ניסינו ליצור קשר ואמרו שהנושא בטיפול,
חצי שנה המתנה בדרך כלל...הגשת תלונה לאגף פניות הציבור ברשות הרישוי
אגף פניות הציבור משמש כתובת לאזרחים, המעוניינים להתלונן על כל נושא בתחומי הפעילות של רשות הרישוי במשרד התחבורה. שימו לב, לפני שאתם פונים לאגף לפניות הציבור באפשרותכם לבצע שירותים מגוונים.www.gov.il
פניה מקוונת,
כתבתי בגוגל תלונה למשרד הרישוי.
כפל רשיון זה טופס זמני להדפסה בבית או בעמדות.בעיקרון כדי לנהוג לא צריך את הרשיון הפלסטיק
אני במקומכם במקום להילחם בצדק הייתי מזמין ב-20 ש"ח כפל רשיון. פעם-פעמיים - אחד מהם ודאי יגיע תוך חודש.
אם מדובר במשהו דחוף כגון חו"ל אז יש אפשרות לקבל תוך יום בנתב"ג בעלות של כ-200 ש"ח
כפל רישיון נהיגה
שירות זה מאפשר להוציא העתק (כפל) רישיון נהיגה, במקרה שרישיון הנהיגה אבד, נגנב, הושחת או במקרה של שינוי שם בתעודת הזהות, עדכון דרגה ברישיון הנהיגה או עדכון כתובת.www.gov.il
זה קיבלנו ישירות למייל מיד בתשלום הראשון.כפל רשיון זה טופס זמני להדפסה בבית או בעמדות.
זה בדיוק מה שהגבתי במענה לגלגל הצבעים.זה קיבלנו ישירות למייל מיד בתשלום הראשון.
לא ממש עוזר,
בפועל בשביל להירשם לסיטי קאר, מיי קאר וכו' צריך את הרישיון ביד ולא ממש מספיק הטופס הזמני.
ולכן זה חשוב לנו....
לא נכון!!!!!!!!!!!!!כפל רשיון זה טופס זמני להדפסה בבית או בעמדות.
גם את הניסיון של תשלום נוסף עבור כפל רישיון ניסינו וגם זה עדיין לא הגיע,
נתנו לנו מספר טלפון של הדפוס שאחראי על ההדפסות ושם צריך להקיש מספר זהות ואומר את מצב ההנפקה,
על הרישיון של בעלי אמרו שעדיין לא ניתנה הוראת הנפקה למרות שאפילו על כפל רישיון שילמנו....
דרך המוקד הטלפוני לא נתנו לנו כלל מידע,
אמרו שהם לא יודעים ורק הדפוס יודע....
גם אנחנו באותו סרט כבר 11 חודש!!!גם את הניסיון של תשלום נוסף עבור כפל רישיון ניסינו וגם זה עדיין לא הגיע,
נתנו לנו מספר טלפון של הדפוס שאחראי על ההדפסות ושם צריך להקיש מספר זהות ואומר את מצב ההנפקה,
על הרישיון של בעלי אמרו שעדיין לא ניתנה הוראת הנפקה למרות שאפילו על כפל רישיון שילמנו....
דרך המוקד הטלפוני לא נתנו לנו כלל מידע,
אמרו שהם לא יודעים ורק הדפוס יודע....
גם אנחנו באותו סרט כבר 11 חודש!!!
התקשרתי המון פעמים וניסיתי המון אפשרויות,
בסוף אמרו לי לפנות להנהלת אגף הרישוי והם הגיבו תוך כמה ימים ואמרו שהשם בלועזית לא מעודכן..... בדיחה הם לא יודעים לעשות תרגום...
לפי מה שידוע לי לא משנים אחרי שנה רק אחרי שנתיים שאז כבר לא נהג חדשאני יודעת על אחד שעשה את הרישיון חודש אחרי בעלי ותוך פחות מחודש קיבל את הכרטיס בדואר,
אבל כנראה שיש את האלה שנופלים,
אני לא מבינה למה אנחנו אמורים לשלם להם כל כך הרבה פעמים ע"מ לקבל את הכרטיס בפועל,
כבר פנינו להנהלה ובעלי אפילו הלך למשרד הרישוי בסניף ירושלים ועדיין לא הסתדר.
עוד מעט עוברת שנה שך הרישיון ואז בכל מקרה צריך לשנות את הרישיון כיון שכבר לא אותה הגדרה - נהג חדש נקווה שאז נקבל במיידי את הכרטיס ונסיים את הסאגה ההזויה.
עדכנתם שם לועזי?אני יודעת על אחד שעשה את הרישיון חודש אחרי בעלי ותוך פחות מחודש קיבל את הכרטיס בדואר,
אבל כנראה שיש את האלה שנופלים,
אני לא מבינה למה אנחנו אמורים לשלם להם כל כך הרבה פעמים ע"מ לקבל את הכרטיס בפועל,
כבר פנינו להנהלה ובעלי אפילו הלך למשרד הרישוי בסניף ירושלים ועדיין לא הסתדר.
עוד מעט עוברת שנה שך הרישיון ואז בכל מקרה צריך לשנות את הרישיון כיון שכבר לא אותה הגדרה - נהג חדש נקווה שאז נקבל במיידי את הכרטיס ונסיים את הסאגה ההזויה.
למה הם לא מבקשים לעדכן מראש ורק אחרי שפניתי אליהם כ"כ הרבה פעמים אמרו לי את זה?עדכנתם שם לועזי?
איך אני פונה ישירות להנהלה?לפי מה שידוע לי לא משנים אחרי שנה רק אחרי שנתיים שאז כבר לא נהג חדש
תנסו להתלונן להנהלה דווקא מקווה שתצליחו הם היחידים שהגיבו לי
תעשו חיפוש בגוגל תלונות הנהלת אגף הרישויאיך אני פונה ישירות להנהלה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: