הכל בסדרשאלתי את האדון שציטטתי בתגובתי
ולא לגבי שאלת פותח האשכול
תיקראו את הודעה מס 24. וגם את שלי, ב- 25
מי אמר שהוא לא הדפיס מיד עם קבלת המייל?
וזה באמת שאלה האם הוא ראה וחשב לעשות קופון רח"ל או שלא ראה והיה עלי לראותו [כי זה היה בתוך אותו שרשור או שלא היה עליו לראות?בעל הדפוס בעצמו אמר שהוא היה סגור כל אחה"צ, ורק בערב הגיע, ומיד ראה והדפיס
את האמת נגיד שלא מדובר בסכום מדי גבוה, סכום של כמה עשרות שקלים. וכנראה באמת נשלם את זה וזהו. אבל הכעיס אותנו ההתנהגות של בעל הדפוס.בכמה כסף מדובר?
אולי זו סערה בכוס מים?
שלא שווה כזה פולמוס לגופו של דבר, על אף שלגופו של ענין יש לדון בפני דיינים מומחים.
המייל של הביטול היה באותו שרשור או מייל חדש?
אם זה לא באותו שרשור, אתה מצפה שבעל הדפוס יעבור על כל המיילים לפני כל הדפסה כדי לראות אם בוטל משהו?
סכום של כמה עשרות שקלים
תגידו תודה שלא מחייב אותם כפולבדקתי עכשיו במייל ואני מגלה פרט מעניין שלא היה זכור לי:
שלחנו לו מייל אחד עם קובץ להדפסה.
אחרי כמה דקות ממש, שלחנו מייל נוסף, וכתבנו שהיה טעות בקובץ שנשלח במייל הקודם, ולכן שלא ידפיס מהמייל הקודם אלא מהמייל הנוכחי.
ולאחר שעה כשביטלנו את ההזמנה, ביטלנו את זה על המייל האחרון.
ואילו בעל הדפוס, כשהוא כתב שההדפסה מוכנה, הוא הגיב בכלל על המייל הראשון - כלומר ככל הנראה הוא הדפיס את הקובץ הראשון, שאותו בכל מקרה ביטלנו כמה דקות אחרי ההזמנה. כך שבכל מקרה הוא לא עשה בסדר, שהוא הדפיס מהקובץ השגוי, במקום מהקובץ הנכון.
בקיצור: חתיכת סיבוך...
בשביל עשרות שקלים הוא מתקשר וצווח?את האמת נגיד שלא מדובר בסכום מדי גבוה, סכום של כמה עשרות שקלים. וכנראה באמת נשלם את זה וזהו. אבל הכעיס אותנו ההתנהגות של בעל הדפוס.
בשביל אנשים חשובים כמוך אז הסכום היה כמה מליוני דולרים....
נראה שאם זה היה מאות שקלים
היית פותח על זה מפלגה
בשביל עשרות ש"ח אתה מטריח כאן אנשים חשובים?
ביהדות כתוב שדין פרוטה כדין מאה
נראה שאם זה היה מאות שקלים
היית פותח על זה מפלגה
בשביל עשרות ש"ח אתה מטריח כאן אנשים חשובים?
מצד בעל הדפוס אתה צודק שהוא הגזים.זה נכון דין פרוטה כדין מאה
אבל
לצעוק על זה מצד בעל הדפוס
ולפתו על זה אשכול בפרוג מצד הלקוח יומיים לפני רא השנה
ה-ג-ז-מ-ת-ם-!
אז יכול להיות שהוא בכלל לא ראה את המייל השני ולכן גם את הביטול,בדקתי עכשיו במייל ואני מגלה פרט מעניין שלא היה זכור לי:
שלחנו לו מייל אחד עם קובץ להדפסה.
אחרי כמה דקות ממש, שלחנו מייל נוסף, וכתבנו שהיה טעות בקובץ שנשלח במייל הקודם, ולכן שלא ידפיס מהמייל הקודם אלא מהמייל הנוכחי.
ולאחר שעה כשביטלנו את ההזמנה, ביטלנו את זה על המייל האחרון.
ואילו בעל הדפוס, כשהוא כתב שההדפסה מוכנה, הוא הגיב בכלל על המייל הראשון - כלומר ככל הנראה הוא הדפיס את הקובץ הראשון, שאותו בכל מקרה ביטלנו כמה דקות אחרי ההזמנה. כך שבכל מקרה הוא לא עשה בסדר, שהוא הדפיס מהקובץ השגוי, במקום מהקובץ הנכון.
בקיצור: חתיכת סיבוך...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: