חבל על הזמן שלך...לא דרך זימון תורים אלא איכשהו ביקשתי לעבור למזכירות/להשאיר פניה דרך האתר.
תנסי את המדבקות של אירינגאפ
חבל על הזמן שלך...לא דרך זימון תורים אלא איכשהו ביקשתי לעבור למזכירות/להשאיר פניה דרך האתר.
חור ישן לא יסגר, רק לילדות צעירותבעיקרון מוציאים ונותנים לחור להיסגר. יש מדבקות מיוחדות בחנויות תכשיטים, אבל אני לא בטוחה שזה מיועד לחור שכבר התרחב.
?חבל על הזמן שלך...
תנסי את המדבקות של אירינגאפ
זה לא סוגר את החור (בילדות זה דווקא כן) אבל אם את יוצאת מהבית ורוצה לענוד את העגילים, זה מעולה?
המציאות שהצלחתי.
מדבקות לא מסייעות לחור קרוע..
חבל"ז על הזמן...אוקיי . במקום הוא רק מסתכל ומפנה לניתוח. באותו מעמד קובעים תור אצל המזכירה ומגישים למכבי את ההפניה לקבלת טופס 17.
מישהי שעברה את הניתוחון הזה יכולה לתאר בגדול, מה זה/כמה זמן זה וכדו'? זה פשוט בעיר רחוקה קצת ממקום מגורי ואני אשמח לדעת אם רצוי ליווי/אם אוכל לחזור אח"כ בתחבורה ציבורית וכדו', אם זה משהו יותר מזריקת הרדמה למקום וכמה תפרים...
053.3169821איפה משיגים את המדבקות? תודה!!
אני אשמח גם לפרטיםישנה רפואה דתיה, שיש לה לב טוב.... והיא עושה את הניתוח כאילו בתור של קופת חולים,
רק צריך להמתין בתור הרבה זמן.
מכיוון וזה לא בדיוק לפי כללי הקופה, לא אכתוב זאת כאן, מי שירצה יפנה בפרטי.
ואשתי עשתה אצלה באופן פרטי.
הי מקפיצהחבל"ז על הזמן...
נסי את המדבקות הנ''ל ולא תתחרטי (אלא אם כן התנוך נקרע לגמרי)
הי מקפיצה
נקרע לי אזור החור של העגיל...
איפה אני יכולה להשיג את המדבקות?
תודה רבה!
באמת? מה הקשר?לי אמרה המשווקת שמדבקות עוזרות רק אם את עדין בגיל גדילה
סליחה על ההקפצה, מישהי יודעת איפה אפשר להשיג את המדבקות לחיזוק החורים באזור ירושלים?יש לרכוש בחנויות מדבקות מיוחדות לחיזוק חורי העגילים,
מדביקים מאחורי האוזן וכך העגיל נתלה ג"כ על המדבקה ולא כל הכובד על האוזן.
יש אפשרות לתפירת קרע כזה בבית חולים משגב לדך בירושלים [מאמינה שיש בעוד מקומות]
יש לי חברה שעברה שם תפירה לחור שהתרחב מאד.
יצאה מרוצה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: