כשהבן שלך נשך אותך בגיל שנה, רצת איתו לכל הבדיקות הנ''ל?שמיעה, ראיה, בעיות וויסות, שפה ותקשורת ועוד.
אם לא, לדעתי זה לא הכי הוגן להציע את זה לאחרים.
כשהבן שלך נשך אותך בגיל שנה, רצת איתו לכל הבדיקות הנ''ל?שמיעה, ראיה, בעיות וויסות, שפה ותקשורת ועוד.
אם היה מדובר על אירוע ח"פ, השאלה שלך במקום.כשהבן שלך נשך אותך בגיל שנה, רצת איתו לכל הבדיקות הנ''ל?
הילד עוד לא בן שנתיים!!!בלת"ק
חושך שבטו שונא בנו
כל אלו שמרחמים על הצלקות שייטמעו בילד בגלל כמה מכות בלחי לא שמים לב שהם ממש מתאכזרים גם על הילד וגם על סביבת הילד.
כשהילדים שלי קטנים וחוזרים מהמעון ולומדים לנשוך את הזולת אני לא פונה לייעוץ... הם מקבלים מייד שיעור שמונע מהם לצמיתות את הרצון לנשוך!
הלוואי והורי חבריהם בגן היו נוהגים כך גם, כי חוזרים הרבה פעמים עם סימני נשיכה..... אותם הורים שלא מחנכים נושכים את הילדים שלי לא הילד שלהם.
וידוע המעשה על הילד הגנב שנשך את אוזן אמו לפני שתלוהו.
ולכל הפרצופים הכועסים שבטח יעשו לי, אני לא מתכונן להתנצל אל זה שאני מחנך את הילדים שלי.
אני לא 'הורה מכה' אבל יש קווים אדומים!
כל ה'נאורות' שפשתה במגזר בכללי, כל כך השפיעה עלינו, כל כך מפחדים להגיד לילד משו היום
והכי עצוב הוא, שהורים היום הדבר היחיד שמעניין אותם זה שהילד יאהב אותם, ולא יכעס עליהם, הורים כל כך מפחדים מהילדים, ומה שקורה בסוף שגם כל החיים ההורים לא עושים כלום לילד כדי שהילד יאהב אותם וגם בדרך כלל.. נו שוין כבר מספיק ארוך.
1. גם בגיל המדובר אפשר להיות קשוחים כשמגיע לגבולות, אם כשהילד מגיע לשרוט/להרביץ וכו' יתנהגו עמו במלוא הקשיחות, בלי להצטעצע ול"התחנן" שלא יעשה את זה, אז הוא יבין.הילד עוד לא בן שנתיים!!!
כן?
אם ילד נושך באופן חד פעמי, או אפילו לא חד פעמי, אבל פה ושם באופן לא חריג לגילו, אז אין צורך באמת מיד לרוץ לבדיקות.כשהבן שלך נשך אותך בגיל שנה, רצת איתו לכל הבדיקות הנ''ל?
באופן כללי אף פעם לא עזר אצלי 'שיעורי חינוך' אלא שיח מכבד ומכיל עם הילדים.הם מקבלים מייד שיעור
איזה עצוב לקרוא את ההודעה הזאתבלת"ק
חושך שבטו שונא בנו
כל אלו שמרחמים על הצלקות שייטמעו בילד בגלל כמה מכות בלחי לא שמים לב שהם ממש מתאכזרים גם על הילד וגם על סביבת הילד.
כשהילדים שלי קטנים וחוזרים מהמעון ולומדים לנשוך את הזולת אני לא פונה לייעוץ... הם מקבלים מייד שיעור שמונע מהם לצמיתות את הרצון לנשוך!
הלוואי והורי חבריהם בגן היו נוהגים כך גם, כי חוזרים הרבה פעמים עם סימני נשיכה..... אותם הורים שלא מחנכים נושכים את הילדים שלי לא הילד שלהם.
ולכל הפרצופים הכועסים שבטח יעשו לי, אני לא מתכונן להתנצל אל זה שאני מחנך את הילדים שלי.
כל ה'נאורות' שפשתה במגזר בכללי, כל כך השפיעה עלינו, כל כך מפחדים להגיד לילד משו היום
והכי עצוב הוא, שהורים היום הדבר היחיד שמעניין אותם זה שהילד יאהב אותם, ולא יכעס עליהם, הורים כל כך מפחדים מהילדים, ומה שקורה בסוף שגם כל החיים ההורים לא עושים כלום לילד כדי שהילד יאהב אותם וגם בדרך כלל.. נו שוין כבר מספיק ארוך.
הנושא העיקרי שדנים עליו כאן, הוא נושא אחר -כל אלו שמרחמים על הצלקות שייטמעו בילד בגלל כמה מכות בלחי
בהחלט השיעור שהוא נותן לילדיו נשמע מלחיץ ,איזה עצוב לקרוא את ההודעה הזאת
איזה שיעור אתה נותן לילד בן שנתיים? זה גיל שאי אפשר לחנך
אני מציעה לך ללכת להנחיית הורים מקצועית
חושך שבטו שונא בנובלת"ק
חושך שבטו שונא בנו
קראתי את התיאור הראשון ואז את התגובה שלך.אם היה מדובר על אירוע ח"פ, השאלה שלך במקום.
הפותחת מתארת מקרה קיצוני של הורים פצועים וכבר לא מסוגלים.
אז כן, קודם כל צריך לשלול את הנ"ל.
מכירה הורים אחרים שהתנהגות מהסוג הזה עזרה להם לגלות מים באוזניים, ביצעו ניתוח כפתורים והילד נרגע.
למה כ"כ קשה להבין שילד בגיל עוד לא שנתיים לא מתכוון לתמרן את הוריו ולא מחוכם כ"כ כדי להשיג תשומת לב באופן שלילי כ"כ?
ומירב הסיכוי שהוא מבטא מצוקה?
סטירה היא דרך אנושית לגמרי, רק צריך לדעת איך להשתמש בה במידה נכונה ובתבונה, וגם ברגישות.ילד שרואה שהשפה של ההורים היא אלימות
למה שהוא ינהג כך??
גבולות אפשר להשיג בדרכים הרבה יותר אנושיות.
למה ? מה כל כך גרוע, בפרט שלרוב אין צורך שהמכה תכאב, מספיק הסמליות שבמכה בשביל לחנך.שלא תצטרכו אף פעם!
לא צריך חשיבה של אלף פעם ואחד, מספיק לחשוב פעם פעמיים, ואם לאחר מעשה רואים שזה היה טעות לחשוב גם שלש וארבע, צריך גם לזכור שהילד צריך להרגיש שההורה בטוח בעצמו. כמובן שההורה מסתפק הוא לא צריך להחמיר מספק... מדובר כשההורה יודע בוודאות שצריך לחנך בצורה הזאת.חושך שבטו שונא בנו
הפסוק הזה נאמר אם כבר על הורה שנותן מכה בשיקול דעת בחשיבה מקדימה של אלף ואחד פעם.
ודאי שזה נכון !!!תמצאו הורה אחד כזה היום שמכה את הילד שלו מתוך יישוב הדעת ובחירה.
הילדים מסוגלים להביא אותנו למצבים של כעס וחוסר שליטה, אסור שתהיה לגיטמציה לאלימות מולם, סטירות שמתעופפות בחוסר בקרה מחוסר שליטה עצמית, אין להם שום ערך של חינוך אלא להיפך מחנכות לחוסר שליטה עצמית ואלימות.
בלת"ק,שלום, אני על סף יאוש,
יש לי ילד מתוק שיהיה בן שנתיים עוד שלושה חודשים.
אגרסיבי ברמות שלא ידעתי שקיימות.
קם ב-6 וחצי בבוקר. את היום הוא פותח עם נשיכות, שריטות ומכות.
כל הגוף של בעלי מכוסה חבורות כאלו שאפילו בעבודה שלו שואלים אותו מה זה אמור להיות
(והם רואים רק את קצה קצהו של הקרחון),
נראה שהוא נהנה לשרוט. גוזרים לו ציפורניים כל 3-4 ימים זה לא עוזר,
הגוף של בעלי ושלי ממש מדמם בכל פינה ועם צלקות,
אנחנו מרגישים שבלתי אפשרי להמשיך ככה אפילו עוד יום,
ממש בורחים ממנו כשהוא מתקרב, אבל לפעמים הוא בא בהפתעה שורט או נושך בכל כוחו (נשיכות היו בעבר יותר, כעת זה יותר שריטות)
אתמול בשעת כעס יצאתי מהכלים והתעופפה ממני סטירת לחי שזה משהו שלעולם לא חשבתי שאעשה.
יש לנו תינוקת בת כמה חודשים שאנו שומרים עליה מכל משמר, כי הוא עשוי פשוט לפרק אותה ברגע קטן של אי שימת לב.
אני דואגת במיוחד כי הוא אמור להיכנס למעון לראשונה באלול הקרוב,
ואני חוששת שהוא יעשה את זה לכל הילדים והמטפלות, אני בעצם כמעט בטוחה שזה מה שהוא יעשה.
אני ממש מבקשת אם מישהו מכיר את התופעה כל עצה תתקבל בברכה
תודה
עובד אולי כן, אתה מפסיק את ההתנהגות.בלת"ק,
אני חושב שניתן לעשות לו התניה, כל פעם שהוא מציק, מיד לגרום לו אי נוחות, כמעט בכל גיל זה עובד (גם עד 120)
התניה שבאה באופן מיידי גורם לבן אדם לשנות את התפקוד שלו, זה הסיבה שאדם מוכן לקחת סיכונים על הבריאות שלו, אבל שום אדם לא מוכן לגעת באש.
אגב הדבר נכון גם אצל בע"ח !
נשמע כמו ילד עם בעיה בוויסות חושי ורגשישלום, אני על סף יאוש,
יש לי ילד מתוק שיהיה בן שנתיים עוד שלושה חודשים.
אגרסיבי ברמות שלא ידעתי שקיימות.
קם ב-6 וחצי בבוקר. את היום הוא פותח עם נשיכות, שריטות ומכות.
כל הגוף של בעלי מכוסה חבורות כאלו שאפילו בעבודה שלו שואלים אותו מה זה אמור להיות
(והם רואים רק את קצה קצהו של הקרחון),
נראה שהוא נהנה לשרוט. גוזרים לו ציפורניים כל 3-4 ימים זה לא עוזר,
הגוף של בעלי ושלי ממש מדמם בכל פינה ועם צלקות,
אנחנו מרגישים שבלתי אפשרי להמשיך ככה אפילו עוד יום,
ממש בורחים ממנו כשהוא מתקרב, אבל לפעמים הוא בא בהפתעה שורט או נושך בכל כוחו (נשיכות היו בעבר יותר, כעת זה יותר שריטות)
אתמול בשעת כעס יצאתי מהכלים והתעופפה ממני סטירת לחי שזה משהו שלעולם לא חשבתי שאעשה.
יש לנו תינוקת בת כמה חודשים שאנו שומרים עליה מכל משמר, כי הוא עשוי פשוט לפרק אותה ברגע קטן של אי שימת לב.
אני דואגת במיוחד כי הוא אמור להיכנס למעון לראשונה באלול הקרוב,
ואני חוששת שהוא יעשה את זה לכל הילדים והמטפלות, אני בעצם כמעט בטוחה שזה מה שהוא יעשה.
אני ממש מבקשת אם מישהו מכיר את התופעה כל עצה תתקבל בברכה
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: