הוא נותן עירבון יותר מ100% ובמציאות הם נותנים עירבון של יותר 100%.אז למה הסיכון הוא רק 5%? זה סיכון על כל הכסף.
הוא נותן ערבון רק על 95% ?
אבל מבחינה חוקית הם חייבים לתת עירבון רק 95% או 90%.
בעבר קראתי באתר של אינוואסקו על זה.
הוא נותן עירבון יותר מ100% ובמציאות הם נותנים עירבון של יותר 100%.אז למה הסיכון הוא רק 5%? זה סיכון על כל הכסף.
הוא נותן ערבון רק על 95% ?
נראה לי שזה לא הכוונה.הוא נותן עירבון יותר מ100% ובמציאות הם נותנים עירבון של יותר 100%.
אבל מבחינה חוקית הם חייבים לתת עירבון רק 95% או 90%.
בעבר קראתי באתר של אינוואסקו על זה.
תבדוק את זה במסמכים רשמיים של אינוואסקו.נראה לי שזה לא הכוונה.
הם אוסרים את אינווסקו.מה יצא אם גלאט הון האם איינווסקו הם מתירים
כי ראיתי שבלאקרוק הם אוסרים
לאלה שמקפידים על ההכשריםאז למעשה למחמירים אין שום אפשרות לקנות קרן אירית?
אבל ראיתי באתר אר הון שהעדה לא נותנים על בלאקרוק ולא נראה שיש הבדללאלה שמקפידים על ההכשרים
''תשואה כהלכה'' - בד''צ העדה החרדית
יכולים לכתחילה להשקיע באינבסקו.
תתקשר לבד"ץ ותשאל על הקרן של בלאקרוק.אבל ראיתי באתר אר הון שהעדה לא נותנים על בלאקרוק ולא נראה שיש הבדל
בין אינווסקו לבלאקרוק
וודאי שיש הבדל.אבל ראיתי באתר אר הון שהעדה לא נותנים על בלאקרוק ולא נראה שיש הבדל
בין אינווסקו לבלאקרוק
בד''צ לא נותן הכשר לגוף שלא מתחייב לו על מדיניות שהם רוצים גם לעתיד.העדה לא נותנים על בלאקרוק
בבלאקרוק צורת העקיבה היא פיזית.במדד S&P למשל הם עובדים בשני צורות שונות לחלוטין.
אתה בא לחזק את מה שכתבתי או לסתור?בבלאקרוק צורת העקיבה היא פיזית.וודאי שיש הבדל.
במדד S&P למשל הם עובדים בשני צורות שונות לחלוטין.
באינבסקו העקיבה היא דרך חוזים.
לחזק.אתה בא לחזק את מה שכתבתי או לסתור?
לא כל האחזקה היא על חוזים יש להם גם אחזקות פיזיותבבלאקרוק צורת העקיבה היא פיזית.
באינבסקו העקיבה היא דרך חוזים.
וכמו שכתבו לך. @השקעות R הון
בקרנות עם כשרות של הבד"ץ יש אחזקות בקרן של בלאקרוק.
הם אומרים מה הטעם שהם אוסרים?הם אוסרים את אינווסקו.
לדעתם יש בזה החזקה גם פיזית של מניות המדדים, והם אוסרים החזקה פיזית במניות גם כשמדובר בחברות של גויים.הם אומרים מה הטעם שהם אוסרים?
בקרן השתלמות (שלא ממוסת) גם יהיה את השאלה הזאת?שאלת המשקיע הוותיק בקרנות סל S&P 500 ישראלים?
האם שווה לי למכור את קרנות סל הישראליות שמחקות בצורה סינטטית ולקנות אינווסקו?
תלוי בגודל אירוע המס הצפוי
ובטווח ההשקעה שנותר.
אבל יתכן מאוד שזה יהיה צעד מניב.
בIRA?בקרן השתלמות (שלא ממוסת) גם יהיה את השאלה הזאת?
למה?בIRA?
אין את השאלה הזאת.
בקה"ש אפשר לקנות ולמכור כמה שרוצים מבלי לשלם מס.למה?
זה לא אירוע מס?
ומצד הפן ההלכתי? יש בעיה?
(ותודה על התגובה המהירה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: