דרוש מתכון חזה עוף בתנור

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מחפשת מתכון מעולה לחזה עוף בתנור שיוצא עסיסי ולא יבש.

תודה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
חזה עוף בתנור.
הכי טעים שיש
באחריות!


כמות ל 4 פרפרים פרוסים לפרוסות בעבי בערך של ס"מ [15 מנות בערך]

בקערה מערבבים:
1 כוס שמן
3/4 כוס אבקת מרק בצל
1/2 כוס מים
1/2 כוס רוטב טריאקי

טובלים כל חתיכת חזה עוף ברוטב שיתפס מכל צדדיו
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה. צריך תבנית ענקית.
שופכים את יתרת הרוטב מעל.
מכסים ואופים בתנור בערך 12 דקות.
אח"כ עוד 10 דקות מגולה


IMG_2126.JPG




IMG_2127.JPG



רך רך
ועסיסי.
מבטיחה שאכלתי 2 מנות מיד אחרי שיצא מהתנור.
שכנעתי את עצמי שזה חלבונים. [בלי האורז. אותו לא אכלתי]
 
נערך לאחרונה ב:

שיינדי 10

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
חזה עוף עם פטריות (מתכון לתבנית של חזות פרוסים)

יוצא עסיסי ורך מאד!!!

מטגנים הרבה בצל (נניח 4 גדולים)
חצי מהכמות של הבצל המטוגן פורסים בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בנייר אפיה
לחצי השני של הבצל מוסיפים 1-1.5 שימורי פטריות וממשיכים לאדות
מוסיפים למחבת:
2 כפות גדושות קמח
כף אבקת מרק פטריות
מלח ופלפל
מערבבים היטב
מוסיפים מים וממשיכים לערבב, אמור לצאת רוטב סמיך מאד אני שופכת לאט עוד ועוד מים עד שיוצא לי רוטב סמיך.
שמים את החזות על הבצל שבתבנית ומעל שופכים את הרוטב
לכסות בנייר כסף ולאפות בחום גבוה כשעה ורבע
 

המימד הנוסף

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לדעתי הדגש זה לא התבלינים אלא משך ועוצמת האפייה...

המלצותי:
לאפות בין שתי ניירות אפייה.
לשים שמן בשפע.
לא להשאיר בתנור עם גמר האפיה.
יחסית חום גבוה ומשך קצר, לדמות טיגון.
מומלץ מאד לדאוג שחלק מהציפוי יהיה קמח תפוחי אדמה, משום מה מרכך מאד!
 

שנדי כהן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
חזה ממולא בירקות הכי מדהים שטעמתי.
המתכון מאת בחזית, חוי לב:

גלילת חזה עוף במילוי צבעוני מפנק

המצרכים:
6 חזות עוף "שניצל"
2 בצל קצוץ
2 גזר קצוץ
2 פלפל אדום קצוץ
2 פלפל צהוב קצוץ
1 פלפל ירוק קצוץ
1 כפית גדושה מלח
פירורי לחם

___

מחממים מעט שמן לאידוי הירקות ומערבבים מדי כמה דקות למניעת חריכה.
מכסים ומבשלים על אש קטנה עד להתרככות הירקות.

מכינים את המרינדה לחזות העוף:
10 כפות מיונז
1 כפית גדושה חרדל
פפריקה בנדיבות
מלח
מערבבים היטב.

הרכבת המנה:
לוקחים נתח דק של חזה עוף טובלים במרינדה. שמים מעט מהירקות המאודים, גוללים לרול, מגלגלים בפירורי לחם, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
אופים במשך כחצי שעה בחום של כמאה שמונים מעלות.

יש לי סרטון שלהם אבל הוא לא עולה (מדי כבד) מי שרוצה אפשר להיכנס לעיתון בחזית ולראות אותו שם.
 

?!?!

משתמש פעיל
מתכון פצצה עם חומרים נגישים-

תערובת של:
4 כפות קטשופ
2כפות מיונז
1 כפית חרדל

טובלים את הפרוסות בתערובת הנ"ל, מפזרים מלמעלה פרורי לחם מוזהבים+שומשום,
מטפטפים שמן על הפרוסות ו-לתנור לאפיה של 20 דק'.
 

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
חזה ממולא בירקות הכי מדהים שטעמתי.
המתכון מאת בחזית, חוי לב:

גלילת חזה עוף במילוי צבעוני מפנק

המצרכים:
6 חזות עוף "שניצל"
2 בצל קצוץ
2 גזר קצוץ
2 פלפל אדום קצוץ
2 פלפל צהוב קצוץ
1 פלפל ירוק קצוץ
1 כפית גדושה מלח
פירורי לחם

___

מחממים מעט שמן לאידוי הירקות ומערבבים מדי כמה דקות למניעת חריכה.
מכסים ומבשלים על אש קטנה עד להתרככות הירקות.

מכינים את המרינדה לחזות העוף:
10 כפות מיונז
1 כפית גדושה חרדל
פפריקה בנדיבות
מלח
מערבבים היטב.

הרכבת המנה:
לוקחים נתח דק של חזה עוף טובלים במרינדה. שמים מעט מהירקות המאודים, גוללים לרול, מגלגלים בפירורי לחם, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
אופים במשך כחצי שעה בחום של כמאה שמונים מעלות.

יש לי סרטון שלהם אבל הוא לא עולה (מדי כבד) מי שרוצה אפשר להיכנס לעיתון בחזית ולראות אותו שם.
סליחה על ההקפצה
מכוסה או לא?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה