עשיתי כבר 2 בדיקות ואני חיובית גבולית בשתיהםזה אומר שצריך לחזור על הבדיקה, ואם היא תהיה שלילית, החוצה!!!!
כןמדובר באנטיגן?
אם אני זוכר, שאר בני המשפחה גם צריכים להבדק, ומי ששלילי משוחרר.כן
בדיקה ביתית- אנטיגן...
זה השאלה גם מי שלא מחוסן?אם אני זוכר, שאר בני המשפחה גם צריכים להבדק, ומי ששלילי משוחרר.
בדיוק זה פס חלש מאוד בצד של החיובי...מה זה חיובי גבולי באנטיגן?
פס חלש זה חיובי, לא?
זה נקרא חיובי לפי ההוראות שכתובות על הבדיקהבדיוק זה פס חלש מאוד בצד של החיובי...
כן אני יודעתזה נקרא חיובי לפי ההוראות שכתובות על הבדיקה
כן
בדיקה ביתית- אנטיגן...
זה למחוסנים ובתנאי שהחולה בבידוד מלאאם אני זוכר, שאר בני המשפחה גם צריכים להבדק, ומי ששלילי משוחרר.
אגב אני יכולה לצאת חיובית גם עוד שבועיים...בידוד 5 ימים + אנטיגן שלילי ביום השלישי מאז שיחלפו לך התסמינים.
במקרה שעדיין חיובי באנטיגן- אפשר לצאת מהבידוד לאחר שבעה ימים (בתנאי שעברו שלושה ימים ללא תסמינים).אגב אני יכולה לצאת חיובית גם עוד שבועיים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: