המדבקות יעזרו לילדה בת 5 שנקרע לה לגמרי?לי אמרה המשווקת שמדבקות עוזרות רק אם את עדין בגיל גדילה
המדבקות יעזרו לילדה בת 5 שנקרע לה לגמרי?לי אמרה המשווקת שמדבקות עוזרות רק אם את עדין בגיל גדילה
גם אם מדובר בחור שנקרע לגמרי לילדה בת 5?לי אמרה המשווקת שמדבקות עוזרות רק אם את עדין בגיל גדילה
אין לי ניסיון, רק כך אמרה לי המשווקתגם אם מדובר בחור שנקרע לגמרי לילדה בת 5?
איפה משיגים את המדבקות? תודה!!
מתי הזמנת את זה?אני קניתי לפני שנתיים את המדבקות האלה ואחר כך מצאתי את זה באלי בכמה שקלים .....שווה ממש₪ 8.27 30%OFF | 60/100 תיקוני Invisible הרם אוזן אוזן אונות ולהקל על ממתח כבד עגילי אוזן אונה תמיכה קלטת עבור נמתח
נראה אותו דבר בדיוק.
מצרפת קישור:
איך משתמשים בהם?אני קניתי לפני שנתיים את המדבקות האלה ואחר כך מצאתי את זה באלי בכמה שקלים .....שווה ממש₪ 8.27 30%OFF | 60/100 תיקוני Invisible הרם אוזן אוזן אונות ולהקל על ממתח כבד עגילי אוזן אונה תמיכה קלטת עבור נמתח
נראה אותו דבר בדיוק.
מצרפת קישור:
ואיך נראה התנוך לאחר הניתוח?אני עשיתי ניתוח לסגור את הקרע
עברו כמה שנים מאז וב"ה זה מחזיק יפה
מצוין.ואיך נראה התנוך לאחר הניתוח?
האוזן שלי לא קרועהמצוין.
הכירורג אמר לי שבד"כ סוגרים את זה עד הסוף ואח"כ צריך לעשות חור חדש אבל לי הוא תפר כמעט עד הסוף והשאיר לי חור קטן.
כן, חלקה לגמרי.האוזן שלי לא קרועה
רק שהחור נמצא די בסופה, ויש כמו פס מעצבן כזה לאורך האוזן ועגיל תלוי נראה על הפנים
אחרי הניתוח האוזן חלקה?
מתי הזמנת את זה?
וזה עוזר גם לאיחוי חור?
איזה קופה?אני עשיתי אצל כירורג רגיל במסגרת הקופה.
הוא קבע לי תור שבוע אח"כ ועשה את זה במקום.
כלליתאיזה קופה?
כל אלה שתפרו במסגרת הקופה מעניין אותי איזה קופ"ח
הבנתי שמכבי זה נקרא אסטטיקה ולא נותנים אותם במסגרת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: