נקי נקי ואין אוכל בחוץ אבל אבל הם בורחים מהגשם וחוסים בצל הסככה
?אבל לפני זה אני חייב להבין מה הסיטואציה כלומר
חצר פתוחה? עם גדר? מה הגובה?
נקי נקי ואין אוכל בחוץ אבל אבל הם בורחים מהגשם וחוסים בצל הסככה
?אבל לפני זה אני חייב להבין מה הסיטואציה כלומר
חצר פתוחה? עם גדר? מה הגובה?
יש גדר משלוש כיוונים גבוהה והצד הרביעי זה הכניסה לחצר שנכנסים עליה מסביב לבניין בקיצור לא שייך לסגור אבל זה מאחורי הבנין אז א''א לא עובר שם...
אין עכברים חוסלו מזמןאם יש חתולים, אין נחשים.
אם יש חתולים, אין עכברים.
אם יש חתולים, אין מקקים.
זה מחיר חצר פרטי, מנקר עיניים(סתם חרוז..).
אנחנו עם אותה בעיה בחיים.
ולפחות בזה מתנחמים..
איזה אשכול???????????????אשקול בחיוב לשנות את שמי ל'למדן שוטה וידען'..
כשתפתחו אשכול על הרחקת הנחש בקוטר 3 צול שהתנחל.. אדע שאת החתולים כבר פתרתם..
תעדכנו אותם קודם בכדי שלא יהיה אי נעימות אח"כחחחחחחחחחזזזזזזזזקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השכנים יבהלו מהפיצוצים
אני השארתי בערך שבועלא רק זה עד מתי אני אשאיר את הזכוכיות המנופצות אינני יכולה להישאר כך וברגע שיסולקו שברי הזכוכית יחזרו גם החתולים!!
זה אמיתי?צפה בקובץ המצורף 331265נמאס מהדבר הזה הצואה שהם משאירים גורמים לי לחשוב על אפשרות של''חיסול חתולים'' ממש כך רעל וחלב ונגמור סיפור צפה בקובץ המצורף 331265
זה אמיתי?
הגעלת אותי עכשיו....
בצחוק ברור בצחוק...זה אמיתי?
הגעלת אותי עכשיו....
עצוב, זה מה שגיליתי אחרי שגירשתי אתמול חתול מהעגלה שלי.נמאס מהדבר הזה הצואה שהם משאירים גורמים לי לחשוב על אפשרות של''חיסול חתולים'' ממש כך רעל וחלב ונגמור סיפור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: