המוכשר !!!
משתמש מקצוען
החזרת רכב במיקום אחר בדרך כלל זה יקר מאודתודה
רכב שכרת?
אני מעוניין ביום האחרון לשכור רכב בבודפשט בעיר להמשיך לכיוון המזרח ולהחזיר את הרכב בדברצן ומשם להמריא.
עוד לא מצאתי השכרת רכב נורמלית שמאפשרת את זה במחיר שפוי
החזרת רכב במיקום אחר בדרך כלל זה יקר מאודתודה
רכב שכרת?
אני מעוניין ביום האחרון לשכור רכב בבודפשט בעיר להמשיך לכיוון המזרח ולהחזיר את הרכב בדברצן ומשם להמריא.
עוד לא מצאתי השכרת רכב נורמלית שמאפשרת את זה במחיר שפוי
תפנק אותנו בהמלצות על אטרקיציות ועוד טיפים
גם אני אותו דבר תמיד היה פתוח לי שתי אתרים האלו בעיקר אבל בודפשט איי אליכולה לכוון לאתר שכיוונו אותי אליו
והוא מאד עזר לי
יש שם הרבה מידע יעיל ואפקטיבי
וגם באתר הזה נעזרתיבודפשט איי אל - הבית שלך בבודפשט
המדריך השלם למטיילים בבודפשט: טיסות, מלונות, בניית מסלול טיול בבודפשט, סיורים בבודפשט, קניות, מסעדות מומלצות בבודפשט, בודפשט לשומרי כשרות.budapestil.co.il
בהצלחהשלושה ימים בבודפשט - טיול ספונטאני וזול להפליא - מטיילים בכיפה
שלושה ימים בבודפשט - טיול כייפי עם מתבגרות בבודפשט. טיול מקסים וזול שכלל שופינג, אטרקציות, רכבל, אוכל כשר, פארקים, שייט על הדנובה ועוד.metaylimbkipa.com
אני מתכנן לקחת בודפשט ומיד לצאת לכיוון קרעסטירעראני תמיד השתמשתי עם הרכבת אפילו עד לקרסטיר ממש זול וקל ולא צריך לדעת כלום
בעיר אחרת באותה מדינה בדרך כלל לא יקר מדיהחזרת רכב במיקום אחר בדרך כלל זה יקר מאוד
מה שאתה רוצה תעשהאני מתכנן לקחת בודפשט ומיד לצאת לכיוון קרעסטירער
לא נשמע לי לענין לנסוע 4 שעות ברכבת עם כל המזוודות מה גם שאני מתכנן טיול שלם באיזור טוקאי
ו....מה שאתה רוצה תעשה
אבל הרכבת מבודפשט יותר מהר מנסיעה ברכב זה לוקח שעתיים וארבעים דקות ומגיע עד לקרסטיר ממש
רבע שעה הליכה מהתחנה להכנסת אורחים
יש בשפע לצערינו !כמו"כ האם בבודפשט עצמה בקיץ, אין פריצות?
נכון, פריצות יש שם כמו בכל מקום זר.מישהו יודע , האם יש בהונגריה גם מקומות יפים וקרירים יותר בקיץ ( כמו הקרפטים ברומניה למשל) חוץ מבודפשט?
ואם כן, היכן,מה מרחק הנסיעה?
כמו"כ האם בבודפשט עצמה בקיץ, אין פריצות?
יש את אגם בלטון, במרחק שעה וארבעים דקות נסיעה מבודפשט.שקט ונעים.מישהו יודע , האם יש בהונגריה גם מקומות יפים וקרירים יותר בקיץ ( כמו הקרפטים ברומניה למשל) חוץ מבודפשט?
ואם כן, היכן,מה מרחק הנסיעה?
כמו"כ האם בבודפשט עצמה בקיץ, אין פריצות?
החל משבוע הבא יש מס תייר על המבקרים בהונגריה.האיחוד האירופי אישר את הסיכום בין המדינות ולפיו, החל מחודש מאי 2023 תיירים המגיעים לטייל באירופה יצטרכו לקבל היתר כניסה ולשלם אגרה של עשרות שקלים לפני שיוכלו לטייל ברוב מדינות היבשת. לא מדובר בויזה כמו שאנחנו מכירים מההליך המייגע של הוצאת אישור כניסה לארה"ב, אלא בטופס אלקטרוני, והחובה למלא אותו תחול על ישראל כמו גם על עוד 63 מדינות, ביניהן, בריטניה, ארה"ב, קנדה, יפן, סינגפור, אוסטרליה, ארגנטינה, מקסיקו, ברזיל ואחרות.
הרישום אמור להיות קל ופשוט, דרך טופס דיגיטלי שבו יצטרך המבקש להשיב על כמה שאלות, פרטים אישיים, מצב משפחתי, תעסוקתי ורפואי וכן נתונים נוספים. ברוב המקרים התשובה החיובית מתקבלת תוך כמה דקות עד 72 שעות לכל היותר, והרי לכם אישור כניסה לאירופה למשך 90 יום לצורכי תיירות ונסיעות עסקיות.
מכיוון ש-ETIAS הוא אישור ביטחוני, מטרתו לסנן הגירה בלתי מבוקרת אל תוך גבולות אירופה, בדגש על אנשים עם עבר פלילי. יש לוודא שאתם ממלאים את השאלון כהלכה מתחילתו ועד סופו, שכן כל השמטה עלולה לעכב את קבלת האישור. מצד אחד זה נשמע כמו הקשחת התנאים, אך מצד שני רק אנשים בעלי עבר בעייתי ככל הנראה לא יקבלו את האישור, כך שלרובנו ממש אין מה לדאוג.
במהלך התהליך נדרש גם לשלם את האגרה (כאמור, 7 יורו לאדם). מזכיר מעט את מערכת הרישום שהועמדה לרשות בעלי דרכון אירופי, שפטורים מצורך בוויזה מקדימה כדי להיכנס לתחומי ארצות הברית, אך צריכים להירשם מראש ברשויות ההגירה במדינה כדי שתונפק להם אשרת כניסה עם נחיתתם בארה"ב.
רשימת המדינות המלאה שמדיניות הכניסה אליהן תותנה במילוי טופס הויזה: אוסטריה, בלגיה, בולגריה, קרואטיה, קפריסין, צ'כיה, דנמרק, אסטוניה, פינלנד, צרפת, גרמניה, יוון, הונגריה, איסלנד, איטליה, לטביה, ליכטנשטיין, ליטא, לוקסמבורג, מאלטה, הולנד, נורווגיה, פולין, פורטוגל, רומניה, סלובקיה, סלובניה, ספרד, שוודיה ושוויץ.
בודפשט בקיץיש בשפע לצערינו !
לא.החל משבוע הבא יש מס תייר על המבקרים בהונגריה.
האם זה המס הזה או שזה מס נוסף?
כמה המס?לא.
הונגריה הטילה מס על הממריאים משטחה.
המס המצוטט, הוא אגרת ויזה אלקטרונית לכניסה.
7 או 8 דולרכמה המס?
להבנתי@צ'ייסר
זה המס שיחול כבר בשבוע הבא בהונגריה ספציפית?
25 יורו לטיסה היוצאת מאירופה, ו10 יורו לטיסות בתוך אירופה.כמה המס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: