוד עצה קטנה לאמא שלהם. תאמיני לי שאם תהפכי את בעלי החיים שמסביבכם מאויבים למעניינים הכל יהיה אחרת לטראומת הילדים. כמובן שחובה להזהירם מלגעת בהם כי הם מלאים מחלות ממכלי אשפה וכדומה. אך ככל הנראה הטראומה מתחילה מהאמא המבוהלת..

נערך לאחרונה ב:

אסתי !!

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
כל פתרון אכזרי בבעלי חיים יגרור מידה כנגד מידה. מים חמים. אקונומיקה. פלפל שחור. הטבעה במים..
התחלת יפה סיימת הרבה פחות...
הפיתרונות מסוג לשפוך מים או פלפל שחור או זכוכיות וכו' אינם צער בע''ח בשום אופן!!!!
חד משמעי לאאאא!!!
זה נטו לגרום לחתולה לא לרצות לנסות להיכנס לחצר עוד פעם
ממש לא הכוונה לשפוך עליה מים או פלפל שחור
אלא על הריצפה
יש קצת הבדל לא???

איכפתי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
תאמיני לי שמספיק פעם אחת שתגלי איך אחד החתולים תפס לכם עקרב בחצר וקרע אותו לגזרים לפני שהוא הספיק לדפוק דקירה אנושה לזאטוט היחף שלכם בכדי שהם יהפכו בליבך מאויבים לאהודים ורצויים. הם יצילו אתכם גם מנחשים ומקקים ועכברים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה