אין לי גריל יש לי רק טוסטר אובןאני מכינה על גריל בתנור
משרה ברוטב טריאקי ושמה בתנור על הכי חם ל7 דקות
יוצא עסיסי
איך באמת ממלאים חזה בקלות?למלאות חזה בפטריות/ירקות מאודים /קישקע
את המילוי בפטריות אני טובלת בשמן ואז בקורנפלקס מרוסק ולאפות מכוסה להוריד את הכיסוי להשחמה
אפשר להגיש עם רוטב פטריות -מעדן
הכי קל ופשוטאין לי גריל יש לי רק טוסטר אובן
אחרי שמיצינו את כל המתכונים הקיימים, מחפשת מתכון לחזה עוף
בלי בצל! גם לא קצת.
לא בסגנון שניצל אפוי או מטוגן, לא במחבת פסים ולא שיפודים.
אשמח לכל הצעה...
למלאות חזה בפטריות/ירקות מאודים /קישקע
את המילוי בפטריות אני טובלת בשמן ואז בקורנפלקס מרוסק ולאפות מכוסה להוריד את הכיסוי להשחמה
אפשר להגיש עם רוטב פטריות -מעדן
בגדול אני לאוב עושה במילוי פטריות אגב את הפטריות אני עושה עם בצל מטוגון את הירקות וכו עשיתי בטיבול של שמן ופירורי לחם לוקחים חזה חתוך לשניצל שמים מילוי ואח'-כ לגלגל אםשר לנהוץ קיסם ואח'כ להוציא או שמניחים אחת ליד השני דיי צפוץ ואז זה חא נפתחמה את עושה עם את ממלאה בירקות שמה ירקות וישר לתנור או ששמה ביצה משהו שידביק?
בגדול אני לאוב עושה במילוי פטריות אגב את הפטריות אני עושה עם בצל מטוגון את הירקות וכו עשיתי בטיבול של שמן ופירורי לחם לוקחים חזה חתוך לשניצל שמים מילוי ואח'-כ לגלגל אםשר לנהוץ קיסם ואח'כ להוציא או שמניחים אחת ליד השני דיי צפוץ ואז זה חא נפתח
לא בלי ביצה למלע לסגור לטבול בזהירות שלא יתפרק בשמן ואז פירורים ולאפות ...לא הבנתי שמה ירקות טובלת בשמן ופרורי לחם וזהו בלי ביצה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: