בהנקה זה היה גורם לי לבחילות קשותלגבי פרנטל (אני לוקחת פריג'נטלי)- שמתי לב שזה גורם לי להקאות
מישהי נתקלה בתופעה כזו?
בהיריון לקחתי חברה אחרת ודווקא לא היה לי
בהנקה זה היה גורם לי לבחילות קשותלגבי פרנטל (אני לוקחת פריג'נטלי)- שמתי לב שזה גורם לי להקאות
מישהי נתקלה בתופעה כזו?
ויי אני בדיוק ככה עכשיו...חולשה קיצונית, לא מצליחה לתפקד.
כאבי שרירים.
לא מצליחה לקום מהמיטה גם אחרי 8 שעות שינה.
בצהרים עם הילדים בקושי מצליחה לזוז בשביל המינימום ההכרחי ומיד אחר כך קורסת.
ברזל, b12 ערכים תקינים.
יש בחילות נוראיות כרגיל, אבל בלי הקאות. לא חושבת משהו קיצוני.
מישהי התנסתה בזה ויש לה משהו שעזר?
(חוץ מלעבור את החודשים האלה... כי זה הדבר היחיד שהרופאים יודעים להגיד. ועדין יש בית ועבודה שדורשים את שלהם)
מה זה התערובת הזו? זה השם המסחרי שלה?תנסי לשלב בתזונה תערובת קרפט - תערובת של כל מיני גרעינים ואגוזים
מחזק מאוד ונותן כח
להשיג בבתי טבע
איך אוכלים את זה?תנסי לשלב בתזונה תערובת קרפט - תערובת של כל מיני גרעינים ואגוזים
מחזק מאוד ונותן כח
להשיג בבתי טבע
יש כמה סוגים, כל חברה נותנת לזה שם אחרמה זה התערובת הזו? זה השם המסחרי שלה?
זה משהו שאפשר לקחת חופשי בהריון?
כדאי יותר לערבב עם משהו סמיך ומתוקאיך אוכלים את זה?
ערבבתי עם לבן תות והטעם היה עדיין נורא...
תודה
אני בדיוק בכיוון של להוריד הנקות... זה עלול להפריע?
תבדקי CMV, דבר ראשון. ואם באמת הכל תקין- בעזרת ד' יעבור עוד כמה חודשים... בינתיים תשמרי על עצמך! יצירת חיים חדשים באמת לוקחת המון אנרגיה מהגוף. את לא "גולצת", אלא עסוקה בתפקיד הכי חשוב בעולם!!חולשה קיצונית, לא מצליחה לתפקד.
כאבי שרירים.
ברזל, b12 ערכים תקינים.
(חוץ מלעבור את החודשים האלה... כי זה הדבר היחיד שהרופאים יודעים להגיד. ועדין יש בית ועבודה שדורשים את שלהם)
יש כדור נוסף שמאד מקל-בונג'סטה.חולשה קיצונית, לא מצליחה לתפקד.
כאבי שרירים.
ברזל, b12 ערכים תקינים.
אולי אפשר להוציא שמירה?אשתי גם מרגישה ככה בכל הריון בשליש הראשון היא לא עובדת כלל היא פשוט לא מסוגלת לעבוד וכמעט לא יוצאת מהבית
ורוב השעות היא במיטה גם לאימא שלה היה כך בכל הריון ניסינו כל מיני דברים ולא היה פיתרון אמיתי
אשמח גם לשוע משהו שעוזר מתוך נסיון
תנסה עשב חיטה ...אשתי גם מרגישה ככה בכל הריון בשליש הראשון היא לא עובדת כלל היא פשוט לא מסוגלת לעבוד וכמעט לא יוצאת מהבית
ורוב השעות היא במיטה גם לאימא שלה היה כך בכל הריון ניסינו כל מיני דברים ולא היה פיתרון אמיתי
אשמח גם לשוע משהו שעוזר מתוך נסיון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: