אגיב הכי עדין שאפשר.אני מאוד מאמינה בסאיגמות...אני מאמינה שמי שהולך בצורה מסוימת בדיוק שם הוא נמצא... זה אומר שאם הוא לא מתבייש ללכת עם סמארטפון מוגן אז הוא משייך את עצמו לקבוצה שהולכת כך באמת...ואותו דבר בכל העניינים, גם אם זה לא עבירה בכלל זה להשתייך לכל אלה שהולכים כך....כל אחד בודק מה הוא רוצה שהילדים שלו יהיו, אם אין לו בעיה שהם יהיו פחות או יותר כמו אלה שהולכים למשל עם חולצה קצרה אז למה לא...
זה נושא לדיון שלם, ולא בטוח שזו הבמה, אבל אין שום ספק, שחיצוניות משפיעה על פנימיות, ומי שטוען אחרת הוא עיוור, זה משפיעה לשני הכיוונים, גם כשקודם שינוי חיצוני ברור ומחוור שהוא יביא איתו שינוי בחשיבה ובהסתכלות על נושאים רבים, וגם כשיש שינוי פנימי מהותי בכל נושא, ובעיקר בהשקפה, יכול להיות שזה ייקח זמן, ואולי הרבה, אבל תמיד בסוף זה יבצבץ החוצה.אגיב הכי עדין שאפשר.
לדעתי יש לכם קצת טעות באבחנה.
אבל אם כך אתם מאמינים (לשייך ולקטלג אנשים רק בגלל חיצוניות) אז בהצלחה.
זה רעיון.מסכים שזה יכול להשפיע, בהחלט. אבל מי שחי את עצמו דרך הפנימיות ולא דרך אורך השרוול, הוא הרבה יותר מעוצב נפשית ופחות נתון לשינויים מבחוץ.
אתה קורא לזה חיסרון?חסרונות:
דורש אחריות ובגרות אישית
כן, כי זה דורש מערכת חיסונית חזקה, ולא לכל אחד יש.אתה קורא לזה חיסרון?
צודק... מי שחי לפי הסביבה ולא את עצמו, קשה לי לצפות ממנו למערכת חיסונית יציבה.כן, כי זה דורש מערכת חיסונית חזקה, ולא לכל אחד יש.
השתכנעתי, אני יגיד לבעלי שילך עם מכנס קצר כי מאוד חם לו, ואז יהיה לו2. להסתכל קדימה, ולעשות מה שהוא חושב שנכון בשבילו.
יתרונות:
חופש תנועה
מימוש הפוטנציאל
האנרגיה מופנית פנימה במקום החוצה.
חסרונות:
דורש אחריות ובגרות אישית
הרבה בעיות בקבלה בחברה
סיכוי גבוה יותר לסטיה מהדרך.
נו, באמת... אם אתם משווים בין חולצה קצרה למכנסיים קצרות אז קצרה ידי (לא רק השרוול....). מחילה... זה כבר יותר מדי.השתכנעתי, אני יגיד לבעלי שילך עם מכנס קצר כי מאוד חם לו, ואז יהיה לו
חופש תנועה
מימוש הפונטציאל
האנרגיה וכו' וכו'
אין שום השוואה בין הציבור שהולך עם מכנסיים קצרים לחולצה קצרה, צודק, אבל כלפי הטענה שלך אין שום הבדל כלל...נו, באמת... אם אתם משווים בין חולצה קצרה למכנסיים קצרות אז קצרה ידי (לא רק השרוול....). מחילה... זה כבר יותר מדי.
רחמנות. אין לי מה לומר. ולא רק כלפי החשיבה הזו אלא גם כלפי אנשים שבשביל מה יאמרו הם ייקנו רכב בתשלום חודשי של אלפי שקלים כי אחרת הם לא שווים. מי שמתנהל לפי האחרים לדעתי הוא מסכן.אנחנו מסתכלים על מה יאמרו, בהחלט כן, אתה יודע מי לא חושב מה יאמרו? בהמות חיות....הם אף פעם לא חושבים מה יאמרו עליהם, אם לא היה את המחזיק הזה של מה יאמרו או ואבוי מה היה קורה לנו....זה ממש לא בושה להסתכל מה יאמרו, אנחנו לא רוצים להיות מוזרים בעייני אלה שאנו חפצים להיות כמוהם..
כל מילה!!!רק חבל שאנשים עדיין לא מבינים שאנחנו מורכבים הרבה יותר מאשר חולצה קצרה,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: