ומה כן חכמה?נו באמת זה לא חכמה
בכל מקרה האשכול סטה מייעודו (הכותרת היא איזה ברכות מברכים רק פעם בשנה) ואגב הבאת רק 3 חנוך חסר 1אולי תשנה את האשכול לשם אשכול להפגנת ידיעות?
האשכול סוטה למקומות שלא מדובר בחידות המצריכות מחשבה אלא רק כאלו המצריכות ידע, וזו כבר לא הייתה תכלית האשכול.
הרביעי: בראשית כה, דיש ארבע פעמים חנוך בחומש בראשית , איפה??
יפה, (פרשת השבוע), אבל חנך חסר וי'והרביעי: בראשית כה, ד
זה מה שהתכוונתם?יפה, (פרשת השבוע), אבל חנך חסר וי'ו
אולי התכוונתם למשפט בן שלוש מילים?משפט בן שלוש אותיות בחומש בראשית עם ארבע פירושים? (לא המילה אם)
לא, התכוונתי למה שכתבתי משפט בן שלוש אותיות עם ארבע פירושים.אולי התכוונתם למשפט בן שלוש מילים?
ואז אולי זה: ומשמע דומה ומשא
אז זה לא משפט זה מילה.לא, התכוונתי למה שכתבתי משפט בן שלוש אותיות עם ארבע פירושים.
א. חנוך הבן של ירד (ה' , י"ט)זה מה שהתכוונתם?
אני ה' אלוקיכם אשר הוצאתי וכו' אני ה' אלוקיכםבאיזה פסוק בתורה, שלוש המילים הראשונות ושלוש האחרונות זהות?
רש"י אומר שהדלת אחריו
אבל אני לא זוכר איפה ראיתי אחד המפרשים הראשונים, שאומר והוא הכוונה על ישמאעל שהוא היה אחרי הדלת
תרגום יונתן על המקום וז"ל "ושרה הות שמעא בתרע משכנא וישמעאל קאי בתריה וציית מה דאמר מלאכא" (והו"ד בחזקוני)
שלושתכם לא קלטתם את הציניות שלי, זו בדיוק היתה הבדיחה...שהמבטא החסידי משבש את כל הפירושים כביכוללצורך ההבהרה - בפסוק כתוב "והוא אחריו" כך שניתן לפרש את הדבר על פתח או על גבר, ולא כפי שצוטט - "והיא אחריו".
בשחרית עזי וזמרת י-ה ותהי לי לישועהאיזה פסוק כתוב בתורה נביאים וכתובים. (בנביאים עם שינוי קל)
וכל יום אומרים את הפסוק מהתורה.
פעם בשבוע אומרים את הפסוק מהנביאים.
פעם בחודש אומרים את הפסוק מהכתובים.
לא מכניסים לפהשופר
אז איך תוקעים?לא מכניסים לפה
אשמח למקורמבואר בפוסקים שאם עמד כשנכנס אביו או ת"ח לבית צריך לעמוד על משהו גבוה
צמוד לפה אבל לא בתוכואז איך תוקעים?
מהאוויר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: