נו קיבלת תשובה?עשיתי pcr מחכה לתשובה
רגע בינתים לא עברו כבר חמשה ימים כך שאת משוחררת כבר בכל מקרה
נו קיבלת תשובה?עשיתי pcr מחכה לתשובה
לא הגיע עדין בדקתי עכשיו גם באפליקציה של הקופת חולים לא עדכנו עדין...נו קיבלת תשובה?
רגע בינתים לא עברו כבר חמשה ימים כך שאת משוחררת כבר בכל מקרה
וואוווו ומה עם אמא?אבא נדבק ממני
למה הוא לא איתך? כל אחד משתחרר בזמנו רק לפי ההנחיות הרשמיות נראה לי שצריך שתי תשובות אנטיגן שליליות ורק אז יוצאים ביום החמישי אם לא אז אחרי שבעה ימיםאבל הוא לא איתי בחדר הוא בחדר נפרד ואני בחדר אחר
רגע זה אומר שגם אם יהיה לנו אחר כך עוד קורונה בבית - כשעובר לי -5 ימים אני משוחררת?
יהיה בסדרוואוווו ומה עם אמא?
כי אנחנו בספק אם הוא נדבק או שלאלמה הוא לא איתך? כל אחד משתחרר בזמנו רק לפי ההנחיות הרשמיות נראה לי שצריך שתי תשובות אנטיגן שליליות ורק אז יוצאים ביום החמישי אם לא אז אחרי שבעה ימים
את התשובה תוכלי לדעת על ידי בדיקת קורונהסתם שאלה
עם אני מחלימה לפני שבועיים-שלוש) ויש לי עכשיו כאבי שרירים יש מצב שאני חיובית עוד הפעם??(כי הבנתי שיש כאילו שחלו באומקרון שחלו פעמיים)
חחחאת התשובה תוכלי לדעת על ידי בדיקת קורונה
ולא על ידי שאלה בפרוג בצחוק כן? הכל בסדר...
יצא לי חיובי חלש בבדיקת אנטיגן אחרי 5 ימים של קורונה, יכול להיות שלילי?
ואם זה מראה על מגמה שלילית???בטח שיכתבו ככה השאלה היא אם זה מראה על מגמה שלילית...
לדעתי מחר בבוקר כבר יצא לך שליליאני רוצה לדעת אם יש סיכוי שאני לא צריכה להכין שבת זה הכל...
אני לא באה להרוג אותך... הכל בסדר...
אם זה תלוי ביציאה מהבידוד, ואת נשמעת לכללים, אז התשובה נכתבה.אני רוצה לדעת אם יש סיכוי שאני לא צריכה להכין שבת זה הכל...
נססססאני לא באה להרוג אותך... הכל בסדר...
ה יעזור רפו"ש לליטל בת חנהעם כאבים בחזה כשהיא נושמת וקצת שיעולים נקווה לטוב
זה הכי גרוע תנסו אולי להשיג לה את התרופה של פייזרהיא בלחץ אסטרונומי
פכככככככככ נראה לך???????זה הכי גרוע תנסו אולי להשיג לה את התרופה של פייזר
אמרו שזה תועלתי עם לוקחים את זה ממש ממש בהתחלה.....פכככככככככ נראה לך???????
יהיה טובאמרו שזה תועלתי עם לוקחים את זה ממש ממש בהתחלה.....
בינתיים מיתפללים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: