תפרט!הבעל קורא במנין המרפסות...
אפשר רמז? (רמז יותר דק מהרמז שאני נתתי על החידה שלי...)איזו ברכה קצרה, הנוסח שלה משתנה בין אדם לאדם וזה לא נקרא שינוי ממטבע שטבעו חכמים
צודק, זו טעות שלי..."טל".
תמיד מזכירים 'טל', או בקיץ ב'מוריד הטל' או בחורף ב'ותן טל ומטר לברכה'...
רק מיום שמיני עצרת עד ז' בחשון לא מזכירים טל מאחר ואומרים כבר משיב הרוח ועדיין אומרים ותן ברכה...
רק שלפי החשבון שלי זה 14 ימים (כג תשרי-ו חשון)...
גם בכל שבתות החורף אינה נזכרת המילה טלצודק, זו טעות שלי...
אני כבר לא יכולה לערוך אכן שבועיים ברצף.
אכן, אבל נזכרת בשישי ומוצ''ש.גם בכל שבתות החורף אינה נזכרת המילה טל
רמז: זה מפורש בשו"ע אורח חיים (הלכות ברכות....)אפשר רמז? (רמז יותר דק מהרמז שאני נתתי על החידה שלי...)
או"ח חלק א או או"ח חלק ב ?רמז: זה מפורש בשו"ע אורח חיים (הלכות ברכות....)
אם הוא ישן כל פעם חצי שעה על מיטתו, כשקם הוא צריך לברך ברכת התורה.כיצד יתכן שיברך אדם "ברכת התורה" 12 פעמים ביום אחד (מהנץ עד שקיעת נחמה) ?
איזו ברכה קצרה, הנוסח שלה משתנה בין אדם לאדם וזה לא נקרא שינוי ממטבע שטבעו חכמים
במוצ"ש אם שכח אתה חוננתנובתפילת ערבית , ואכל ,צריך לחזור להתפלל ערבית .מה ההיכי תמצי שאדם אכל, ובגלל זה הוא צריך לחזור ולהתפלל
אכן. הפרט של אחד לשבועבתורה, בנביאים ובכתובים. נאמר כל יום בתפילה ובנוסף - אחת לשבוע ובנוסף - לפחות פעם בחודש ובנוסף פעמיים בשנה נקרא בציבור.
נ.ב. אני חושבת שאחד הפרטים הוא לא לנוסח עדות המזרח.
יפה לך שאתה לא מגלה. וזו ההזדמנות לבקש מכל העונים על כל החידות: שימו בספוילראכן. הפרט של אחד לשבוע
אתה ממש קרובברכת הניסים
"ברוך אתה ה' א-לקינו מלך העולם שעשה נס לפלוני במקום הזה"
בגמ' מובא שאדם מזכיר בברכתו את המקומות שנעשה לו נס,אתה ממש קרוב
על החלק הראשון:כיצד יתכן פרה שמותר לאכלה ואסור לשתות את חלבה (קל)
וכיצד יתכן פרה שאסור לאכלה ומותר לשתות את חלבה (קשה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: