כפל המס הוא דווקא בקרנות הצוברותכפל מס דיבי' במחלקת אמריקאית ואירית, יש ניכוי במקור שהקרן משלמת, ויש אירוע מס בחלוקה של הקרן למחזיקים
למיטב ידיעתי בקרן מחלקת יש מיסוי דיבידנד פעם אחת בלבד.
כפל המס הוא דווקא בקרנות הצוברותכפל מס דיבי' במחלקת אמריקאית ואירית, יש ניכוי במקור שהקרן משלמת, ויש אירוע מס בחלוקה של הקרן למחזיקים
את זה גם אני ידעתי, מעניין מה הוא יודע שם.כפל המס הוא דווקא בקרנות הצוברות
למיטב ידיעתי בקרן מחלקת יש מיסוי דיבידנד פעם אחת בלבד.
כנראה טעות סופראת זה גם אני ידעתי, מעניין מה הוא יודע שם.
אולי יש להם יתר מקרן אחת?צפה בקובץ המצורף 1666395
דף הבית - מאיה – מערכת אינטרנט להודעות | הבורסה לניירות ערך
מאי"ה היא מערכת אינטרנט להודעות החברות, המהווה כלי עבודה מרכזי לציבור המשקיעים, לחברות הבורסאיות ולכל קהילת שוק ההון. מאי"ה מאפשרת לקבל מידע מקיף על החברות הבורסאיות ועל ניירות הערך הנסחרים בבורסה.maya.tase.co.il
אתה הבנת את המנגנון שלהם?בקרן של קסם על ה s&p500
לנאמן יש אישה וילדים להאכיל, לא?מה זה הזבל של דמי נאמנות?
לכאורה מכיון שהעקיבה היא סינטטית הם צריכים לכסות את עלות הריבית.הבנתי שהם מחזיקים מקמי"ם דולריים בניסיון להשיא תשואה גבוהה מהמדד,
ובכך "להצדיק" את דמי הניהול המשתנים
בנוסף לדמי הניהוללנאמן יש אישה וילדים להאכיל, לא?
גם באינבסקו יש 0.04 לנאמן
מסכים,אם הם משיאים מגיע להם.
מכיון שזה משתנה אז זה נהפך לשלילימסכים,
מה שמטריד אותי זה מה קורה כאשר הם ישיגו פחות מתשואת המדד...
יש ממונפות או מנוטרלת מט"ח או טופ 50 וכואולי יש להם יתר מקרן אחת?
אתה זכית להפוך אותי למשתמש מקצועןשאפו על המקצוענות, אין צורך לשפוך עלי תודות...
צפה בקובץ המצורף 1666395
מאי"ה היא מערכת אינטרנט להודעות החברות, המהווה כלי עבודה מרכזי לציבור המשקיעים, לחברות הבורסאיות ולכל קהילת שוק ההון. מאי"ה מאפשרת לקבל מידע מקיף על החברות הבורסאיות ועל ניירות הערך הנסחרים בבורסה.maya.tase.co.il
לא קרב זה אל זה.צפה בקובץ המצורף 1666750
מוזר, כי זה גם קרן של קסם על ה s&p500
אולי זה באמת עדיף?לא קרב זה אל זה.
זה קרן סל, וזה קרן מחקה-נאמנות.
ולמתחילים שבינינו (אני ואוריה): מה ההבדל?לא קרב זה אל זה.
זה קרן סל, וזה קרן מחקה-נאמנות.
בקצרה: קרן סל הוא כיום קרן נאמנות אך נסחר, אפשר לסחור בו כל שעות היום לפי הצע וביקוש, והעושה שוק מזרים כל הזמן פקודות קניה ומכירה בשביל שהמחיר יהיה סביב ערך המניות, בד"כ הוא מרוויח מזה שהקניה אמורה להיות טיפה מעל שוי הנכסים, והמכירה טיפה מתחת.ולמתחילים שבינינו (אני ואוריה): מה ההבדל?
וזה אמור להקנות לאחד מהם יתרון על פני השני?בקצרה: קרן סל הוא כיום קרן נאמנות אך נסחר, אפשר לסחור בו כל שעות היום לפי הצע וביקוש, והעושה שוק מזרים כל הזמן פקודות קניה ומכירה בשביל שהמחיר יהיה סביב ערך המניות, בד"כ הוא מרוויח מזה שהקניה אמורה להיות טיפה מעל שוי הנכסים, והמכירה טיפה מתחת.
קרן מחקה, היא קרן נאמנות שמחירו נקבע פעם ביום לפי שער סגירת המסחר של נכסי הקרן.
מקובל שקרן סל טובה יותר.וזה אמור להקנות לאחד מהם יתרון על פני השני?
היכן מקובל? והאם אפשר לאתגר את הדבר הזה?מקובל שקרן סל טובה יותר.
אני לא רואה למשקיע פסיבי הבדל אם הוא יכול לקנותה ולמוכרה בכל היום לבין פעם ביום, ולכאורה זה צריך להיות יותר נזיל מכיוון שזה לא תלוי במצב בשוק ובעושה שוק.היא סחירה ממש כמנייה, ויותר נזילה.
ממה שיצא לי לקרוא ב'הסולידית'.היכן מקובל?
וודאי, נשמח.והאם אפשר לאתגר את הדבר הזה?
גם למשקיע פאסיבי, יכול להיות מוצלח כניסה נכונה.אני לא רואה למשקיע פסיבי הבדל אם הוא יכול לקנותה ולמוכרה בכל היום לבין פעם ביום, ולכאורה זה צריך להיות יותר נזיל מכיוון שזה לא תלוי במצב בשוק ובעושה שוק.
שזה שני צורות שונות של ניהול קרנות, ומסחר בהם.והמינוח לא קרב זה אל זה לא מובן לי,
ממש לא.אך אתה מבין יותר ממני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: