נכתב ע"י רמה פלוס;2074046:אני רואה שלא רק אני חושבת שמעייני הישועה זה סנדלריה...
שמבחינת מקצועיות, אין להם בכלל מה להציע. ממש בכלל...
עובדה, 31 תגובות, ואף אחת כאן לא הציעה את מעייני הישועה.
העובדה התבססה על מידע מקדים שיש לי.נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2074216:זו אינה עובדה. זה רק אומר שיש הרבה נשים שעצרו את מקלדתן ונמנעו מלכתוב רק מחשש לאבנים ולבליסטראות שיזרקו עליהן אם יעזו להגיד כך, או לחילופין שחששו להישמע אינפנטיליות או חסרות דעה וידיעה.
מנסיון שלי - אני שאלתי (התאים למקרה הספיציפי שלי, לא לוקחת אחריות על אחרות) גם רב - שמבין בעניין וגם רופא ובהחלט המליצו לי ללכת למעייני הישועה. מיותר לומר שהייתי מרוצה מאד מהמקצועיות הן בחדר לידה והן בחדר ניתוח (ועברתי כבר שלושה)
יותר מזה - שאלתי אם לקחת מנתח פרטי ואמרו לי שאם אני הולכת למעייני הישועה לניתוח מוזמן אין צורך משום שכל המנתחים שלהם מעולים.
בשורות טובות
חני
נכתב ע"י רמה פלוס;2074269:העובדה התבססה על מידע מקדים שיש לי.
לא הייתי קובעת עובדה זו, רק בגלל איזשהו אשכול בפורום... , רק לא הבנתי למה את חושבת שמי שתמליץ על מע"ה, תחשב לאינפנטילית, ותקבל אבנים בראש...
לא רוצה להכנס לוויכוחים מיותרים, אבל העובדה ששאלת רב, לא מוכיחה [לי] כלום, היות שהעולם החרדי בנוי מכ"כ הרבה מוניפולציות ופוליטיקות, בכל דבר. פשוט קטסטרופה.. וברור לי שגם כאן השטן הזה נכנס.. כך שזה לא ראיה.
נכתב ע"י רמה פלוס;2074046:אני רואה שלא רק אני חושבת שמעייני הישועה זה סנדלריה...
שמבחינת מקצועיות, אין להם בכלל מה להציע. ממש בכלל...
עובדה, 31 תגובות, ואף אחת כאן לא הציעה את מעייני הישועה.
נכתב ע"י שושי100;2074054:לא מנסיון אישי אבל כן מנסיון משפחתי
נכתב ע"י poto12;2074068:אין צורך לחזור על זה זה ברור
נכוןנכתב ע"י poto12;2074343:ואגב גם מלשאול עסקנים צריך להזהר ולהיות עם עיניים פקוחות
נכתב ע"י יוזמתית;2074119:שערי צדק לדעתי, הוכיחו את עצמם בכל הפרמטרים המשמעותיים. אני יכולה לציין לטובה מבחינת מקצועיות את ד"ר רון רבינוביץ (מומחה מס' 1 בארץ בתחום האולטרה סאונד כמו"כ מיילד) ואת ד"ר סמואלוב.
שיהיה בשעה טובה והמון ס"ד.
נכתב ע"י אתרי;2074476:ילדתי 2 לידות בשערי צדק (וגם אחותי וחברות וכו') ובחיים לא שמעתי על 2 נשים באותו חדר לידה.
נשמע הזוי..
וגם לא שמעתי על סיבוכים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: