דרוש מידע חולשה קיצונית בתחילת הריון

אילה ג

משתמש פעיל
חולשה קיצונית, לא מצליחה לתפקד.
כאבי שרירים.
לא מצליחה לקום מהמיטה גם אחרי 8 שעות שינה.
בצהרים עם הילדים בקושי מצליחה לזוז בשביל המינימום ההכרחי ומיד אחר כך קורסת.
ברזל, b12 ערכים תקינים.
יש בחילות נוראיות כרגיל, אבל בלי הקאות. לא חושבת משהו קיצוני.
מישהי התנסתה בזה ויש לה משהו שעזר?
(חוץ מלעבור את החודשים האלה... כי זה הדבר היחיד שהרופאים יודעים להגיד. ועדין יש בית ועבודה שדורשים את שלהם)
יש נוזל חריף ממריץ מאוד, מעלה את הברזל, B ומחזק מאוד, יש גם מתוק אבל החריף ממריץ במיידי.
שמעתי מנשים שניסו בדיוק במצב שלך.
יש מישהי שמוכרת את זה:
דבורה 052-7697152
אין לי אחוזים,
פשוט מכירה מישהי בדיוק במצב הזה וזה עזר לה מאוד, היא ערבבה חריף ומתוק, הבנתי שדבורה הזו תדע לומר לך.
וכמו שכתבו כאן,
אין לך את הפריבילגיה לשפוט את עצמך, תכירי את הכוחות והיכולות שלך, ובעיקר תכבדי אותם,
את יוצרת חיים חדשים, וזה התפקיד שלך עכשיו. והתפקיד שלך זה גם לעזור לעצמך להרגיש טוב.

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
אפשר משהו אישי? אם זה יעזור לך, והיה זה שכרי..
אני נעזרתי במקרה דומה של משהו פיזיולוגי שלרפואה לא היה מענה אמיתי,
קיבלתי המלצה מחברה למטפלת ב3 המימדים
וקרה נס! זה נעלם!...

פרטים באישי

עמ"י עש"ו

משתמש חדש
יש לחברת זאלר פרינטל מצוין שמגיע בכדורים קטנים ממש .בד"כ עוזר לבחילות/ הקאות אבל כמובן חייבים לקחת על בטן מלאה/ עם הארוחה!
לגבי בחילות לי עזר בצורה לא רגילה הצמידים שעוזרות לבחילות בנסיעות. זה עובד על בסיס כפתור על הצמיד שלוחץ על הנקודה בגוף שגורמת לחוסר איזון ובחילות. אצלי זה עזר ברמה שכשהרגשתי פתאום בחילה בדקתי את הצמיד וראיתי שהוא זז מהמקום ברגע שסידרתי הפסיק הבחילות! ( כשבעלי חזר עם זה מהבית מרקחת צחקתי ואמרתי שאין סיכוי שזה יעזור. הלכתי לשון עם זה וכשקמתי נדהמתי כשקלטתי שאין בחילות בוקר!!!)
לגבי החולשה - שה' יתן לך כוחות ובנתיים תזכרי שכמעט אין דבר שכשאת עושה כלום את בעצם עושה המון. גם כשאת יושבת על הספה ולא מצליחה לזוז רק בעצם היותך את עוזרת לייצר עולם! נצח!

הרב הגו-N

משתמש פעיל
יש לחברת זאלר פרינטל מצוין שמגיע בכדורים קטנים ממש .בד"כ עוזר לבחילות/ הקאות אבל כמובן חייבים לקחת על בטן מלאה/ עם הארוחה!
לגבי בחילות לי עזר בצורה לא רגילה הצמידים שעוזרות לבחילות בנסיעות. זה עובד על בסיס כפתור על הצמיד שלוחץ על הנקודה בגוף שגורמת לחוסר איזון ובחילות. אצלי זה עזר ברמה שכשהרגשתי פתאום בחילה בדקתי את הצמיד וראיתי שהוא זז מהמקום ברגע שסידרתי הפסיק הבחילות! ( כשבעלי חזר עם זה מהבית מרקחת צחקתי ואמרתי שאין סיכוי שזה יעזור. הלכתי לשון עם זה וכשקמתי נדהמתי כשקלטתי שאין בחילות בוקר!!!)
לגבי החולשה - שה' יתן לך כוחות ובנתיים תזכרי שכמעט אין דבר שכשאת עושה כלום את בעצם עושה המון. גם כשאת יושבת על הספה ולא מצליחה לזוז רק בעצם היותך את עוזרת לייצר עולם! נצח!
אלו?

עורכת וידיאו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
רגע ח. פולית גם עושה בחילות? או שאני מדמיינת....? למה אני מקיאה אחר כך?

שרה ויינריך

משתמש חדש
רגע ח. פולית גם עושה בחילות? או שאני מדמיינת....? למה אני מקיאה אחר כך?
אני לא. אבל אולי בגלל שאני לוקחת אותה ככדור מציצה מתחת הלשון משולב עם B12. מאד הגיוני שאם לוקחים בבליעה זה מעמיס על המערכת הרגישה.

GOLD DESIGN

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
כאבי שרירים.
ברזל, b12 ערכים תקינים.
(חוץ מלעבור את החודשים האלה... כי זה הדבר היחיד שהרופאים יודעים להגיד. ועדין יש בית ועבודה שדורשים את שלהם)
יש כדור ברזל בילד בלידר מוצלח מאוד! זה ברזל טבעי, שווה כל שקל!!

tovi100

משתמש פעיל
לצערי מכירה מדי
אני פשוט לקחתי בונגסטה
זה באמת מחליש יותר אבל לפחות בלי הבחילות הנוראיות האלו
עבר לי ממש באמצע ההריון…

הרב הגו-N

משתמש פעיל
יש כדור ברזל בילד בלידר מוצלח מאוד! זה ברזל טבעי, שווה כל שקל!!
חבר סיפר לי בעבר שלא עלה לאשתו ערך הברזל עד שלקחה את זה:
הכלל בברזל כמו שהבנתי הוא, שאין כלל וכל אשה עשויה להגיב אחרת מבחינת חולשה, פעילות מעיים לא סדירה ואפי' באופן קיצוני ומייסר והעיקרון של העלאת ערכי הברזל הזמין והמאגרים
ההמלצות מניסיון, שנחשפתי אליהן בהיכרות אישית עד היום הן:
iron+c של חברת shaklee האמריקאית (אפשר להשיג במכון תוה"ר בבני ברק),
יש כאלו ששילוב של ברזל עם עשב דגנים מיטב להם את הספיגה,
ויש את blood builder של mega foods
(מי שיכול להביא מארה"ב, יש משקה שקרא pumestin

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כאבי שרירים.
ברזל, b12 ערכים תקינים.
בהריון האחרון התחדש לי שאישה בתחילת הריון צריכה לישון 12 שעות ביממה!
ניסתי וראיתי ישועות (לפחות היה לי 12 שעות ערנות שפויות יחסית)

חזק מאד

משתמש מקצוען
D I G I T A L
צרבות גורמות ליקיצות בלתי מורגשות והופכות את השינה לשטחית, כתוצאה מכך מתעוררים תשושים גם לאחר שינה ארוכה
ראיתי באתר מכבי:

שרה ויינריך

משתמש חדש
צרבות גורמות ליקיצות בלתי מורגשות והופכות את השינה לשטחית, כתוצאה מכך מתעוררים תשושים גם לאחר שינה ארוכה
ראיתי באתר מכבי:
חזק מאד... עלית על משהו.
אז איך מטפלים בצרבות? (טאמס לא אופציה, לא מסוגלת למצוץ את הדבר הדוחה הזה)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה