אגב אני יכולה לצאת חיובית גם עוד שבועיים...
נכון אבל בכל מקרה אחרי 10 ימים ששלושת האחרונים ללא תסמינים את יכולה לצאת.
כל שאר הרעיונות הם רק לקיצור הבידוד.
אגב אני יכולה לצאת חיובית גם עוד שבועיים...
רגע אז למה היו הנחיות של- חולה אחרי 5 ימים יכול לצאת רק אם אין לו תסמינים?נכון אבל בכל מקרה אחרי 10 ימים ששלושת האחרונים ללא תסמינים את יכולה לצאת.
רגע אז למה ילדים עד גיל 18 בבית ספר אם הם נחשפו לחולה הם לא צריכים בידוד?
הנה עובדה שנחשפתי לחולה בכיתה ביום ראשון שעבר לא נכנסתי לבידוד ועכשיו אני חיוביתמיוחד לילדים בתוך בית הספר
לחץ מצד משרד החינוך
בהתחשב בכך שילדים בסיכון נמוך מאד ובהתחייבות לבדיקות של כלל התלמידים פעמיים בשבוע
על מנת לנסות ליצור רצף לימודי לאור הנזקים המוכחים לתלמידים.
משרד הבריאות והרופאים אכן התנגדו.
זה לא שהם לא עלולים להדביק כמו כולם
זה פשוט החלטה של איזה שר/ה לקחת את הסיכון של ההדבקה
ההעדפה של רצף לימודי וכלכלה פתוחה ותשלום פחות למדינה על פני חיים של כמה זקנים...
רגע אז למה היו הנחיות של- חולה אחרי 5 ימים יכול לצאת רק אם אין לו תסמינים?
הנה עובדה שנחשפתי לחולה בכיתה ביום ראשון שעבר לא נכנסתי לבידוד ועכשיו אני חיובית
אני יכולה להגיד שהמישפחה שלי היו כולם חולים ואני הייתי צמודה עליהם כל הזמן(לא שמרתי בידוד ביכלל) עשיתי כל יום בדיקה pcr ויצאתי שלילית אחרי 9 ימים יצאתי חיובית מחברה מהעבודה!הנה עובדה שנחשפתי לחולה בכיתה ביום ראשון שעבר לא נכנסתי לבידוד ועכשיו אני חיובית
אני יכולה להגיד שהמישפחה שלי היו כולם חולים ואני הייתי צמודה עליהם כל הזמן(לא שמרתי בידוד ביכלל) עשיתי כל יום בדיקה pcr ויצאתי שלילית אחרי 9 ימים יצאתי חיובית מחברה מהעבודה!
ברורלא הבנתי
אם המשכת בכל ה-9 ימים להיות צמודה לבני המשפחה
ייתכן שנדבקת מהם ביום התשיעי ולא בראשון
לא תופעה נדירה במיוחד
של אנשים שלקח להם זמן להדבק מבני המשפחה בבית.
כל עוד החשיפה לחולה ממשיכה והוא לא בבידוד ניתן להדבק ממנו גם אם אתמול לא נדבקו
אני יכולה להגיד שעברתי 3 חיסונים כולל מישפחתי ונידבקתי....לגבי הילדים בבית הספר זה החלטה מעוותת של ממשלה אטומה,
הילדים איבדו מהרוגע שלהם הרבה הרבה יותר מהגלים הקודמים או מהסגרים!! ושלא יבלבלו לנו במוח, המציאות מראה את הנתונים אחרת ממה שהם מציגים!
אני רואה את זה אחד על אחד, חוסר הידע, ההדבקה הבידוד החלקי ההלוך ושוב משגע אותם.
סופו של יום הן נדבקו, וחבל!!
זה עצוב מאוד, וחבל.פשוט הם רוצים שכולם ידבקו וחלס......
לא עשרה ימים אלא שבעה!נכון אבל בכל מקרה אחרי 10 ימים ששלושת האחרונים ללא תסמינים את יכולה לצאת.
מבחינה חוקית את חייבת ללכת לעשות בדיקת אנטיגן מפוקחת ואם היא חיובית בני הבית נדרשים לבידוד 5 ימים וביום החמישי לעשות בדיקה.יצאתי בבדיקה חיובית גבולית
אני בחדר כל הזמן
וכשאני יוצאת מהחדר- רק כשאין אף אחד בסביבה אני גם עם מסיכה
אנחנו לא מחוסנים
מזה אומר לגבי בני הבית?
אבל אני לא רוצה תו ירוק...מבחינה חוקית את חייבת ללכת לעשות בדיקת אנטיגן מפוקחת ואם היא חיובית בני הבית נדרשים לבידוד 5 ימים וביום החמישי לעשות בדיקה.
כל עוד לא עשית בדיקה מפוקחת אין חיוב...רק המצפון שלך...
(ובגלל שאת לא מחוסנת כדאי שתהיי רשומה כמחלימה ולא תצטרכי שוב בידוד)
אז תצטרכי לעשות בדיקות פעמיים בשבוע ולהתבודד במקרה של חשיפה למרות שכבר עברת את זהאבל אני לא רוצה תו ירוק...
טוב זה כבר משהו אחר..אז תצטרכי לעשות בדיקות פעמיים בשבוע ולהתבודד במקרה של חשיפה למרות שכבר עברת את זה
למה לא?אבל אני לא רוצה תו ירוק...
בבדיקה ביתית אין חיובי גבוליכן
בדיקה ביתית- אנטיגן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: